הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עיצוב הפורום על הפרק --> אנא הצביעו!

האם אתם מרוצים מעיצוב הפורום?

• כן, נראה אחלה!

הצבעות: 44 88.0%
  • כן, אבל דורש שיפור (אנא פרטו בתגובות)

הצבעות: 5 10.0%
  • לא (פרט!)

הצבעות: 1 2.0%

• סה"כ מצביעים
    50

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
אני חושב על לשנות את עיצוב הפורום, אם כי רק שנינו שנה שעברה את כל הפורום. אני רוצה לדעת אבל מה משתמשי הפורום חושבים על העיצוב הכללי של האתר ואם באמת כדאי לעשות שינויים.
אנא פרטו במידה ועניתם על הסקר (שנמצא כאן למעלה) שיש לעשות שינויים. ככל שיהיה יותר פירוט, כך אוכל להוציא זאת לפועל.

תודה.

• פותח/ת השרשור
לא צריך שום עיצוב חדש, חייבים תמיכה בטפ-טוק!!
תירגמתי ל Tapatalk את כל המערכת לפני חצי שנה והם עדיין לא שמו את זה באפליקציה שלהם. עזוב לא שמו, הם שולחים לי כל הזמן אימיילים שאמשיך לתרגם, כי הם הוסיפו מאות מחרוזות מאז (חיים בסרט?).
זה לא יקרה, אבל בקרוב תיכנס לפורום מערכת של Responsive Design שזה הרבה יותר טוב מטאפאטולק או Mobile Style שיש כרגע בפורום. זה פשוט אותו עיצוב כמו של הפורום הנוכחי רק מותאם למכשירים ניידים/טאבלטים/כל מכשיר אחר עם רזולוציה נמוכה.

מערכת פשוטה, נקייה ונוחה מאוד לשימוש. לדעתי לא צריך יותר מזה

הייתי עושה אינטגרציה לפורטל. למשל, להכניס את התפריטים המוכנים בנעוצים של פורום ״מתחילים בתזונה ואימונים״.
עוד אפשרות זה לעשות התאמת תוכנית מהפורטל למשתמש ע״י סקר קצר על המשתמש.
משתמשים יכניסו גיל, מטרה וכמה אימונים בשבוע והמערכת תציע להם תוכניות אימון מהפורטל (כן, זה דומה לאתר ״ההוא״...)

חוץ מזה הפורום מאוד ברור וקליל וזה מה שכיף

לא צריך לתקן את מה שעובד.
העיצוב של הפורום מצויין, גם מבחינת מראה וגם מבחינת נוחות.

הצבעים של הפורום טיפה מדכאים, היה נחמד לראות את הפורום עם צבעים יותרנקיים ובהירים, ולוגו יותר מושך - אולי עם תמונה של כמה BB's מפורסמים

יש למטה את "5 הסטטיסטיקות של LBS"
זה משהו מאוד מאוד שימושי לבדיקת נושאים חדשים, נושאים חמים וכו', ולא נראה לי שיותר מדי אנשים מודעים לזה ויורדים למטה לבדוק,
זה יהיה מאוד נוח אם תעבירו את הפאנל הזה למעלה, ותרחיבו את העיצוב שלו כי הוא קצת דחוס, אני בטוח שמאוד הרבה ישתמשו בזה.

הפורום "עולם פיתוח הגוף ופיטנס" זה לדעתי פורום שיכול להיות מאוד פעיל, גם נראה לי שהכוונה שלכם היתה לפורום- פיתוח גוף כללי, אבל חבל שהוא נמצא למטה, וגם השם שלו לא הכי מושך, לדעתי צריך להיות לו שם יותר כללי, משהו בסגנון "פיתוח גוף כללי" שאנשים יכולים לכתוב בו על כל נושא שקשור לפיתוח גוף. וגם יהיה מצויין לעלות אותו יותר למעלה בסידור.

סה"כ זה רק דעתי, יש כאלה שיסכימו יש כאלה שלא :]

מבחינה טכנית נראה לי שאין בעיה, מבחינת העיצוב יש מקום לשיפור.

• פותח/ת השרשור
הייתי עושה אינטגרציה לפורטל. למשל, להכניס את התפריטים המוכנים בנעוצים של פורום ״מתחילים בתזונה ואימונים״.
עוד אפשרות זה לעשות התאמת תוכנית מהפורטל למשתמש ע״י סקר קצר על המשתמש.
משתמשים יכניסו גיל, מטרה וכמה אימונים בשבוע והמערכת תציע להם תוכניות אימון מהפורטל (כן, זה דומה לאתר ״ההוא״...)

חוץ מזה הפורום מאוד ברור וקליל וזה מה שכיף
אלו כבר מערכות ולא עיצוב, אם כי קצת קשה עד בלתי אפשרי לבנות תוכנית למישהו שמכניס מידע כל כך דל ומכאן יכולות להתחיל בעיות (האממ, "התוכנית שבניתם לי פגעה לי בבריאות" וכו'). צריך לבדוק את זה חוקית.
אני בקרוב אכניס Wordpress Bridge ואפתח את ההרשמה בפורטל קילוגרם, כך אנשים שנרשמו לפורטל (או שכבר רשומים בפורום) יוכלו להגיב ב-2 הפלטפורמות עם שם המשתמש שלהם. אפשר לעשות נעוץ של תפריטים בפורום מתחילים ותזונה, לא באמת צריך לקשר בינהם או שלא הבנתי את הכוונה.

הצבעים של הפורום טיפה מדכאים, היה נחמד לראות את הפורום עם צבעים יותרנקיים ובהירים, ולוגו יותר מושך - אולי עם תמונה של כמה BB's מפורסמים

יש למטה את "5 הסטטיסטיקות של LBS"
זה משהו מאוד מאוד שימושי לבדיקת נושאים חדשים, נושאים חמים וכו', ולא נראה לי שיותר מדי אנשים מודעים לזה ויורדים למטה לבדוק,
זה יהיה מאוד נוח אם תעבירו את הפאנל הזה למעלה, ותרחיבו את העיצוב שלו כי הוא קצת דחוס, אני בטוח שמאוד הרבה ישתמשו בזה.

הפורום "עולם פיתוח הגוף ופיטנס" זה לדעתי פורום שיכול להיות מאוד פעיל, גם נראה לי שהכוונה שלכם היתה לפורום- פיתוח גוף כללי, אבל חבל שהוא נמצא למטה, וגם השם שלו לא הכי מושך, לדעתי צריך להיות לו שם יותר כללי, משהו בסגנון "פיתוח גוף כללי" שאנשים יכולים לכתוב בו על כל נושא שקשור לפיתוח גוף. וגם יהיה מצויין לעלות אותו יותר למעלה בסידור.

סה"כ זה רק דעתי, יש כאלה שיסכימו יש כאלה שלא :]
מסכים עם הצבעים, אבל עשיתי ניסויים רבים וצבעים יותר בהירים קצת מכאיבים על העיניים ברגע שגולשים מעל כמה עשרות דקות באופן רציף בפורום. אני מחפש כרגע מה לעשות מבחינת הצבעים ואולי להפוך אותם למעט יותר בהירים (כחול). בלוגו של LBS לעולם לא תהיה תמונה של BB, כי זה לא משהו שרוב אוכלוסיית האתר מתחברת אליו ואני לא אוהב עיצובים עם תמונות אמיתיות אלא רק ווקטורים.

כשעברנו למערכת הזו, לפני כשנה, כל הפורום היה מורחב. זה לא קריא כשהפורום רחב וכשיש הודעות ארוכות אתה מרגיש שאתה במשחק טניס מבחינת העיניים. זה מאוד מעייף ולא נוח; גם אני חשבתי כמוך, אבל אם תשים לב אין אף פורום כמעט ברשת שנמצא ברוחב מלא.

פורום פיתוח גוף בטיפול, מנסים כרגע לגייס לשם מנהל שיחייה את הפורום, הבעיה שרוב אוכלוסיית הפורום לא מתעניינת בנושא ולכן הפורום דיי מת.

מבחינה טכנית נראה לי שאין בעיה, מבחינת העיצוב יש מקום לשיפור.
אשמח אם תפרט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית