הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינוי תוכנית מAB ל ABC

מצב
השרשור נעול

JustLift

משתמש מתחיל
196
0
נק' מוניטין:
139
196
0
שלום לכולם אני בן 16.6 1.84 בערך שוקל 87
אני במסה קצת תקוע על המשקל שלי אבל מה שבאתי להתייעץ עליו זה התוכנית אימונים
אני רוצה לעבור מAB שאני עושה ארבע פעמים בשבוע לABC 6 פעמים זאת אומרת ABCXABC או ABCABCX מה שאתם תמליצו כמובן
התוכנית :

אימון A
תרגיל
מספר סטים
טווח חזרות
שריר
חזה
לחיצת חזה כנגד מוט
4
6-8
לחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד משקולות
4
8-10
פרפר
2
6-8
יד קדמית
כפיפת מרפקים מוט W
2
6-8
פטישים עם בודדות
2
8-10
רגליים
סקוואט
3
6-8

כפיפת ברך
2
6-8

.
אימון B
תרגיל
מספר סטים
טווח חזרות
שריר
גב
משיכת פולי עליון קדמי
3
6-8
משיכת פולי עליון אחורי
3
6-8
חתירה רחבה
3
6-8
שראגס עם בודדות
3
8
יד- אחורית
לחיצה צרפתית בודדות
2
6-8
פשיטת מרפקים עם חבל
2
6-8
כתפיים
לחיצת כתפיים בישיבה
4
8-10
הרחקה לצדדים
2
8-10

.

התוכנית היא מהפורטל אחרי קצת שינויים שלי
לגבי הרגליים לא להתייחס בקשה אני עכשיו התחלתי סקוואט לאט לאט אני אחרי שברי מאמץ עדיין באפס
תודה מראש

• פותח/ת השרשור
קרא מה כתבתי באשכולות האלה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=41717
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=41541
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=41748

ואל תפחד מלהיות חזק, במיוחד אם אתה רוצה להראות כמו אחד כזה.
לא מפחד להיות חזק פשוט אין לי את הטכניקה של סקוואט ממש חזק ולא של דדליפט ובטח שאני מתכוון לעשות פולאובר או פאוור קלין
אני מכיר את SS ושקלתי גם להשתמש בה אני פשוט לא מבין את כל הסיפור של הריסט ואיפוס משקלים ו-70% מה1RM אין לי כוח לכל החישובים האלה באמת שאין לי..
אין איזה אפשרות לעבוד בSS בלי יותר מדי חישובים ? בלי יותר מדי לחשב את ההתחלה והתקדמות ?
כי הכי פשוט זה להיכנס ל AB פיצולים FBW ולהתחיל לעבוד מה הבעיה
ועוד משהו שקראתי את כל מה שהבאת קראתי את זה:
A:
סקוואט 3X5
בנץ' 3X5
דדליפט 1X5
צ'ין אפס 2X8-10
טרייספס 2X8-10

B:
סקוואט 3X5
פרס 3X5
מתח 3X5
מקבילים 2X8-10
בייספס 3X12-15
אתה מדבר על יום מנוחה בין אימון לאימון AXBXAXB ?

לא מפחד להיות חזק פשוט אין לי את הטכניקה של סקוואט ממש חזק ולא של דדליפט ובטח שאני מתכוון לעשות פולאובר או פאוור קלין
אני מכיר את SS ושקלתי גם להשתמש בה אני פשוט לא מבין את כל הסיפור של הריסט ואיפוס משקלים ו-70% מה1RM אין לי כוח לכל החישובים האלה באמת שאין לי..
אין איזה אפשרות לעבוד בSS בלי יותר מדי חישובים ? בלי יותר מדי לחשב את ההתחלה והתקדמות ?
כי הכי פשוט זה להיכנס ל AB פיצולים FBW ולהתחיל לעבוד מה הבעיה
ועוד משהו שקראתי את כל מה שהבאת קראתי את זה:
A:
סקוואט 3X5
בנץ' 3X5
דדליפט 1X5
צ'ין אפס 2X8-10
טרייספס 2X8-10

B:
סקוואט 3X5
פרס 3X5😉
מתח 3X5
מקבילים 2X8-10
בייספס 3X12-15
אתה מדבר על יום מנוחה בין אימון לאימון AXBXAXB ?

אתה אמיתי? איזה חישובים? אתה כולה צריך לדעת מה המשקל שעשית אימון קודם, ולהוסיף לו 2.5 קילו. ואם אתה מפחד מהדבר הנורא הזה שנקרא דילואוד כי צריך לחשב 85% אז באמת שאני לא יכול לעזור לך.
אותו דבר אם אתה לא יכול לרשום את המשקלים שלך בשביל שלא תצטרך לזכור.
וזה שהכי פשוט להכנס לfbw וסתם לעשות משקלים באקראי זה ברור. אף פעם לא אמרתי שבss לא צריך להשקיע, זו תוכנית קשה, אבל פעם ראשונה שאני נתקל במישהו שהקושי שלו בתוכנית זה לרשום את המשקלים שלו או לחשב אחוזים בשביל דילואוד כשהוא נתקע.

עזוב, זה לא בשבילך. תעשה fbw כלשהו ותהיה בראש שקט. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אתה אמיתי? איזה חישובים? אתה כולה צריך לדעת מה המשקל שעשית אימון קודם, ולהוסיף לו 2.5 קילו. ואם אתה מפחד מהדבר הנורא הזה שנקרא דילואוד כי צריך לחשב 85% אז באמת שאני לא יכול לעזור לך.
אותו דבר אם אתה לא יכול לרשום את המשקלים שלך בשביל שלא תצטרך לזכור.
וזה שהכי פשוט להכנס לfbw וסתם לעשות משקלים באקראי זה ברור. אף פעם לא אמרתי שבss לא צריך להשקיע, זו תוכנית קשה, אבל פעם ראשונה שאני נתקל במישהו שהקושי שלו בתוכנית זה לרשום את המשקלים שלו או לחשב אחוזים בשביל דילואוד כשהוא נתקע.

עזוב, זה לא בשבילך. תעשה fbw כלשהו ותהיה בראש שקט. בהצלחה.
חחח אני לא אוהב מספרים אבל מה שאמרת כבר זה נשמע שונה אני זוכר כשקראתי את זה היה מלא חישובים
אין לי בעיה לעשות SS איזה 3-4 חודשים
רק כל כמה זמן צריך לעשות דילואוד ? רק כשאני נתקע ? איך אני יודע שנתקעתי ? כשאין התקדמות כל אימון ?

אותה עושה ריסט אם אתה נתקע 2-3 אימונים על אותו משקל(לא מצליח לעשות 3 חמישיות עם המשקל)

חחח אני לא אוהב מספרים אבל מה שאמרת כבר זה נשמע שונה אני זוכר כשקראתי את זה היה מלא חישובים
אין לי בעיה לעשות SS איזה 3-4 חודשים
רק כל כמה זמן צריך לעשות דילואוד ? רק כשאני נתקע ? איך אני יודע שנתקעתי ? כשאין התקדמות כל אימון ?
"כשאין התקדמות כל אימון"? אתה אומר את זה כאילו ההתקדמות זה משהו אקראי שקורה מעצמו
זה ממש לא, אתה באמת שם 2.5 קילו נוספים על המוט.
איך אתה יודע שנתקעת? אני צריך להסביר לך את ההבדל בין חזרה מוצלחת ובין כשל?

בקיצור קרא את המאמר בפורטל אתה סתם שואל שאלות שכל התשובות כבר קיימות במאמר.

• פותח/ת השרשור
אותה עושה ריסט אם אתה נתקע 2-3 אימונים על אותו משקל(לא מצליח לעשות 3 חמישיות עם המשקל)

"כשאין התקדמות כל אימון"? אתה אומר את זה כאילו ההתקדמות זה משהו אקראי שקורה מעצמו
זה ממש לא, אתה באמת שם 2.5 קילו נוספים על המוט.
איך אתה יודע שנתקעת? אני צריך להסביר לך את ההבדל בין חזרה מוצלחת ובין כשל?

בקיצור קרא את המאמר בפורטל אתה סתם שואל שאלות שכל התשובות כבר קיימות במאמר.
בסדר רק שאלה אחרונה שלא מצאתי האם אני יכול להחליף פרס בעמידה לפרס בישיבה ? תודה

בסדר רק שאלה אחרונה שלא מצאתי האם אני יכול להחליף פרס בעמידה לפרס בישיבה ? תודה

קראת את המאמר?

שאלה: האם אפשר להשתמש במשקולות יד (דאמבלים) במקום? האם אפשר לעשות את התרגיל בישיבה? האם אפשר להשתמש בסמית או האמר (מכונה)? האם אפשר לעשות פוש פרס במקום? האם אפשר לעשות את הרגיל מאחורי הצוואר?
התשובה לכל השאלות הללו היא: "לא", אך בכל אופן:
2) פרס בישיבה היינו תרגיל נהדר לפיתוח שריר הדלתא (כתף) בצורה ספציפית ונקודתית. אם נבחן זאת לעומק נראה שהתרגיל קשה מאוד מבחינת שיווי משקל, פרופריוצפציה (קליטת מידע לגבי מיקום הגוף, תנועתו וכו' ע"י המערכות החושיות), ייצוב שריר ה core והמערכת העיצבית, לעומת אותו התרגיל (פרס) בעמידה. אפשר לבצע פרס בישיבה לאחר זמן מה, כמתאמן בינוני או מתקדם, אך כעת נתמקד בגירסה הקלאסית של התרגיל – בעמידה.

• פותח/ת השרשור
קראת את המאמר?

שאלה: האם אפשר להשתמש במשקולות יד (דאמבלים) במקום? האם אפשר לעשות את התרגיל בישיבה? האם אפשר להשתמש בסמית או האמר (מכונה)? האם אפשר לעשות פוש פרס במקום? האם אפשר לעשות את הרגיל מאחורי הצוואר?
התשובה לכל השאלות הללו היא: "לא", אך בכל אופן:
2) פרס בישיבה היינו תרגיל נהדר לפיתוח שריר הדלתא (כתף) בצורה ספציפית ונקודתית. אם נבחן זאת לעומק נראה שהתרגיל קשה מאוד מבחינת שיווי משקל, פרופריוצפציה (קליטת מידע לגבי מיקום הגוף, תנועתו וכו' ע"י המערכות החושיות), ייצוב שריר ה core והמערכת העיצבית, לעומת אותו התרגיל (פרס) בעמידה. אפשר לבצע פרס בישיבה לאחר זמן מה, כמתאמן בינוני או מתקדם, אך כעת נתמקד בגירסה הקלאסית של התרגיל – בעמידה.
סבבה אבל אני לא מתחיל וכבר בAB שלי אני עושה פרס בישיבה חופשי אז אני יעשה את זה

סבבה אבל אני לא מתחיל וכבר בAB שלי אני עושה פרס בישיבה חופשי אז אני יעשה את זה
זה משעשע אותי כל פעם מחדש שאנשים מסרבים להכיר בעצמם כמתאמנים מתחילים, למרות שהם כבר נמצאים תקופה בחדר הכושר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית