הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון מיקומי הזרקות מחטים ומזרקים אחת ולתמיד!

deca man

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
4
49
0
הרצתי חיפוש מורחב בפורום וראיתי מלא תגובות אבל לא מרוכזות בצורה מסודרת אשמח לחידוד של כמה שאלות ואפשר גם לאחר החידוד לעלות את זה בנעוצים שיהיה לכולם.

לפני שאני אתחיל עברתי גם על האתר של הזריקותhttp://www.spotinjections.com/index3.htm, לא הסביר לי כל כך, חוץ מהתמונות עצמם, אבל בכל זאת האם יש סירטונים בנושא הזרקות באיזורים של ידיים חזה?

אז ככה נתחיל מנושא מיקומי הזרקות:

1. כיום ניתן להזריק חומרים להרבה מקומות, אני בתור מתחרה לשעבר, הזרקתי בכתפיים ובישבן, אך שמעתי גם שאפשר להזריק בחזה, תאומים, כתף אחורית, יד קידמית אחורית.
יש הרבה דעות שאנשים אומרים ששמנים מסויימים מומלץ להזריק באיזורי X ולמשל כאלה שהם מומסים במים(כמו סספנשיין ווינסטרול) באיזורי Y.
האם זה נכון? מיתוס? ואם כן למה? ואיפה ניתן מה?

2. שמעתי מכמה אנשים שלהזריק באיזור החזה מאוד מסוכן, בגלל הסיכון שהלב קרוב לשם, בנוסף שמעתי להזריק לידיים מאוד מסוכן...? האם שקר וכזב?

3. בזמן הזריקה, השריר אמור להיות רפוף, בהנחה שאנחנו עושים לעצמינו את הזריקות למשל באיזור הכתף קשה למשוך את המחט כדי לבדוק אם יש דם מבלי לעשות שריר, אשמח לשמוע מה אתם עושים?

4. איזור הכתף הבנתי שצריך לתת במרכז, השאלה היא לתת כל פעם באותה נקודה עלול ליצור דלקת, כמה ס"מ מהמרכב ניתן לזוז לצדדים? או למעלה?

5. האם הזרקה בשרירים מסויימים גורמת להתפתחותם מהר יותר או טוב יותר? למרות שאני חושב שזה מיתוס לגמריי!

נושא המחטים:

הרבה הארד קורים נותנים כיום עם 21 גי למרות שזה כואב וניתן לתת גם עם 23 גי באותם האיזורים, אבל כמה שאלות:

1. איזור הכתפיים מניסיוני נתתי עם 23 ג'י או 1 אינץ או 1 ורבע אינץ ולא הייתי מכניס עד הסוף, השאלה היא מה עדיף? האם גם אתם מזריקים לשם עם 23? האם אפשר גם 25, מה האורך של 25?
אני לפני כמה שנים הזרקתי עם כתומות קצר ממש והוינסטרול לדוגמה לא נכנס טוב ונתקע לי שם, זה היה נראה כמו אבסס אבל לא היה מודלק, פשוט נראה כמו סילקון קטן, הלכתי לאולטרסאונד ואמרו שזה מים בפנים, וזה ירד עם הזמן ולעשות קומפרסים חמים... ואכן ירד עם הזמן אבל לקח זמן... יכול להיות שזה היה עם 25 גי שלקחתי? זה הכתום?

2. איזור ישבן, האם באחוזים גבוהים, אפשר להזריק עדיין עם 23 ג'י ולא עם ה21 ג'י? והאם יכול להיות מצד שמשתמשים במחט ממש קצרה והשריר באיזור שם לא יקלוט את החומר טוב?

3. איזור הרגליים? ידיים(אחורית+קדימת), חזה, מה המחט המומלצת?

זהו לבינתיים, אולי יעלו בהמשך עוד שאלות...

בכל מקרה אשמח לתשובות עם פירוט ולא רק לכן ולא 😃

👏

בידיים,רגליים,חזה. יש יותר וורידים וזה יותר מסובך להזריק מבלי לפגוע בווריד לכן לא מומלץ.
אני אישית מזריק עם ה 21G הירוק לישבן וזה הכי נח ועניין של 2 דקות, עם אתה משתמש חומרים קצרים תעשה זריקה אחת תחת שמאל ואז ימין ביום אחר.
אני באמת לא רואה סיבה להזריק בכל המקומות שציינת, חוץ מתחת הייתי מזריק גם לכתף והפסקתי כי זה כואב ביום יום החומר ומרגישים תכתף.

1. זה לא כזה משנה, אך הזרקה לאיזורי שריר גדולים יותר עלולים להפחית טיפה את הכאב הנלווה לסטרואידים על בסיס מים - מאחר והקריסטלים מורגשים הרבה יותר בגרסאות אלו. בנוסף, יכולתם של שרירים גדולים לקיבולת גדולה יותר של חומר עושה את העניין לעדיף במקרה של סטרואידים על בסיס שכזה.

2. שטויות במיץ עגבניות. הזרקתי לחזה, יד קידמית, יד אחורית, רגליים, טוסיק, כתפיים - אני חי והכל בסדר. מה שכן, אתה צריך להיות בעל פרקטיקה טובה בהזרקות.
יעדים נוספים שאני מתכוון להזריק בהם בקרוב - טרפזים, גב (לטיסימוס דורסי).

3. שוב, זה לא קשה, זה מצריך תרגול ופרקטיקה נכונה. יד אחת נשארת רפויה (כאילו ישנת על היד ויש לך עכשיו את הנמלולים של כרתו לי את היד) ורק השניה מושכת ועושה את הפעולות. אגב, לא תמות מקצת שריר, החשיבות המכרעת היא בעת החדירה של המחט, בעת ההוצאה ובזמן ההזרקה. בזמן הסטטי שבו אתה בודק שלא פגעת בכלי דם, קצת שריר לא יעשה כלום.

4. אם ראית באתר של ספוט אינג'קשיינס. מצויין שם מלבן ולא נקודה, זה מספיק מקום. אגב, אני מזריק כמעט באותה נקודה כל הזמן, כל עוד אתה מבצע הפסקה מספק בין זריקה לזריקה באותו אזור - אין בעיה

5. כן ולא. לא, זה לא יהפוך אותך להרבה יותר גדול באותו אזור. כן, ההצטלקות והתגובה האנדרוגנית באזור נראית טיפה גבוהה יותר.
מאז שהתחלתי להזריק בחזה, אני רואה שיפור. שוב, זה לא שהחזה השתנה ב200 מעלות, אך שיפור מסויים קרה.

מחטים.

1. בכל השרירים שאני מזריק את משתמש ב23G כחולה רגילה עד הסוף - הכל נפלא. ניסיתי מחטים קצרים יותר, הרבה יותר פגיעות בכלי דם, עצבים וכו'.

2. טוב. קודם-כל אני חושב שאתה מתבלבל קצת במונחים - המספרים 25,23,21,20,27 מציינים קוטר של המחט (עובי) ולא אורך.
כמעט כל קוטר נמכר בשלל אורכים שונים. ולכן לא רואה סיבה לחורר את התחת שלך ב21, זה לא ייתן לך כלום מלבד אולי החדרה יותר קלה של השמן שזה גם ככה דבר גרוע, כי אתה רוצה להזריק לאט. שימוש במחטים קצרים עלול להביא איתו שלל בעיות - השמן צריך להכנס לעומק סיבי השריר ולא לשכבה החיצונית. באם חלק ממנו ידלוף אל עבר הרקמה השומנית, עלול להתפתח אבצס.

3. זה מאוד תלוי במצב המסה שלך - אני בכל אופן משתמש ב23G לכולם.

שנה טובה.

בידיים,רגליים,חזה. יש יותר וורידים וזה יותר מסובך להזריק מבלי לפגוע בווריד לכן לא מומלץ.
אני אישית מזריק עם ה 21G הירוק לישבן וזה הכי נח ועניין של 2 דקות, עם אתה משתמש חומרים קצרים תעשה זריקה אחת תחת שמאל ואז ימין ביום אחר.
אני באמת לא רואה סיבה להזריק בכל המקומות שציינת, חוץ מתחת הייתי מזריק גם לכתף והפסקתי כי זה כואב ביום יום החומר ומרגישים תכתף.

אתה קודם כל טועה בענק - אתה הורס את השריר בפועל, רמת ההצטלקויות אצל השריר שלך תהיה גבוהה מאוד והסיכוי שמאוד יכאב ולא יהיה לך נעים גם אותו דבר.
בכתף הרבה יותר קל לפגוע בכלי דם מאשר בחזה.
עד היום פגעתי פעמיים בכלי דם בכתף 0 בחזה. לא שזה ההוכחה, אבל בחזה גם הרבה יותר נוח להזריק מבכתף (מבחינת משיכת אוויר וכו')
אלא ש... אני מודה שהחזה יותר כואב אחרי הזרקה, אבל לא משהו שאי אפשר להתמודד איתו.

נערך לאחרונה:
עד עכשיו הזרקתי כמעט רק בישבן ואין שום צלקות, וגם עם יהיה זה התחת לא החזה או הידיים אף אחד לא רואה.. אפילו אני

אני אף פעם לא ניסיתי להזריק אבל כשאני מתחיל להזריק אני רוצה להזריק ברגל,כל שבועיים יש לי 2 זריקות ויום כן ויום לא של HCg..ואני רוצה לחלק את זה לשתי רגליים,לא יודע למה לא נשמע לי טוב בכתף בחזה ובישבן...!!

עד עכשיו הזרקתי כמעט רק בישבן ואין שום צלקות, וגם עם יהיה זה התחת לא החזה או הידיים אף אחד לא רואה.. אפילו אני

הצטלקות של השריר היא לא משהו שאתה רואה.
תכווץ את הטוסיק שלך ותעבור עליו עם היד ותגיד האם אתה מרגיש מרקם חלק או קטע גושי מוזר.
מלבד-זאת, הצטלקות של השריר מקשה עם הזמן על חדירת המחט והשמן והופכת את ההזרקה ללא נעימה

אף אחד לא רואה לא בידיים לא בחזה ולא בכתפיים.

הצטלקות של השריר היא לא משהו שאתה רואה.
תכווץ את הטוסיק שלך ותעבור עליו עם היד ותגיד האם אתה מרגיש מרקם חלק או קטע גושי מוזר.
מלבד-זאת, הצטלקות של השריר מקשה עם הזמן על חדירת המחט והשמן והופכת את ההזרקה ללא נעימה

אף אחד לא רואה לא בידיים לא בחזה ולא בכתפיים.
באמת העברתי את היד כמו שאמרת ואני כן מרגיש נפיחות קטנה כמו גוש קטן, זה הזמן לעבור למחט 23G ?

באמת העברתי את היד כמו שאמרת ואני כן מרגיש נפיחות קטנה כמו גוש קטן, זה הזמן לעבור למחט 23G ?

הצטלקות מסויימת כבר עשית לשריר, לא משנה מה זה לא יעבור.
זה בגלל שהתחת היה המוקד הבלעדי וגם אין כל-כך מה לעשות בנדון.
בכל אופן, תשתמש ב23G ללא קשר.

• פותח/ת השרשור
1. זה לא כזה משנה, אך הזרקה לאיזורי שריר גדולים יותר עלולים להפחית טיפה את הכאב הנלווה לסטרואידים על בסיס מים - מאחר והקריסטלים מורגשים הרבה יותר בגרסאות אלו. בנוסף, יכולתם של שרירים גדולים לקיבולת גדולה יותר של חומר עושה את העניין לעדיף במקרה של סטרואידים על בסיס שכזה.

2. שטויות במיץ עגבניות. הזרקתי לחזה, יד קידמית, יד אחורית, רגליים, טוסיק, כתפיים - אני חי והכל בסדר. מה שכן, אתה צריך להיות בעל פרקטיקה טובה בהזרקות.
יעדים נוספים שאני מתכוון להזריק בהם בקרוב - טרפזים, גב (לטיסימוס דורסי).

3. שוב, זה לא קשה, זה מצריך תרגול ופרקטיקה נכונה. יד אחת נשארת רפויה (כאילו ישנת על היד ויש לך עכשיו את הנמלולים של כרתו לי את היד) ורק השניה מושכת ועושה את הפעולות. אגב, לא תמות מקצת שריר, החשיבות המכרעת היא בעת החדירה של המחט, בעת ההוצאה ובזמן ההזרקה. בזמן הסטטי שבו אתה בודק שלא פגעת בכלי דם, קצת שריר לא יעשה כלום.

4. אם ראית באתר של ספוט אינג'קשיינס. מצויין שם מלבן ולא נקודה, זה מספיק מקום. אגב, אני מזריק כמעט באותה נקודה כל הזמן, כל עוד אתה מבצע הפסקה מספק בין זריקה לזריקה באותו אזור - אין בעיה
לפי התמונה של הבודיבילדר שם בהזרקה לכתפיים זה מראה כאילו הוא מזריק לכתף הקידמית, האם זה תקין בכלל? אני מניסיוני בעבר הזרקתי בכתפיים בעיקר ווינסטרול והכתפיים לפעמים כאבו כמה ימים...

5. כן ולא. לא, זה לא יהפוך אותך להרבה יותר גדול באותו אזור. כן, ההצטלקות והתגובה האנדרוגנית באזור נראית טיפה גבוהה יותר.
מאז שהתחלתי להזריק בחזה, אני רואה שיפור. שוב, זה לא שהחזה השתנה ב200 מעלות, אך שיפור מסויים קרה.
כן אבל אני בטוח שברגע שתפסיק להזריק שם החזה ירד מהנפח שהוא נראה לך, אני חושב שזה אכן מיתוס... הוא יותר נכון רק כאשר אתה ממשיך להזריק באיזורים שם ללא הפסקה לאחר שתפסיק זה לא יראה כך...

מחטים.

1. בכל השרירים שאני מזריק את משתמש ב23G כחולה רגילה עד הסוף - הכל נפלא. ניסיתי מחטים קצרים יותר, הרבה יותר פגיעות בכלי דם, עצבים וכו'.
אתה מתכוון ל1 אינצ או 1 ורבע אינץ? ולמה מחטים קצרים יותר פגיעות בכלי דם?
2. טוב. קודם-כל אני חושב שאתה מתבלבל קצת במונחים - המספרים 25,23,21,20,27 מציינים קוטר של המחט (עובי) ולא אורך.
כמעט כל קוטר נמכר בשלל אורכים שונים. ולכן לא רואה סיבה לחורר את התחת שלך ב21, זה לא ייתן לך כלום מלבד אולי החדרה יותר קלה של השמן שזה גם ככה דבר גרוע, כי אתה רוצה להזריק לאט. שימוש במחטים קצרים עלול להביא איתו שלל בעיות - השמן צריך להכנס לעומק סיבי השריר ולא לשכבה החיצונית. באם חלק ממנו ידלוף אל עבר הרקמה השומנית, עלול להתפתח אבצס.

השאלה היא האם באורך 1 ורבע אינץ זה מספיק לאחוזים גבוהים? או שלוקחים 21 גי עם אורך ארוך יותר? ה23 מגיע גם עם אורכים יותר ארוכים מ1 ורבע אינץ?
שנה טובה.

אתה קודם כל טועה בענק - אתה הורס את השריר בפועל, רמת ההצטלקויות אצל השריר שלך תהיה גבוהה מאוד והסיכוי שמאוד יכאב ולא יהיה לך נעים גם אותו דבר.
עד היום פגעתי פעמיים בכלי דם בכתף 0 בחזה. לא שזה ההוכחה, אבל בחזה גם הרבה יותר נוח להזריק מבכתף (מבחינת משיכת אוויר וכו')
אלא ש... אני מודה שהחזה יותר כואב אחרי הזרקה, אבל לא משהו שאי אפשר להתמודד איתו.
אגב מבחינת להזריק לאיזור שהזרקת יום לפני למשל ווינסטרול, האם יהיה לנכון להזריק ליד שמן כמו אנתת?
והאם בכתף אין בעיה להזריק שמנים כמו טסט?

לפי התמונה של הבודיבילדר שם בהזרקה לכתפיים זה מראה כאילו הוא מזריק לכתף הקידמית, האם זה תקין בכלל? אני מניסיוני בעבר הזרקתי בכתפיים בעיקר ווינסטרול והכתפיים לפעמים כאבו כמה ימים... ברור שכשתזריק לכתפיים יכאב יותר - זה שריר קטן. אני מתמודד עם הכאב בגבורה לא קרה, קצת כואב אז נשברים? וינסטרול עוד כואב במיוחד.

כן אבל אני בטוח שברגע שתפסיק להזריק שם החזה ירד מהנפח שהוא נראה לך, אני חושב שזה אכן מיתוס... הוא יותר נכון רק כאשר אתה ממשיך להזריק באיזורים שם ללא הפסקה לאחר שתפסיק זה לא יראה כך... אני חושב שאני יודע לזהות בין גדילת שריר לנפיחות... מה גם שהפסקתי להזריק שם למשך חודשיים

מחטים.

אתה מתכוון ל1 אינצ או 1 ורבע אינץ? ולמה מחטים קצרים יותר פגיעות בכלי דם? אינצ'. לגבי כלי דם - המחט לא מגיעה לעומק השריר לעומת-זאת נעצרת על ורידון קטן כאשר מחט ארוכה הרבה פעמים עוברת אותו.

השאלה היא האם באורך 1 ורבע אינץ זה מספיק לאחוזים גבוהים? או שלוקחים 21 גי עם אורך ארוך יותר? ה23 מגיע גם עם אורכים יותר ארוכים מ1 ורבע אינץ? כל המחטים מגיעים בשלל אורכים. בתחת אתה יכול גם אינץ' ורבע בכיף.
שנה טובה.

אגב מבחינת להזריק לאיזור שהזרקת יום לפני למשל ווינסטרול, האם יהיה לנכון להזריק ליד שמן כמו אנתת?
והאם בכתף אין בעיה להזריק שמנים כמו טסט?​
אין שום בעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית