הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עיוות/גוש של שומן בחזה

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך
אימונים לפי קובי ירושלמי (הייתי בעבר מקבל ממנו גם תפריט)
הוא די בדיחה בכל מה שקשור ללתת ייעוץ לאחרים

עד לפני חודש וחצי מישראל בודי ככה
גם הם לא ממש טובים יותר

בנץ פרס שטוח/דאמבלים
לחיצת חזה עם דאמבלים בשיפוע חיובי
פרפר עם דאמבלים/כבל קרוס
אלה כלים, זה מאוד תלוי איך אתה משתמש בכלים האלה, ובאיזה קונטקסט.
בתוכנית טובה 3 התרגילים האלה יכולים להיות מעולים (לא רק בכמות שלהם, אלא גם היחס בין התרגילים, איך הם ממוקמים בתוכנית, ותכנון ההתקדמות). בתוכנית גרועה הם יעשו מעט

בוא נגיד שמכל תרגיל זה היה 4 סטים טווח חזרות בין 6-8 האמת שאצל קובי ירושלמי הוא נתן לי תוכנית abcd ככה שאולי היו ימים בודדים שלא יצא לי לאמן פעמיים חזה בשבוע

ובישראל בודי נתנו לי ab אז פה דווקא אני יכול להשקיע ב2 אימוני חזה
2 אימוני חזה בשבוע זה סבבה אם הנפח מספיק גבוה, אבל במצב כמו שלך אני מעדיף לתת 3-4 אימוני חזה בשבוע בגלל שקשה לעשות כמות גדולה מאוד של נפח בכל אימון חזה, אבל קל מאוד להתאושש, ככה שכבר ביום למחרת אתה יכול לעשות אימון חזה, גם אם לא באותו נפח.

• פותח/ת השרשור
הוא די בדיחה בכל מה שקשור ללתת ייעוץ לאחרים

גם הם לא ממש טובים יותר

אלה כלים, זה מאוד תלוי איך אתה משתמש בכלים האלה, ובאיזה קונטקסט.
בתוכנית טובה 3 התרגילים האלה יכולים להיות מעולים (לא רק בכמות שלהם, אלא גם היחס בין התרגילים, איך הם ממוקמים בתוכנית, ותכנון ההתקדמות). בתוכנית גרועה הם יעשו מעט

2 אימוני חזה בשבוע זה סבבה אם הנפח מספיק גבוה, אבל במצב כמו שלך אני מעדיף לתת 3-4 אימוני חזה בשבוע בגלל שקשה לעשות כמות גדולה מאוד של נפח בכל אימון חזה, אבל קל מאוד להתאושש, ככה שכבר ביום למחרת אתה יכול לעשות אימון חזה, גם אם לא באותו נפח.

איך לפי דעתך היית נותן לי הדגשים בתוכנית נכונה לחזה מבחינת נפח? 3-4 אימונים זה נשמע מלא אני כרגע ב ab בישראל בודי שנתנו לי a חזה+גב (הגב שלי מאוד מפותח גם מבחינה גנטית ככה שהדגשים ועצות לא צריך) חשבתי 20 סטים בשבוע זה מספיק בשביל שריר כמו חזה שיגדל אשמח לעצות
בכללי יש לי פגישה חוזרת עם חיים קנפו (שהבנתי שממליצים עליו דווקא פה) אדבר איתו על הדגשת החזה מבחינת אימונים

נ.ב העלאתי 2 תמונות של הגניקומסטיה שנשארה לי בחזה שאפשר לראות בבירור שזה רקמה וזה רק בצד הזה שאני יודע שנשאר הרקמה (הרקמה היום ממש גדלה עקב החום שלנו) לפי איך שזה נראה המנתח טעה בחישוב של המיקום הרקמה הוא הוציא יותר מהצד ובגלל זה גם יש לי שקט אבל בדיוק מאחורי הפטמה הוא פחות נגע

קבצים מצורפים

• 20190428_155534.jpg
    20190428_155534.jpg
    KB 120.4 · צפיות: 89
  • 20190428_155452.jpg
    20190428_155452.jpg
    KB 125.5 · צפיות: 89
נערך לאחרונה:
3-4 אימונים זה נשמע מלא אני כרגע ב ab בישראל בודי שנתנו לי a חזה+גב (הגב שלי מאוד מפותח גם מבחינה גנטית ככה שהדגשים ועצות לא צריך) חשבתי 20 סטים בשבוע זה מספיק בשביל שריר כמו חזה שיגדל אשמח לעצות
בכללי הייתי אומר לחתוך שליש מהאימון החזה הרגיל שלך, וביום למחרת (אימון B) לעשות שני שליש מאימון החזה הרגיל שלך.
נגיד את השליש הזה הייתי חותך בעיקר מתרגילי העזר לבנצ' כמו הפרפר והשיפוע החיובי, וביום למחרת להשלים את החסר ולהוסיף טיפה בנצ'.
לדוגמא אם היה לך 4 סטים מכל תרגיל, אז ביום A הייתי עושה 4 סטים בנצ', 2 שיפוע חיובי ו-2 פרפר, וביום למחרת 2 בנצ', 3 שיפוע חיובי ו-3 פרפר.

בכללי יש לי פגישה חוזרת עם חיים קנפו (שהבנתי שממליצים עליו דווקא פה) אדבר איתו על הדגשת החזה מבחינת אימונים
אם יש לך סוג של מאמן, תעלה לו את הספקות שלך, תראה אם הוא מתייחס אליהן כמו שצריך.
אם כן אז סבבה, אם לא אז תחליף אותו. מאמן אמור להביא לך תוצאות ולהתחשב בך כמתאמן. אם הוא לא מצליח לבצע את העבודה שלו ומתנהג כאילו הוא עושה לך חסד שהוא מאמן אותך אז הוא לא מאמן טוב.

• פותח/ת השרשור
בכללי הייתי אומר לחתוך שליש מהאימון החזה הרגיל שלך, וביום למחרת (אימון B) לעשות שני שליש מאימון החזה הרגיל שלך.
נגיד את השליש הזה הייתי חותך בעיקר מתרגילי העזר לבנצ' כמו הפרפר והשיפוע החיובי, וביום למחרת להשלים את החסר ולהוסיף טיפה בנצ'.
לדוגמא אם היה לך 4 סטים מכל תרגיל, אז ביום A הייתי עושה 4 סטים בנצ', 2 שיפוע חיובי ו-2 פרפר, וביום למחרת 2 בנצ', 3 שיפוע חיובי ו-3 פרפר.

אם יש לך סוג של מאמן, תעלה לו את הספקות שלך, תראה אם הוא מתייחס אליהן כמו שצריך.
אם כן אז סבבה, אם לא אז תחליף אותו. מאמן אמור להביא לך תוצאות ולהתחשב בך כמתאמן. אם הוא לא מצליח לבצע את העבודה שלו ומתנהג כאילו הוא עושה לך חסד שהוא מאמן אותך אז הוא לא מאמן טוב.

אוקיי אראה איך יהיה ההמשך אשמח שתסתכל בתמונה שהראתי פה לגבי הפטמה מצד שמאל אם אתה ידוע להגיד לי אם זה רקמה או יותר שומן אני מאמין שזה רקמה עקב זה שאני מרגיש קצת נוקשה בפטמה ושהפטמה משנה את הגודל בהתאם לחום וקור מבחינה הראייה המקצועית שלך זה נראה נפח של פטמה שהוא משומן? (אם תסתכל החזה הולך ישר ורק האיזור של הפטמה יש בליטה אני בספק שזה משומן...

אוקיי אראה איך יהיה ההמשך אשמח שתסתכל בתמונה שהראתי פה לגבי הפטמה מצד שמאל אם אתה ידוע להגיד לי אם זה רקמה או יותר שומן אני מאמין שזה רקמה עקב זה שאני מרגיש קצת נוקשה בפטמה ושהפטמה משנה את הגודל בהתאם לחום וקור מבחינה הראייה המקצועית שלך זה נראה נפח של פטמה שהוא משומן? (אם תסתכל החזה הולך ישר ורק האיזור של הפטמה יש בליטה אני בספק שזה משומן...
אי אפשר להבין מספיק מהתמונה

• פותח/ת השרשור
אי אפשר להבין מספיק מהתמונה

עוד משהו שמפריע לי אני בטוח שבצד ימין בחזה בסייד צסט יש לי עור עודף תסתכל בתמונה הרבה פעמים אני רואה שבצד ימין בסייד צסט השריר נראה מאוד מוזר ומכוער לעומת צד ימין שנראה יותר בריא ומתוח מה שרואים בתמונה זה עור עודף נכון? (בניתוח של גניקומסטיה בצד ימין היה לי רקמה גדולה והרבה עור עודף) בכוונה לקחתי את היד אחורה שתוכל לראות אני מאמין שאם גם היד צמודה אפשר לראות שוב תסתכל טוב רק על הבסנה של הסייד צסט ותראה כמו פסים מוזרים כאלה ושהעור לא נראה "בריא' אם זה עור עודף אז בניתוח השלישי שאעשה אגיד למנתח שיוריד את העור הזה אפילו שיהיה צלקת עדיף צלקת במקום עור עודף

קבצים מצורפים

• 20190429_212033.jpg
    20190429_212033.jpg
    KB 45.7 · צפיות: 80
  • 20190429_212046.jpg
    20190429_212046.jpg
    KB 42.5 · צפיות: 85
עוד משהו שמפריע לי אני בטוח שבצד ימין בחזה בסייד צסט יש לי עור עודף תסתכל בתמונה הרבה פעמים אני רואה שבצד ימין בסייד צסט השריר נראה מאוד מוזר ומכוער לעומת צד ימין שנראה יותר בריא ומתוח מה שרואים בתמונה זה עור עודף נכון? (בניתוח של גניקומסטיה בצד ימין היה לי רקמה גדולה והרבה עור עודף) בכוונה לקחתי את היד אחורה שתוכל לראות אני מאמין שאם גם היד צמודה אפשר לראות שוב תסתכל טוב רק על הבסנה של הסייד צסט ותראה כמו פסים מוזרים כאלה ושהעור לא נראה "בריא' אם זה עור עודף אז בניתוח השלישי שאעשה אגיד למנתח שיוריד את העור הזה אפילו שיהיה צלקת עדיף צלקת במקום עור עודף
הדבר היחיד שאני יכול להגיד לך זה שבראש לך הפכת את זה למשהו הרבה יותר ממה שזה. תכלס בלי שתגיד לי אני לא רואה כלום, וגם אחרי שאמרת לי אני לא רואה משהו מיוחד.
גם תגיד תודה שיש לך מעט עור עודף, זה עדיף מלגדול ולהתמלא בסימני מתיחה

• פותח/ת השרשור
הדבר היחיד שאני יכול להגיד לך זה שבראש לך הפכת את זה למשהו הרבה יותר ממה שזה. תכלס בלי שתגיד לי אני לא רואה כלום, וגם אחרי שאמרת לי אני לא רואה משהו מיוחד.
גם תגיד תודה שיש לך מעט עור עודף, זה עדיף מלגדול ולהתמלא בסימני מתיחה

יש לי גם סימני מתיחה באיזור הזה לא רואים בתמונה והבנתי לפי התשובה שלך שיש לי מעט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית