הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עד למתי להמשיך את תקופת המסה שלי?

amitmelamed

משתמש מתחיל
215
11
נק' מוניטין:
11
215
11
שלום אני בן 16 גובה 173-4 התחלתי את תקופת המסה לפני 6 חודש ככה אך התחלתי להתאמן רציני לפני חודשיים-3(במכון)
בתחילת שקלתי 51 קילו על 10% שומן
עכשיו אני שוקל 60-61 על 11% שומן בערך(בערך כן), הייתי מביא תמונות אבל נשבר לי הפלאפון והוא בתיקון..
עכשיו השאלה עד מתי להמשיך את תקופת המסה ולעבור לחיטוב כי אני רואה שלא השמנתי בהרבה ואין כל כך טעם לחיטוב בינתיים

עד שתרגיש שמן/עד שתפיק מספיק מהמסה

אני לא מבין מה הבעיה..אם עלית 10 קילו ורק אחוז אחד של שומן אז אתה במצב מעולה.

תמשיך להתאמן יש לך עוד הרבה זמן , האחוז שומן עוד נמוך.

רק החלטה שלך 😃 תחליט עד איזה רמה של מסת שריר אתה רוצה להגיע ואיך לדעתך יראה יפה עלייך וברגע שהגעת לשלב הזה תעבור לחיטוב.
דרך אגב הערכים שנתת קצת מוזרים שווה שתבדוק אותם אחשלי בצורה אמינה כי קשה לי להאמין שעלית בקירוב בחצי שנה 10 ק"ג של שריר ורק 1 ק"ג שומן,שזה מה שיוצא לפי הנתונים שנתת.
שתוכל תעלה לפה תמונה זה יעזור להעריך,בינתיים תמשיך על מסה עד שאתה מרגיש שזה מספיק לך,בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
רק החלטה שלך 😃 תחליט עד איזה רמה של מסת שריר אתה רוצה להגיע ואיך לדעתך יראה יפה עלייך וברגע שהגעת לשלב הזה תעבור לחיטוב.
דרך אגב הערכים שנתת קצת מוזרים שווה שתבדוק אותם אחשלי בצורה אמינה כי קשה לי להאמין שעלית בקירוב בחצי שנה 10 ק"ג של שריר ורק 1 ק"ג שומן,שזה מה שיוצא לפי הנתונים שנתת.
שתוכל תעלה לפה תמונה זה יעזור להעריך,בינתיים תמשיך על מסה עד שאתה מרגיש שזה מספיק לך,בהצלחה!

אולי אחוז וחצי שומן ויש סיכוי שעליתי גם כי גבהתי

אחוז וחצי שומן בערכים שנתת זה בערך ק"ג שומן 😃
שהתחלת שקלת 50 על 10% שזה 5 קג שומן ועכשיו אתה על 60 עם 11% שזה בערך 6 ק"ג שומן,זה אומר שעלית (בהנחה שנמדדת באותם תנאים מבחינת נוזלים,שירותים חח וכו') זה אומר שעלית בערך 9 ק"ג שריר וק"ג אחד שומן.

עד שלא תגיע ל16% פלוס לדעתי אין טעם בלחשוב בכלל על חיטוב פשוט תתקדם

תחליט לעבור לחיטוב עוד בקיץ הזה (ז"א עד אוגוסט לערך?)
או לחכות עד אפריל 14' ולהתחיל חיטוב, כי אין לך סתם מה לסבול בחורף (מניסיון)

• פותח/ת השרשור
לפני:
IMG_0142.jpg

אחרי:
IMG_2303.jpg

IMG_2312.jpg

IMG_2581.jpg

יש לך עוד דרך ארוכה.
אגב, בשישה חודשים יכלת לצבור יותר שריר עם תוכנית כמוו SS או תוכנית איכותית יותר ממה שיש לך.

• פותח/ת השרשור
יש לך עוד דרך ארוכה.
אגב, בשישה חודשים יכלת לצבור יותר שריר עם תוכנית כמוו SS או תוכנית איכותית יותר ממה שיש לך.

התחלתי עכשיו תוכנית AB אחרי 3 חודש של סתם שהרמתי משקולות בחדר כושר בלי תוכנית, אתה ממליץ לי לעבור לSS? כי אמרו לי שדדליפט ומילטרי פרס גורם להפסקות הגבייה

נערך לאחרונה:
התחלתי עכשיו תוכנית AB אחרי 3 חודש של סתם שהרמתי משקולות בחדר כושר בלי תוכנית, אתה ממליץ לי לעבור לSS? כי אמרו לי שדדליפט ומילטרי פרס גורם להפסקות הגבייה
זו חרטא.
אם כבר דדליפט, סקוואט ושאר המורכבים תורמים לגדילה- הם מפרישים יותר הורמון גדילה.
מה שבטוח, זה שהם לא פוגעים.
מוזמן לראות את הנושא הזה שפתחתי-
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=37275
וכן, אני ממליץ על SS לפחות עד שתגיע למשקלים מכובדים (110-120 סקוואט ל-5) ואז תוכל לעבור לתוכניות כמו התוכנית של לייל ו-HST.
אגב, על שלושת התוכניות האלו יש מאמר בפורטל.

• פותח/ת השרשור
זו חרטא.
אם כבר דדליפט, סקוואט ושאר המורכבים תורמים לגדילה- הם מפרישים יותר הורמון גדילה.
מה שבטוח, זה שהם לא פוגעים.
מוזמן לראות את הנושא הזה שפתחתי-
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=37275
וכן, אני ממליץ על SS לפחות עד שתגיע למשקלים מכובדים (110-120 סקוואט ל-5) ואז תוכל לעבור לתוכניות כמו התוכנית של לייל ו-HST.
אגב, על שלושת התוכניות האלו יש מאמר בפורטל.

כן אבל לא ניראה לי שאני הולך לעשות פאוור כלין חח ובתוכנית SS אין אימונים ליד הקדמית והאחורית. למה זה?

תן עוד 10 קילו ותראה מה מצב השומן. יש לך גנטיקה פצצה לדעתי.

• פותח/ת השרשור
מה אתם אומרים על SS?? המשקלים שלי עכשיו דיי נמוכים
בנצ' 50 קילו 4*8-6
סקואט עשיתי 60 קילו פעם אחרונה אבל אני יכול יותר (עבדתי עד עכשיו עם כיסא כזה שמייצב אותך)
דדליפט אף פע םלא עשיתי

בתמונות אתה עדיין נראה לפני מאסה/רזה, אין טעם להתחיל חיטוב כשאתה כ"כ רזה פשוט תתאמן ותתקדם בתכנית כלשהי, נניח מאסה ארוכה של קילו-קילו וחצי עליה בחודש למשך 7-8 חודשים תהיה טובה במצבך

• פותח/ת השרשור
בתמונות אתה עדיין נראה לפני מאסה/רזה, אין טעם להתחיל חיטוב כשאתה כ"כ רזה פשוט תתאמן ותתקדם בתכנית כלשהי, נניח מאסה ארוכה של קילו-קילו וחצי עליה בחודש למשך 7-8 חודשים תהיה טובה במצבך

אני שואל עד מתי לעשות את המסה, ומה אתה אומר כדאי לי להמשיך עם התוכנית AB 4 פעמים בשבוע או לעבור SS המטרה מסה

אני שואל עד מתי לעשות את המסה, ומה אתה אומר כדאי לי להמשיך עם התוכנית AB 4 פעמים בשבוע או לעבור SS המטרה מסה
1. הנחש יהיה האדם האחרון שיגיד לך "לא אל תעשה SS", אז התשובה של שנינו תהיה- תעשה SS.
2. יד אחורית- פרס, בנץ' פרס וגם טיפה בדדליפט אם אני לא טועה. קדמית- מתח/חתירה/פאוורקלין. אחד מהם. בסך הכל, היד האחורית היא שני שליש מהזרוע (כתף עד המרפק) והיא מקבל יחסית הרבה עבודה. היד הקידמית היא רק שליש מאותו איזור ולכן מתח יפרק לך את היד, אז אל תדאג פשוט תעשה ותראה.
3. פאוורקלין לא חובה, הרוב לא עושים. תעשה מתח.

כל עוד יש תכנית שאתה עושה בה סקוואט בטווח של 5-6 חזרות ומתקדם תעשה איזה תכנית שבא לך

אל תגיע בחיים ל 16 אחוז שומן גג ל 12 אחוז ככל שיש לך יותר אחוזי שומן בגוף ככה הגוף מייצר יותר שומן לעומת שריר , ככל שאתה יותר אחוזי שומן ככה הגוף מייצר עוד ועוד תאי שומן שאותם אי אפשר להסיר אלב בניתוח מכאן נובע ש :
חיטוב ראשון יהיה לך נורא קל לרדת חיטוב שני יותר לאט וכך אלה ביגלל שיש לך יותר ויותר תאי שומן ,
תעלה כמה שיותר נקי בערך קילו בחודש ואל תעשה תטעות שאני עשיתי
כמו כן גם ככל שאתה יותר חטוב ככה המטבוליזם שלך עובד יותר מהר ובנוסף הגוף רגיש לאינסולין יותר מאשר באחוזי שומן גבוהים ,
ואתה צריך לשאוף שהגוף שלך יהיה כמה שיותר רגיש לאינסולין כי זה מה שממלא בעצם את הרקמות שריר.
(דרך הגב ss לא יפתח לך שום מסת שריר אין מספיק נפח תמשיך מה שאתה עושה אתה בדרך הנכונה)
בהצלחה גבר.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית