הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קעקוע בחזה

Sella Heven Hen

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
124
25
0
פריים
השם שלי הוא סלע אני בחיטוב ואני עושה יום ארובי עם מלא תרגילים של קפיצות ריצות כפיפות בטן ועוד ויום כוח לפי תוכנית ABC עכשיו אני רוצה לעשות קעקוע על החזה של שני אותיות ביפנית כמה זמן אסור לי להתאמן או שמותר לי להתאמן אבל לא תרגילים שעובדים על החזה ?
תודה.

תשאל את המקעקע שלך כמה זמן לוקח לעור להחלים ואם זה קשור בכלל ..

השם שלי הוא סלע אני בחיטוב ואני עושה יום ארובי עם מלא תרגילים של קפיצות ריצות כפיפות בטן ועוד ויום כוח לפי תוכנית ABC עכשיו אני רוצה לעשות קעקוע על החזה של שני אותיות ביפנית כמה זמן אסור לי להתאמן או שמותר לי להתאמן אבל לא תרגילים שעובדים על החזה ?
תודה.
אות אחת => שתי אותיות

אותיות ביפנית... אחרי שאתה עושה את זה תכתוב כמה זמן לקח לך להבין שזה דבילי.

לפני כשנה עשיתי קעקוע גדול על הכתף והחזה.. התאמנתי כרגיל.. אמרו לי שאין בעיה רק לשמור על המקום נקי.. לא היו בעיות ובין סשן לסשן המקעקע לא הבחין בשום בעיה והכל נרפא מצויין.. הייתי מתאמן כבר יום אחריי אפילו.. פשוט סופג זיעה עם מגבת נקייה...

כיום אני באמצע של שרבול שלם ומתאמן רגיל...
אולי זה אפילו טוב להזרים דם למקומות האלה...

לפני כשנה עשיתי קעקוע גדול על הכתף והחזה.. התאמנתי כרגיל.. אמרו לי שאין בעיה רק לשמור על המקום נקי.. לא היו בעיות ובין סשן לסשן המקעקע לא הבחין בשום בעיה והכל נרפא מצויין.. הייתי מתאמן כבר יום אחריי אפילו.. פשוט סופג זיעה עם מגבת נקייה...

כיום אני באמצע של שרבול שלם ומתאמן רגיל...
אולי זה אפילו טוב להזרים דם למקומות האלה...
שרוול זה קעקוע כזה על כל היד?
אין לי בעיה עם דברים כאלה אבל תהיה מודע שתקבל תגובות של פריק ומשוגע ברחוב, מניסיון של מישהו שאחי הגדול מכיר.

אין לי בעיה עם דברים כאלה אבל תהיה מודע שתקבל תגובות של פריק ומשוגע ברחוב, מניסיון של מישהו שאחי הגדול מכיר.

כבר עברנו את שנות ה90,היום לכל אחד כבר יש קעקוע,זה מיינסטרים.

אני עשיתי קעקוע מאורי גדול מהכתף עד הגב, הפסקתי עם הסקוואט למשך 3 שבועות היה לי מאוד מאוד קשה :(

בנתיים מקבל רק מחמאות וכמה שזה מגניב ואנשים מתלהבים... חוץ מזה אני לא מחפש תגובה מאנשים שחושבים ככה.. + הקעקוע זה לא הדבר היחיד שעושה אותי פריק ומשוגע... בנוסף כנראה גם הגודל שלי מונע מילדים שחיפים וערסים להגיד לי משו ביכלל..
ומתי לאחרונה היית בתל אביב ? חח כמאת וקשה לראות מישו בלי קעקוע בולט..

בעיקרון אחרי שבועיים השכבה "מתקלפת"
רק תשתדל לא לחשוף את האיזור לשמש ולחום
ולמרוח "ויטה מרפן"
והכי חשוב,תבדוק שהקעקוע באמת עם משמעות ולא סתם חזה עוף ביפנית/סינית

בעיקרון אחרי שבועיים השכבה "מתקלפת"
רק תשתדל לא לחשוף את האיזור לשמש ולחום
ולמרוח "ויטה מרפן"
והכי חשוב,תבדוק שהקעקוע באמת עם משמעות ולא סתם חזה עוף ביפנית/סינית

חזה עוף זה עם משמעות. אבל רק אם הוא בילדר

עוד 10 שנים תגלה כי רשמתה על החזה אורז וסולם

דוד שלי עשה קעקוע של השמות של הילדים שלו ביפנים,אחרי שנה גילה שרשום שם "עוף בלימון" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הוא עכשיו רוצה להוריד את זה,אבל זה סיפור מצחיק.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוף בלימון איזה אדיר! 🤩

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית