עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הם לא יכולים לשתות חלבלמה טבעונים אמורים להיות חלשים יותר ? מה אתם רציניים
מה ההבדל אם הוא מכניס את כל הערכים שהוא צריך ?
גם אני, ולא חסר לי כוחהם לא יכולים לשתות חלב
אפשרי אך לא פרקטילמה טבעונים אמורים להיות חלשים יותר ? מה אתם רציניים
מה ההבדל אם הוא מכניס את כל הערכים שהוא צריך ?
עזבו כסף זמן וכל החרטא שלכם..אפשרי אך לא פרקטי
אם יש לו את כל היום לאכול
את כל הכסף על האוכל היקר
ואתה כל הרצון והתיאבון שצריך בשביל זה
אז אין בעיה.
אז למה אתה לא טבעוני?עזבו כסף זמן וכל החרטא שלכם..
אין הבדל בין טבעונים לקרניסטים.
אני מאמין שזה יבוא בעתיד , לא בגלל הבריאות אלא מבחינה אידיאולוגית.. כרגע אין לי מספיק כח רצון , מודה.אז למה אתה לא טבעוני?
זה הרי יותר בריא (ראה את הנייר עמדה שמשה הביא אבל גם הביא הסבר טוב למה לרוב זה לא טוב)
הנייר עמדה מצדיק צמחונות (התבלבלתי בין זה ל טבעונות אבל עדיין שווה תגובה 😃 ) .אני מאמין שזה יבוא בעתיד , לא בגלל הבריאות אלא מבחינה אידיאולוגית.. כרגע אין לי מספיק כח רצון , מודה.
מעוניין לראות את ההסבר של משה
העמדה שלי היא שאנשים שהם צימחוניים, סביר להניח גם פעילים ביום יום ובכללי בריאות מעניינת אותם, אז באיזשהו מובן הם גם נמצאים בבקרה קלורית ולכן רוב המחקרים, מין הסתם, בהקשר של מחלות יהיה לטובתם. אדם שאוכל בשר, זה אדם מין המניין שיכול להיות גם מעשן, לא עושה פעילות גופנית ובעצם אוכל ג'אנקפוד כל היום כי בריאות לא ממש בסדר ראש העדיפויות שלו. לסיכום, יש יותר מידי משתנים שיכולים להשפיע על השורה התחתונה, שלא משנה מה תאכל ואיך תאכל, העיקר שתהיה לך בקרה קלורית וסביר להניח שתחייה (בהנחה שאתה מקפיד על כללים ברורים כמו לאכול חלבון, לפחות 1-1.2 גרם לק"ג משקל ושומן לפחות 15-20% מהצריכה הקלורית שלך [וכמובן ויטמינים ומינרלים שמגיעים בד"כ מפירות וירקות]).
זה ממש לא יותר בריא, תזונה טבעונית מתבססת על פחמימות ומכילה מינימום חלבון ושומן - שהחלבון לא מלא והשומן לא רווי (ברובו), כאשר חלבון מלא ושומן זה אידיאלי לגוף שלנו ופחמימות הרבה פחות, וכשהן רוב התזונה זה בערך ברמת הרעל והגוף שלך מעודד להיות דלקתי רצחאז למה אתה לא טבעוני?
זה הרי יותר בריא (ראה את הנייר עמדה שמשה הביא אבל גם הביא הסבר טוב למה לרוב זה לא טוב)
הוא רשם את זה כהלצהזה ממש לא יותר בריא, תזונה טבעונית מתבססת על פחמימות ומכילה מינימום חלבון ושומן - שהחלבון לא מלא והשומן לא רווי (ברובו), כאשר חלבון מלא ושומן זה אידיאלי לגוף שלנו ופחמימות הרבה פחות, וכשהן רוב התזונה זה בערך ברמת הרעל והגוף שלך מעודד להיות דלקתי רצח
בריאותית וביצועית זה פשוט נורא, ואם להיות כן - זו הסיבה העיקרית שאני לא לפחות צמחוני. יש עוד סיבות אבל זו המרכזית.
לגביי פטריק,
קודם כל הוא טבעוני כבר שנתיים לפי מה שהוא טוען. זו תקופת זמן מכובדת שמספיקה בהחלט לאבד את הכוח ומסת השריר שלך, במיוחד כשהיא ברמה כל כך גבוהה כמו שלו שקשה לשמר את זה אפילו עם בשר, סטרואידים ואימונים.
אני לא ממהר להאמין שהוא טבעוני, מהסיבה הפשוטה שתוך יומיים בערך מאז שהוא אמר שהוא כזה - כל העולם ואחותו שמעו עליו וזה גרם לו להיות בערך הסטרונגמן היחיד בעולם עם להט תקשורתי סביבו (להט תקשורתי = חסויות = כסף).
אני לא יודע אם הוא משקר או לא, אבל אם הוא לא משקר אתם יכולים להיות בטוחים שהוא מוציא המון כסף על תוספי תזונה טבעוניים - אבקות חלבון מהצומח וכו' שעולים ימבה כסף ובנוסף אני לא יודע אם זה אפשרי אבל אני מניח שאם כן אז בוודאות הוא לוקח חומצות אמינו שחסרות לו איכשהו מהצומח (בטח תוסף כמו האבקות חלבון מהצומח, וזה יקר מאוד).
ואני בספק ענק אם הוא היה מגיע למה שהוא הגיע אם הוא היה טבעוני מלכתחילה.
הוא רשם את זה כהלצה
ככה הבנתי
הנייר עמדה מצדיק צמחונות (התבלבלתי בין זה ל טבעונות אבל עדיין שווה תגובה 😃 ) .
משה עונה שבגלל שהצמחונים הם אחוז קטן מהאוכלוסיה ובד"כ שומרים על תפריט, ויטמינים, לא מעשנים/שותים וחיים "בריא" לעומת אוכלי בשר שהמכלול מכיל אלכוהליסטים, נרקומנים, שותים, שמנים 200 קילו שלא זזים ואוכלים רק ג'אנק וכדומה אז ההשוואה לא בדיוק "LEGIT"
הנה התגובה המקורית:
הנה הלינק:
http://www.lbs.co.il/threads/39471/
כמו שאמרתי מבחינת בקרה וכמו שאמרת "הערכים מתאימים" אין בעיה אבל זה לא פרקטי לאכול כל היום, לאכול ממלא מקורות חלבון כדאי להשלים את החומצות אמינו שיווצר בסוף היום "חלבון מלא" וגם האוכל יקר מאוד וזה גם פקטור שאסור להתעלם ממנו.