הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פטריק בבומיאן - האיש הכי חזק בגרמניה - טבעוני vegan Baboumian

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637

נשמע מעניין, אני יודע שיש אדם בן 50+ טבעוני שהוא אלוף הארץ בליפטינג

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
למה טבעונים אמורים להיות חלשים יותר ? מה אתם רציניים
מה ההבדל אם הוא מכניס את כל הערכים שהוא צריך ?

גם מייק טייסון טבעוני לכן?
נראה אותו מהתחלה טבעוני או בהמשך הקרירה שלו.

למה טבעונים אמורים להיות חלשים יותר ? מה אתם רציניים
מה ההבדל אם הוא מכניס את כל הערכים שהוא צריך ?
אפשרי אך לא פרקטי
אם יש לו את כל היום לאכול
את כל הכסף על האוכל היקר
ואתה כל הרצון והתיאבון שצריך בשביל זה
אז אין בעיה.

עזבו כסף זמן וכל החרטא שלכם..
אין הבדל בין טבעונים לקרניסטים.
אז למה אתה לא טבעוני?
זה הרי יותר בריא (ראה את הנייר עמדה שמשה הביא אבל גם הביא הסבר טוב למה לרוב זה לא טוב)

אז למה אתה לא טבעוני?
זה הרי יותר בריא (ראה את הנייר עמדה שמשה הביא אבל גם הביא הסבר טוב למה לרוב זה לא טוב)
אני מאמין שזה יבוא בעתיד , לא בגלל הבריאות אלא מבחינה אידיאולוגית.. כרגע אין לי מספיק כח רצון , מודה.
מעוניין לראות את ההסבר של משה

אני מאמין שזה יבוא בעתיד , לא בגלל הבריאות אלא מבחינה אידיאולוגית.. כרגע אין לי מספיק כח רצון , מודה.
מעוניין לראות את ההסבר של משה
הנייר עמדה מצדיק צמחונות (התבלבלתי בין זה ל טבעונות אבל עדיין שווה תגובה 😃 ) .
משה עונה שבגלל שהצמחונים הם אחוז קטן מהאוכלוסיה ובד"כ שומרים על תפריט, ויטמינים, לא מעשנים/שותים וחיים "בריא" לעומת אוכלי בשר שהמכלול מכיל אלכוהליסטים, נרקומנים, שותים, שמנים 200 קילו שלא זזים ואוכלים רק ג'אנק וכדומה אז ההשוואה לא בדיוק "LEGIT"

הנה התגובה המקורית:
העמדה שלי היא שאנשים שהם צימחוניים, סביר להניח גם פעילים ביום יום ובכללי בריאות מעניינת אותם, אז באיזשהו מובן הם גם נמצאים בבקרה קלורית ולכן רוב המחקרים, מין הסתם, בהקשר של מחלות יהיה לטובתם. אדם שאוכל בשר, זה אדם מין המניין שיכול להיות גם מעשן, לא עושה פעילות גופנית ובעצם אוכל ג'אנקפוד כל היום כי בריאות לא ממש בסדר ראש העדיפויות שלו. לסיכום, יש יותר מידי משתנים שיכולים להשפיע על השורה התחתונה, שלא משנה מה תאכל ואיך תאכל, העיקר שתהיה לך בקרה קלורית וסביר להניח שתחייה (בהנחה שאתה מקפיד על כללים ברורים כמו לאכול חלבון, לפחות 1-1.2 גרם לק"ג משקל ושומן לפחות 15-20% מהצריכה הקלורית שלך [וכמובן ויטמינים ומינרלים שמגיעים בד"כ מפירות וירקות]).

הנה הלינק:
http://www.lbs.co.il/threads/39471/

כמו שאמרתי מבחינת בקרה וכמו שאמרת "הערכים מתאימים" אין בעיה אבל זה לא פרקטי לאכול כל היום, לאכול ממלא מקורות חלבון כדאי להשלים את החומצות אמינו שיווצר בסוף היום "חלבון מלא" וגם האוכל יקר מאוד וזה גם פקטור שאסור להתעלם ממנו.

אז למה אתה לא טבעוני?
זה ממש לא יותר בריא, תזונה טבעונית מתבססת על פחמימות ומכילה מינימום חלבון ושומן - שהחלבון לא מלא והשומן לא רווי (ברובו), כאשר חלבון מלא ושומן זה אידיאלי לגוף שלנו ופחמימות הרבה פחות, וכשהן רוב התזונה זה בערך ברמת הרעל והגוף שלך מעודד להיות דלקתי רצח

בריאותית וביצועית זה פשוט נורא, ואם להיות כן - זו הסיבה העיקרית שאני לא לפחות צמחוני. יש עוד סיבות אבל זו המרכזית.

לגביי פטריק,
קודם כל הוא טבעוני כבר שנתיים לפי מה שהוא טוען. זו תקופת זמן מכובדת שמספיקה בהחלט לאבד את הכוח ומסת השריר שלך, במיוחד כשהיא ברמה כל כך גבוהה כמו שלו שקשה לשמר את זה אפילו עם בשר, סטרואידים ואימונים.
אני לא ממהר להאמין שהוא טבעוני, מהסיבה הפשוטה שתוך יומיים בערך מאז שהוא אמר שהוא כזה - כל העולם ואחותו שמעו עליו וזה גרם לו להיות בערך הסטרונגמן היחיד בעולם עם להט תקשורתי סביבו (להט תקשורתי = חסויות = כסף).
אני לא יודע אם הוא משקר או לא, אבל אם הוא לא משקר אתם יכולים להיות בטוחים שהוא מוציא המון כסף על תוספי תזונה טבעוניים - אבקות חלבון מהצומח וכו' שעולים ימבה כסף ובנוסף אני לא יודע אם זה אפשרי אבל אני מניח שאם כן אז בוודאות הוא לוקח חומצות אמינו שחסרות לו איכשהו מהצומח (בטח תוסף כמו האבקות חלבון מהצומח, וזה יקר מאוד).
ואני בספק ענק אם הוא היה מגיע למה שהוא הגיע אם הוא היה טבעוני מלכתחילה.

זה ממש לא יותר בריא, תזונה טבעונית מתבססת על פחמימות ומכילה מינימום חלבון ושומן - שהחלבון לא מלא והשומן לא רווי (ברובו), כאשר חלבון מלא ושומן זה אידיאלי לגוף שלנו ופחמימות הרבה פחות, וכשהן רוב התזונה זה בערך ברמת הרעל והגוף שלך מעודד להיות דלקתי רצח

בריאותית וביצועית זה פשוט נורא, ואם להיות כן - זו הסיבה העיקרית שאני לא לפחות צמחוני. יש עוד סיבות אבל זו המרכזית.

לגביי פטריק,
קודם כל הוא טבעוני כבר שנתיים לפי מה שהוא טוען. זו תקופת זמן מכובדת שמספיקה בהחלט לאבד את הכוח ומסת השריר שלך, במיוחד כשהיא ברמה כל כך גבוהה כמו שלו שקשה לשמר את זה אפילו עם בשר, סטרואידים ואימונים.
אני לא ממהר להאמין שהוא טבעוני, מהסיבה הפשוטה שתוך יומיים בערך מאז שהוא אמר שהוא כזה - כל העולם ואחותו שמעו עליו וזה גרם לו להיות בערך הסטרונגמן היחיד בעולם עם להט תקשורתי סביבו (להט תקשורתי = חסויות = כסף).
אני לא יודע אם הוא משקר או לא, אבל אם הוא לא משקר אתם יכולים להיות בטוחים שהוא מוציא המון כסף על תוספי תזונה טבעוניים - אבקות חלבון מהצומח וכו' שעולים ימבה כסף ובנוסף אני לא יודע אם זה אפשרי אבל אני מניח שאם כן אז בוודאות הוא לוקח חומצות אמינו שחסרות לו איכשהו מהצומח (בטח תוסף כמו האבקות חלבון מהצומח, וזה יקר מאוד).
ואני בספק ענק אם הוא היה מגיע למה שהוא הגיע אם הוא היה טבעוני מלכתחילה.
הוא רשם את זה כהלצה
ככה הבנתי

הוא רשם את זה כהלצה
ככה הבנתי

........

הנייר עמדה מצדיק צמחונות (התבלבלתי בין זה ל טבעונות אבל עדיין שווה תגובה 😃 ) .
משה עונה שבגלל שהצמחונים הם אחוז קטן מהאוכלוסיה ובד"כ שומרים על תפריט, ויטמינים, לא מעשנים/שותים וחיים "בריא" לעומת אוכלי בשר שהמכלול מכיל אלכוהליסטים, נרקומנים, שותים, שמנים 200 קילו שלא זזים ואוכלים רק ג'אנק וכדומה אז ההשוואה לא בדיוק "LEGIT"

הנה התגובה המקורית:

הנה הלינק:
http://www.lbs.co.il/threads/39471/

כמו שאמרתי מבחינת בקרה וכמו שאמרת "הערכים מתאימים" אין בעיה אבל זה לא פרקטי לאכול כל היום, לאכול ממלא מקורות חלבון כדאי להשלים את החומצות אמינו שיווצר בסוף היום "חלבון מלא" וגם האוכל יקר מאוד וזה גם פקטור שאסור להתעלם ממנו.

מ.ש.ל

😃

אוקי אז האיש הכי חזק בגרניה טבעוני, סטרונגמן 1 מתוך מאות לאורך השנים, סביר להניח שאם כל הסטרונגמנים היו טבעוניים לאורך השנים אז גם התחרויות היו נראות בהתאם.
אני מאד מקווה שאנשים לא ישאבו מהסרטון הזה השראה כי זה יתפוצץ להם בפרצוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית