הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון -אני חושב שעשיתי טעות

• פותח/ת השרשור xxdim
  • פורסם בתאריך

xxdim

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
נכנסתי לסייקל ראשון ללא הרבה בירורים(מאמפולסיביות) הוא מורכב מזריקה אחת בשבוע של דקה-דורבלין למשך 5 שבועות,
ושתי כדורי נפוסים במהלך כל אותה התקופה.
אני ביומיים הראשונים לכך (זאתמרת לאחר זריקה אחת ו40 מ"ג בערך של נפוסים) ואחרי שישבתי על האינטרנט ועל הפורום הזה,
בכל מקום שקראתי הדקה הוא לא מומלץ למתחילים וגם כן לא שילוב של סטרואיד אורלי בסייקל ראשון.
השאלה שלי היא-האם אני צריך להפסיק את זה מיד ואם כן ,האם נגרם נזק כלשהו או שהגוף יתאושש ?

נכנסתי לסייקל ראשון ללא הרבה בירורים(מאמפולסיביות) הוא מורכב מזריקה אחת בשבוע של דקה-דורבלין למשך 5 שבועות,
ושתי כדורי נפוסים במהלך כל אותה התקופה.
אני ביומיים הראשונים לכך (זאתמרת לאחר זריקה אחת ו40 מ"ג בערך של נפוסים) ואחרי שישבתי על האינטרנט ועל הפורום הזה,
בכל מקום שקראתי הדקה הוא לא מומלץ למתחילים וגם כן לא שילוב של סטרואיד אורלי בסייקל ראשון.
השאלה שלי היא-האם אני צריך להפסיק את זה מיד ואם כן ,האם נגרם נזק כלשהו או שהגוף יתאושש ?

אהלן,

גבר, יש לך פה כמה בעיות רציניות:
1. ללא שימוש בחומר בסיס - מילא עשית דקה שהוא חומר די משבית של ציר הHPTA. אבל גם לא שילבת אותו עם טסטוסטרון (או לפחות לא ציינת). זה לבד עלול להביא איתו שלל בעיות כמו חוסר חשק מיני, אימפוטנציה ועוד...
2. דיבול (נפוסים) - שני כדורי נפוסים זה 20 מ"ג ואתה רשמת שלקחת 40 מ"ג. אז תברר בדיוק כמה לקחת כי יש משמעות למינון. בכל אופן דיבול הוא 17AA מה שאומר שהוא נוטה להעמיס על הכבד די הרבה ואם אתה אדם עם כבד רגיש אז על אחת כמה וכמה. אחת הבעיות של שילוב דיבול ודקה ביחד היא עלייה גבוהה מאוד בנוזלים, משמע עלייה גבוהה מאוד בלחץ הדם הכללי שזה תמיד דבר רע.
3. לא ראיתי פה שום התייחסות למה אתה הולך לשלב בסיום השימוש בחומרים, זה יותר חשוב מהשימוש עצמו.

בכל אופן, כדאי שתתאפס ותפסיק מיד ותעבור לPCT כמו שצריך.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
1.אין חומר בסיס
2.שתי כדורי נפוסים למשך יומיים =4 כדורים=40 מ"ג
3.הגוף יזדקק לPCT גם לאחר מינון כזה? לא היתה התייחסות למה אני הולך לשלב בסיום החומרים,
כי הבחור שדחף לי אותם לא התחיל אפילו לדבר איתי על היציאה מהסייקל.

ד"א הפסקתי את הכדורים באופן מוחלט מאתמול (מיותר לציין שאת הדקה אני גם לא אמשיך).

1.אין חומר בסיס
2.שתי כדורי נפוסים למשך יומיים =4 כדורים=40 מ"ג
3.הגוף יזדקק לPCT גם לאחר מינון כזה? לא היתה התייחסות למה אני הולך לשלב בסיום החומרים,
כי הבחור שדחף לי אותם לא התחיל אפילו לדבר איתי על היציאה מהסייקל.

ד"א הפסקתי את הכדורים באופן מוחלט מאתמול (מיותר לציין שאת הדקה אני גם לא אמשיך).

עכשיו הבנתי, לקחת רק 4 כדור נפוסים בכללי. אז זה בסדר וטוב שהפסקת.
אבל את הדקה אתה מריץ 5 שב' , אז אתה תהיה חייב PCT (כלומיד+טמוקסיפן) ואני גם מניח שלא היה פרגניל במהלך הסייקל מה שאומר שהאשכים שלך חוו מכה קשה.
אז גם פרגניל תצטרך.

• פותח/ת השרשור
אני מצטער אם לא הסברתי את עצמי כראוי,
עד עכשיו הגוף שלי קיבל רק זריקה אחת של דקה ו4 כדורי נפוסים. (לא היתי על דקה 5 שבועות).

אני מצטער אם לא הסברתי את עצמי כראוי,
עד עכשיו הגוף שלי קיבל רק זריקה אחת של דקה ו4 כדורי נפוסים. (לא היתי על דקה 5 שבועות).

או קיי, הכל מקבל צורה יותר טובה.
אתה יודע איזה דקה לקחת? NPP? או דקה ארוך רגיל?

בכל אופן, אתה יכול לצאת בקלות יחסית, אתה עדיין תצטרך כלומיד וטמוקסיפן אבל שבועיים יספיקו, כי דקה זה חומר שמשבית בזריקה בודדת.

• פותח/ת השרשור
כל מה שאני יודע שזה של חברת VERMODJE.
האם כלומיד וטמוקסיפן תרופות שאפשר לבקש מרופא ? או שכל העניין יעורר שם יותר מידי שאלות ?

כל מה שאני יודע שזה של חברת VERMODJE.
האם כלומיד וטמוקסיפן תרופות שאפשר לבקש מרופא ? או שכל העניין יעורר שם יותר מידי שאלות ?

אז תסתכל על הבקבוק ותראה בדיוק מה רשום או שתצלם ותעלה כי יש לזה חשיבות.

כלומיד וטמוקסיפן הן תרופות לסרטן השד עבור נשים בעיקר, יש לי הרגשה שיבעטו אותך מקופת החולים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית