הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה פרנק מגרט צוות אנימאל מציג שרירי לסת

מצב
השרשור נעול

Mishel Mishayev

משתמש משקיע
3,828
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,632
3,828
961
NJ0sh.png

אולי זה מסביר מדוע הוא בולע אוכל ולא לועס ?!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הכלב מזיין לו את הרגל 🤘

מעניין איך הוא מחרבן שהו לא לועס כלום

מישהו יכול להסביר את הרעיון מאחורי כול הקטע הזה?
איך זה משפיע עליו? מה זה עושה ללסת? וכו..

מישהו יכול להסביר את הרעיון מאחורי כול הקטע הזה?
איך זה משפיע עליו? מה זה עושה ללסת? וכו..

האמת היא שהתמונה והסרטון די מסתדרים לי, לא הייתי מתפלא אם הוא אף פעם לא לועס את האוכל שלו.
כנראה שיש לו איזושהיא הפרעה במערכת הלעיסה (אולי לועס חזק מדי, אולי ברוקסיזם) וכתוצאה מכך שרירי הלסת שלו מאוד מפותחים (בלי קשר לחומרים).
השימוש בחומרים גרם לבעיה להחמיר הרבה יותר מכיוון ששרירי הלסת שלו נהיו חזקים פי כמה. בשביל לנסות לפתור את הבעיה הוא משתדל להמעיט בלעיסה בזמן אכילה.

כמובן שאני רק משער פה. אולי הוא סתם אוהב לבלוע את האוכל שלו בלי ללעוס כי זה "טוב יותר להיפרטרופיה".

האמת היא שהתמונה והסרטון די מסתדרים לי, לא הייתי מתפלא אם הוא אף פעם לא לועס את האוכל שלו.
כנראה שיש לו איזושהיא הפרעה במערכת הלעיסה (אולי לועס חזק מדי, אולי ברוקסיזם) וכתוצאה מכך שרירי הלסת שלו מאוד מפותחים (בלי קשר לחומרים).
השימוש בחומרים גרם לבעיה להחמיר הרבה יותר מכיוון ששרירי הלסת שלו נהיו חזקים פי כמה. בשביל לנסות לפתור את הבעיה הוא משתדל להמעיט בלעיסה בזמן אכילה.

כמובן שאני רק משער פה. אולי הוא סתם אוהב לבלוע את האוכל שלו בלי ללעוס כי זה "טוב יותר להיפרטרופיה".
עוד אפשרות שהוא פשוט כבר שבע ואין לו תיאבון, ובשביל לסיים את התהליך מהר יותר הוא בולע מבלי ללעוס..

לא יותר קל להכניס הכל לבלנדר ואז לישתות את זה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית