הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כולבוטק על חדר כושר ספרינט/אולימפיק ג'ים ראשון לציון

תודה.

למה הם לא מתקשרים לחברות אשראי\בנקים ומבטלים את הצ'קים?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה.

למה הם לא מתקשרים לחברות אשראי\בנקים ומבטלים את הצ'קים?
כפי שמוסבר בתוכנית, לא ניתן לבטל צ'קים פתוחים/כאלו שנרשמו לפקודת עסק פעיל. הם לקחו צ'קים מלקוחות וכתבו אותם על עסקים אחרים, שקיימים, בין היתר עסקים שמביאים מזומן על צ'קים. אם לצ'קים אין כיסוי, אותם העסקים (שׁלקחו עמלה מכובדת על הסיכון, בד"כ זה 30-50%) יכולים לתבוע/לרדוף אחרי הלקוחות באמצעים חוקיים (וחלקם לא חוקיים, "השוק האפור" שמתמזג לעיתים עם "השוק השחור", אם מדובר בסכומים גבוהים).
אשראי אפשר לבטל, אבל מעט האנשים ששילמו עם אשראי. אני לא חושב שהיה ניתן לשלם באשראי במכון הזה (לפחות לא כשאני הייתי שם, שזה לפני 4 שנים).

כפי שמוסבר בתוכנית, לא ניתן לבטל צ'קים פתוחים/כאלו שנרשמו לפקודת עסק פעיל. הם לקחו צ'קים מלקוחות וכתבו אותם על עסקים אחרים, שקיימים, בין היתר עסקים שמביאים מזומן על צ'קים. אם לצ'קים אין כיסוי, אותם העסקים (שׁלקחו עמלה מכובדת על הסיכון, בד"כ זה 30-50%) יכולים לתבוע/לרדוף אחרי הלקוחות באמצעים חוקיים (וחלקם לא חוקיים, "השוק האפור" שמתמזג לעיתים עם "השוק השחור", אם מדובר בסכומים גבוהים).
אשראי אפשר לבטל, אבל מעט האנשים ששילמו עם אשראי. אני לא חושב שהיה ניתן לשלם באשראי במכון הזה (לפחות לא כשאני הייתי שם, שזה לפני 4 שנים).

אם כן, על מה אני צריך להקפיד כשאני נותן צ'ק?
יוצא, שעדיף לתת באשראי מאשר בצ'ק? (שאמרת שאשראי ניתן לבטל)

אם כן, על מה אני צריך להקפיד כשאני נותן צ'ק?
יוצא, שעדיף לתת באשראי מאשר בצ'ק? (שאמרת שאשראי ניתן לבטל)
מהניסיון שלי עם קניות באשראי (ובגלל שאמא שלי עצלנית אני מקבל אישור ומזמין כל דבר שצריכים מ-EBAY אמאזון ודיל אקסטרים, אפילו קרמים שלה וגם ספרים שלי) אשראי ניתן לבטל אבל אם אתה מזמין עם PAYPAL עדיף לך להתאבד במקום לבטל את התשלום.
אתה צריך לעבוד ככה:
1. לשלוח מכתב בקשה עם הסבר מאד מאד מפורט למה הם צריכים לבטל.
2. לקוות שה-1% שהם יסכימו יתממש.
3. לשלם עמלה על הביטול, ועמלה מאד גבוהה.
4. להנות מהשקל וחצי שנשארו.
אז אשראי אפשר לבטל כל עוד זו לא הזמנה ברשת עם PAYPAL.

הדרך הכי טובה להימנע ממקרים כאלה היא לרשום את הצ'קים אך ורק לשם העסק שלו אתה נותן את הצ'ק .. וכמובן לרשום עליו "למוטב בלבד"

מתי עושים תחקיר על גו אקטיב יהוד?
מתרחשים שם מחדלים לא פחות חמורים... איומים, הפחדות, אפליות וסדנאות בטן 😵

מתי עושים תחקיר על גו אקטיב יהוד?
מתרחשים שם מחדלים לא פחות חמורים... איומים, הפחדות, אפליות וסדנאות בטן 😵

כמו שאמרתי לעונס, נחכה ונראה מה יענו לכם במכתב. בעיקרון אין מניעה מבעל מכון כושר פרטי להחליט את תנאי וכללי המועדון לפי איך שבא לו (גם אם זאת רשת) לפי דעתי הזכות היחידה שניתנת לכם היא לדרוש את הכסף חזרה או פשוט לבטל את החוזה וללכת להתאמן במכון אחר.
אבל בכל מקרה מעניין מה יענו לכם במכתב ששלחתם למנהלי הרשת עצמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית