הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעוניין בסייקל מעניין 😃)

אלוןר

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
לפני חצי שנה עשיתי סייקל ראשון של פרופניט טסט קצר. הגוף הגיב נפלא..... רציתי לקבל ייעוץ לגבי סייקל שני שהמטרה היא עליה במסה . ובנוסף איזה PCT מומלץ לקחת ומתי? מה בזמן הסייקל מתי גם? ומה אחרי? סופשבוע מקסים לכולם

לפני חצי שנה עשיתי סייקל ראשון של פרופניט טסט קצר. הגוף הגיב נפלא..... רציתי לקבל ייעוץ לגבי סייקל שני שהמטרה היא עליה במסה . ובנוסף איזה PCT מומלץ לקחת ומתי? מה בזמן הסייקל מתי גם? ומה אחרי? סופשבוע מקסים לכולם

הכל רשום בניעוצים.. יש את התשובות שם..

600 מ״ג טסט אנטט מחולק ל2 זריקות של 300 ודיבול 30 מג יעשה את העבודה.
Pct תכנס לנעוצים ותתחיל ללמוד חביבי.

תעשה את אותו הסייקל, תעלה קצת במינון של הטסט ותוסיף דיבול 30-50 מ"ג ל4 שבועות ראשונים.
על תשכח להשתמש במנקה כבד

עדיף שתלך על חומרים קצרים ולא דיבול ולא נעליים.
תעשה סייקל קצרצר של 7 שב'.
פרופ + NPP

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה 😃 אס אקח פרופ קצר וPTT מה לגבי אנאבר ? באיזה שלב לקחת פרווירון , באיזה שלב של הסייקל לשלב אותו? PCT מה לקחת נולבדקס וכלומיד? באיזה שלב לשלב ולכמה זמן לדעתכם?

סבבה תודה 😃 אס אקח פרופ קצר וPTT מה לגבי אנאבר ? באיזה שלב לקחת פרווירון , באיזה שלב של הסייקל לשלב אותו? PCT מה לקחת נולבדקס וכלומיד? באיזה שלב לשלב ולכמה זמן לדעתכם?

קודם-כל NPP או בכינוי העממי דקה פיניל. דבר שני, אחי בלי באמת להעליב אף אחד פה לא מתכוון לתת לך כזה ייעוץ אישי ומורכב.
אם יש לך שאלות נקודתיות, בבקשה.

נערך לאחרונה:
אחת המטרות המוצהרות של פורום זה עזרה הדדית, לא הנעה לכיוון ייעוץ בתשלום.

אחת המטרות המוצהרות של פורום זה עזרה הדדית, לא הנעה לכיוון ייעוץ בתשלום.

אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל...
טוב זה שאתה חצוף שאתה רומז דבר כזה ואתה גם קובע מה מטרות הפורום, לא מראה יותר מדיי עליך וגם מראה שאתה ממהר לירות באקדח מבלי לבדוק מה שאתה אומר.

1. מטרת הפורום הינה שיתוף מידע! המנהלים המכהנים פה תפקידם לשמור בעיקר על הסדר ולתרום מהידע היותר נרחב שלהם, שוב לתרום.
2. הפורום הזה ואני מבדיל אותו משאר הפורומים מתעסק בתחום מאוד מאוד בעייתי - מאוד מאוד מאוד - מאחר והתעסקות בהורמונים חיצוניים מבלי ללמוד ולקרוא מה אתה הולך להכניס לגוף שלך זה פשוט פשע. ולכן פה הייעוץ הוא קריטי יותר - עם-זאת אנשים צריכים להגיע מוכנים ולדעת במה הם מתעסקים שבעתיים בתחום הזה!!!
כאשר מגיע אדם X ללא שום ידע, אני או מפנה אותו ללמוד את הבסיס או מעדיף (כן, מעדיף) שיגש למספיק אנשים שעוסקים בזה.
3. מצחיק אותי שמבין כל המנהלים, עליי אמרו את זה. אני לא רוצה להעיד על עצמי, אז אולי תחקור קצת לבד את ההודעות שלי לאנשים.

אני אדם מאוד סבלני באופיי ולא חילקתי מלבד אולי פעמיים מוניטין שלילי - אך הרווחת את זה ביושר.

למען הסר ספק, אני אסיר את ההערה הזו רק כדי שעוד חכמולוגים לא יקפצו.
אני אשאיר רק את החלק שמבהיר שהפורום לא עוסק בתכנוני סייקלים מלאים וייעוצים אישיים!!!

שא ברכה

Aviad Hezi,
אם באמת לא הייתה כאן כוונה לייעוץ בתשלום, רצוי לרשום זאת בבירור, העובדה כי נעשתה עריכה לדברים, מוכיחה את התגובה הראשונית שלי.

בנוגע לתגובה האחרונה שלך, מצופה מאדם בתפקיד ניהולי באתר לשמור על תקנון האתר עליו הוא מנהל. אחד הכללים הללו, הינו שמירה על שפה נאותה. הדבר גם מופיע בתקנון כסעיף הראשון בו, דבר אשר מראה על החשיבות שלו.

Aviad Hezi,
אם באמת לא הייתה כאן כוונה לייעוץ בתשלום, רצוי לרשום זאת בבירור, העובדה כי נעשתה עריכה לדברים, מוכיחה את התגובה הראשונית שלי.

בנוגע לתגובה האחרונה שלך, מצופה מאדם בתפקיד ניהולי באתר לשמור על תקנון האתר עליו הוא מנהל. אחד הכללים הללו, הינו שמירה על שפה נאותה. הדבר גם מופיע בתקנון כסעיף הראשון בו, דבר אשר מראה על החשיבות שלו.

אתה מדבר באופן מאוד לוגי, אבל מציג טענות שגויות לוגית.
אני זוכר אותך טוב מאוד, אתה כבר התווכחת פעם בנושא הזה עם כל המנהלים לגבי סרטון - והסבירו לך, ואתה משווע להבין.

לא השתמשתי בשום סוג של תקיפה אישית, לא קיללתי, לא גידפתי.
ובפעם האחרונה שבדקתי חוצפן לא נחשב כאחד כזה, אתה מוזמן להעמיד אותי על טעותי.

אתה אומר "העובדה שנעשתה עריכה מוכיחה שצדקתי" למעשה היא רק מוכיחה שאני אדם גדול יותר שמבין שאנשים שמעוניינים להטפל לשוליות יעשו כך.
ואני מבין גם, שאם מישהו (כמוך) יבין שלא בצדק שכוונתי היא שאני אייעץ לו בתשלום, עדיף שאמחק.

הרי רשמתי לו שאם הוא מעוניין בבניית כל תוכנית הסייקל מדובר פה בייעוץ אישי ואף אחד לא עוסק בזה, זה מתיש וזו לא המטרה.
ולכן, אם הוא לא מעוניין ללמוד את הנושא בעצמו, הוא מוזמן לשלם עבור ייעוץ אישי. לא ציינתי שמדובר בי, לא אמרתי שאני נותן ייעוץ אישי ולא כלום.
אתה יודע, השוק רווי בהם...

שמרתי על כל התקנון, למעשה אפילו מעבר לתקנון המצופה באתר.
שפה נאותה מוגדרת כשפה יפה ללא מטרה לשים ללעג, לקלס, להשפיל ולבזות אדם אחר באשר הוא.
וכך לא עשיתי, אלא אם חוצפן לדעתך נכלל בגדרה מעלה ^ ואז זו כבר בעיה אחרת.

אני לא מתכוון להכנס פה לוויכוחי סמנטיקה ומי משתין יותר רחוק זיו, אני כבר הבנתי מהפוסט הישן שאתה אדם של עקרונות גם אם התפישה הלוגית שלך מוטעית.
אז בוא פשוט נסכם את זה כך - אם אתה מרגיש שנעשה פה אי צדק אנא פנה למנהל האתר, אכבד כל דעה באשר היא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית