הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון,רמות טסט בדם ובדיקות דם

akyeruc

משתמש פעיל
350
65
נק' מוניטין:
313
350
65
כמה שאלות -

1. שבן אדם רוצה לעשות סייקל ראשון (טסט בלבד) מומלץ לעשות בדיקת דם לפני הסייקל(לראות שרמות אסטרוג'ן תקינות), בזמן הסייקל (לראות שרמות טסט נהייו גבוהות) , ואחרי הסייקל? (לראות שרמות טסט חזרו לנורמל) מה לעזאזל אני יגיד לרופא משפחה שלי? כל כך הרבה בדיקות דם של הורמונים בישביל מה?

2. פי כמה הרמות טסט יהיהו גבוהות בזמן הסייקל (סייקל רגיל ראשון טסט בלבד כמו בנעוץ) ממה שהן בבן אדם ממוצע שלא נמצא בסייקל?

3.נניח ובן אדם עושה סייקל ראשון לפי הספר בול כמו בנעוץ עם PCT מדוייק ברזל, מה הסיכוי שהרמות טסט הטבעיות שלו יהיהו יותר נמוכות ממה שהן היו לפני הסייקל לאחר שהוא התאושש? ואם זה קורה מה עושים בישביל לטפל בבעיה?

תודה מראש וסליחה אם שאלו כבר תשאלות האלה אני אישית לא מצאתי מישהו ששאל את זה..

1 . עקרונית מומלץ לפני כדי להיות בטוח, למרות שאם לא היה לך גינו אף פעם אז הסיכוי שתיהיה לך נטיה בסייקל הוא לא גבוהה ואפשר לתפוס את זה בזמן.

בזמן הסייקל לא הייתי ממליץ לך לעשות בדיקת דם אם אתה לא רוצה לקבל טלפון הביתה מהרופא שלך ולשמוע אותו אומר לך WTF
ולא כדאי שהרופא שלך או הקופה שלך תדע שלקחת סטרואידים כי אם בעתיד חלילה יהיה לך משהו שהוא לא קשור לזה הם יכולים להפיל את זה על הסטרואידים כי מבחינתם זה יכול לעשות הכל.

2 . סייקל ראשון בדרך כלל זה 500 מג , לא יודע בדיוק להגיד לך כמה זה יוצא בערכים של בדיקת דם
3. מומלץ לקחת פרגניל במהלך הסייקל הוא שומר על האשכים מלעבור אטרופיה והם יתאוששו הרבה יותר מהר.

נערך לאחרונה:
כמה שאלות -

1. שבן אדם רוצה לעשות סייקל ראשון (טסט בלבד) מומלץ לעשות בדיקת דם לפני הסייקל(לראות שרמות אסטרוג'ן תקינות), בזמן הסייקל (לראות שרמות טסט נהייו גבוהות) , ואחרי הסייקל? (לראות שרמות טסט חזרו לנורמל) מה לעזאזל אני יגיד לרופא משפחה שלי? כל כך הרבה בדיקות דם של הורמונים בישביל מה?

2. פי כמה הרמות טסט יהיהו גבוהות בזמן הסייקל (סייקל רגיל ראשון טסט בלבד כמו בנעוץ) ממה שהן בבן אדם ממוצע שלא נמצא בסייקל?

3.נניח ובן אדם עושה סייקל ראשון לפי הספר בול כמו בנעוץ עם PCT מדוייק ברזל, מה הסיכוי שהרמות טסט הטבעיות שלו יהיהו יותר נמוכות ממה שהן היו לפני הסייקל לאחר שהוא התאושש? ואם זה קורה מה עושים בישביל לטפל בבעיה?

תודה מראש וסליחה אם שאלו כבר תשאלות האלה אני אישית לא מצאתי מישהו ששאל את זה..

1. אתה עושה בדיקות דם לפני לא בשביל לראות רמות אסטרוגן אלא בשביל לראות מה רמות הטסט' הרגיל שלך לפני שתדע איפה אתה צריך לחזור אחרי, אתה בודק שאין לך בעיות כבד,סוכר,כולסטרול, דם וכו' ושאתה אדם בריא. בזמן הסייקל לא חובה בכלל לבדוק - מי שבכל זאת מתעניין לראות איך נראה הפיקים של הטסט' או לבדוק שלא מדובר בחומר מזוייף יכול לבדוק באמצע. בסוף בודקים כדי לוודא התאוששות חזרה.
לגבי מה להגיד לרופא משפחה שלך - זה לא עניינו!! אני לא אומר לשלי שום דבר מלבד שאני רוצה (וזכאי) לערוך בדיקות ניטור לרמות הורמונים ודם כללי שלי.
מדובר בבדיקות זולות והרופאים לא עושים בעיה.

2. בסייקל של 500 מ"ג טסט' אתה אמור לעבור את רמות הטסט' החופשי בערך פי 5 מהמקס'

3. אם אדם עובד לפי כל הכללים לא תהיה בעיה. במקרה נדיר במיוחד משתמשים בחומר מגרה GNRH כגון: טריפטורלין.

1 . עקרונית מומלץ לפני כדי להיות בטוח, למרות שאם לא היה לך גינו אף פעם אז הסיכוי שתיהיה לך נטיה בסייקל הוא לא גבוהה ואפשר לתפוס את זה בזמן.

בזמן הסייקל לא הייתי ממליץ לך לעשות בדיקת דם אם אתה לא רוצה לקבל טלפון הביתה מהרופא שלך ולשמוע אותו אומר לך WTF
ולא כדאי שהרופא שלך או הקופה שלך תדע שלקחת סטרואידים כי אם בעתיד חלילה יהיה לך משהו שהוא לא קשור לזה הם יכולים להפיל את זה על הסטרואידים כי מבחינתם זה יכול לעשות הכל.

2 . סייקל ראשון בדרך כלל זה 500 מג , לא יודע בדיוק להגיד לך כמה זה יוצא בערכים של בדיקת דם
3. מומלץ לקחת פרגניל במהלך הסייקל הוא שומר על האשכים מלעבור אטרופיה והם יתאוששו הרבה יותר מהר.

אתה מטעה!!
אסור לקופת החולים לרשום נטילה של שום תרופה שלא נרשמה דרך רופא בתיק האישי - אלא אם!! ורק אם!! התוודית בפני הרופא שלך!!
כלומר - אסור לקופת החולים להסיק באופן עצמוני כי אתה משתמש בחומרים גם אם בדיקת הדם מוכיחה שכן ואין הם רשאים לציין זאת בתיקך.
ולכן אין בעיה.

אין בעיה.
אני רק ממליץ למחוק פרטים מזהים מן הטופס כגון: תעודת זהות, כתובת, שם, טלפון וכו'

• פותח/ת השרשור
אביעד שמח שענית עזרת לי מאוד תודה רבה! שאלה אחרונה - זה משנה באיזה שריר מזריקים והאם צריך לגוון? נגיד שבוע אחד בייספ ושבוע אחר ארבע ראשי? ועוד משהו בגיל ההתבגרות היו לי יחסית הרבה חצ'קונים,ממה שאני מבין בפורומים מחו"ל מי שהיה לו פעם חצ'קונים ומתחיל סייקל אז החצ'קונים כנראה יחזרו לו ויכול להיות שבקיצוניות, מה הדרך הכי טובה להמנע מאקנה והאם pantothenticן»¿ acid - ויטמין B5 יעיל?

נערך לאחרונה:
אביעד שמח שענית עזרת לי מאוד תודה רבה! שאלה אחרונה - זה משנה באיזה שריר מזריקים והאם צריך לגוון? נגיד שבוע אחד בייספ ושבוע אחר ארבע ראשי? ועוד משהו בגיל ההתבגרות היו לי יחסית הרבה חצ'קונים,ממה שאני מבין בפורומים מחו"ל מי שהיה לו פעם חצ'קונים ומתחיל סייקל אז החצ'קונים כנראה יחזרו לו ויכול להיות שבקיצוניות, מה הדרך הכי טובה להמנע מאקנה והאם pantothenticן»¿ acid - ויטמין B5 יעיל?

משנה היכן מזריקים. הרעיון הוא לגוון כמה שיותר כדי גם למזער הצטלקויות וגם לא להעמיס שמן על השריר. אני מעדיף שריר בשבוע, כלומר שריר לא מקבל זריקה מעל פעם בשבוע.

לגבי פצעונים - אני סבלתי מאקנה חמור מאוד מאוד בנעוריי, השתמשתי ברואקוטן ומאז גם סטרואידים לא החזירו לי את זה.
בכל אופן B5 וחומצה פנטטונית יכולים לעזור וגם ויטמין A

משנה היכן מזריקים. הרעיון הוא לגוון כמה שיותר כדי גם למזער הצטלקויות וגם לא להעמיס שמן על השריר. אני מעדיף שריר בשבוע, כלומר שריר לא מקבל זריקה מעל פעם בשבוע.

לגבי פצעונים - אני סבלתי מאקנה חמור מאוד מאוד בנעוריי, השתמשתי ברואקוטן ומאז גם סטרואידים לא החזירו לי את זה.
בכל אופן B5 וחומצה פנטטונית יכולים לעזור וגם ויטמין A

אני גם השתמשתי ברוקאטן אבל הייתי צריך לעשות את זה ל 6 חודשים ולא יכולתי פשוט עם העבודה שלי הלימודים וכו' זה פשוט ייבש לי את החיים !,עכשיו אין לי אקנה חזקה אבל עדיין יש קצת..אם זה מתחיל לחזור בקיצוניות במהלך סייקל..לשלב ויטמין A ו B5 ? ובאיזה מינונים ! תודה !

אני גם השתמשתי ברוקאטן אבל הייתי צריך לעשות את זה ל 6 חודשים ולא יכולתי פשוט עם העבודה שלי הלימודים וכו' זה פשוט ייבש לי את החיים !,עכשיו אין לי אקנה חזקה אבל עדיין יש קצת..אם זה מתחיל לחזור בקיצוניות במהלך סייקל..לשלב ויטמין A ו B5 ? ובאיזה מינונים ! תודה !

בתכל'ס אני אגיד לך.
עשיתי הכל בחיים - רק רואקוטן עזר. סבלתי את החיים איתו חצי שנה אבל היה שווה כל שניה.
אם אתה רואה שמתחיל לך, רק רואקוטן ותתמיד עד הסוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית