הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להמשיך מכאן?

• פותח/ת השרשור Harif
  • פורסם בתאריך

Harif

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אהלן.
קצת פרטים יבשים : 1.85, משקל 80, יד 33 רפוייה, 35 חמה. יש לי חילוף חומרים מהיר.
העבודה שלי כרגע לא מאפשרת לי להתאמן באופן רצוף בחד"כ, ולאורך התקופה שכן התאמנתי רצוף עשיתי ABC, יש תקופות שאני מקפיד יותר ויש תקופות שפחות. מבחינת תזונה גם תקופות הייתי אומר, מאוד קשה לי להגיע לערך הקלורי כשאני במסה.
מבנה הגוף שלי עדיין רזה יחסית מה שכן אני מרגיש שיש לי אחוז שומן טיפה גבוה( כרס קטנה), ידיים ורגליים קטנות ( ויש בהן טיפה שומן עודף), חזה יחסית קטן. מפחד להשמין יותר מידי לפני החיטוב.
מה לדעתכם לעשות? להמשיך במסה, או להתחטב קודם? איך להתקדם מכאן? מבין שאצטרך להתמיד כמובן.
מה לדעתכם אחוז השומן שלי?
כמה קלוריות לאכול במסה במצב הנוכחי? כמה בחיטוב? כל כך הרבה מחשבונים ומאמרים שנותנים לי תוצאות שונות, לא מצליח להחליט..
*יש לציין שהיום עשיתי אימון גב ויד קדמית- לפני 12 שעות.

תודה לעוזרים.

מסה ללא ספק. ותפסיק לעשות ABC. תעשה FBW או AB. יש לך מסת שריר כמעט ולא קיימת זה נראה

תעבור לFBW, אתה יכול להמשיך במסה ולעלות לפחות עוד 5 ק"ג לדעתי בלי לחשוש יותר מידי לא"ש אם תאכל נכון, אבל אם אתה לא מרגיש בנוח עם המראה שלך תחטב.
בכל מקרה מה שלדעתי הכי חשוב זה שתעבור לFBW.

תעבור לAB נורמלית, איך אתה מרגיש עם עצמך? אולי בתמונות זה לא הכי משקף
במצב שלך כנראה הייתי עושה חיטוב קל (בדגש על קל כי אין לך יותר מידי מה לחטב) ואז עושה מסה נקייה, ואז שתצבור מסת שריר סבירה
תוכל לחטב כמו בן אדם.

• פותח/ת השרשור
תודה לעונים. אתם מציעים fbw בעקבות העובדה שאין לי זמן רצוף להתאמן או כי אין לי מסת שריר? כי אני רוצה לדעת מי האידיאל לנקודת מוצא שבה אני אפנה זמן.
לגבי ההרגשה שלי עם עצמי, יהיה לי קשה להגיע למצב שבו אני מרגיש שמן. אני מרגיש שמבנה הגוף שלי רזה, אבל שיש לי טיפה שומנים בכל מקום בגוף (אולי זה נובע מהעובדה שאין לי כל כך מסת שריר) לכן במסה זה מאוד תלוי בצורה שבה אני אעלה, כל פעם שבניתי לי תפריט עד עכשיו זה לא בדיוק הצלחתי להעלות נקי, למרות שהשתדלתי לשמור על תזונה.

כי אין לך זמן להתאמן ואתה מתאמן מתחיל.
תשמע, יש לך כמה חודשים עד הקיץ ככה שאתה יכול להיות מוכן מראש עם א"ש נמוך אבל כנראה שתראה קצת שחיף או להעלות בערך 4-6 ק"ג ואז לחטב בתחילת הקיץ, כמו שאמרתי בסופו של דבר זו בחירה שלך.

תודה לעונים. אתם מציעים fbw בעקבות העובדה שאין לי זמן רצוף להתאמן או כי אין לי מסת שריר? כי אני רוצה לדעת מי האידיאל לנקודת מוצא שבה אני אפנה זמן.
לגבי ההרגשה שלי עם עצמי, יהיה לי קשה להגיע למצב שבו אני מרגיש שמן. אני מרגיש שמבנה הגוף שלי רזה, אבל שיש לי טיפה שומנים בכל מקום בגוף (אולי זה נובע מהעובדה שאין לי כל כך מסת שריר) לכן במסה זה מאוד תלוי בצורה שבה אני אעלה, כל פעם שבניתי לי תפריט עד עכשיו זה לא בדיוק הצלחתי להעלות נקי, למרות שהשתדלתי לשמור על תזונה.

מציעים לך FBW / AB כי ABC זה זבל לטבעיים, אין למערכת עצבים שלך זמן להתאושש, אתה לא יכול להתקדם במשקלים כמו שצריך
אתה עובד בנפח מוגזם, לא מתמקד בעומס פרוגרסיבי אני מניח (זה ככה בחבורת הABC)

ברגע שאתה תעבור לAB / FBW (אני חושב שAB עדיף אבל גם FBW תופס) אתה תקבל ימי מנוחה (זכור שהגוף שלך צריך להתאושש), פחות נפח מיותר, יותר התמקדות במשקלים, או במילים אחרות, GAINZ BABY GAINZ.

• פותח/ת השרשור
העניין הוא לא איך אני אראה בקיץ בים, אלא נטו הרגשה אישית. בכל אופן אין לי בעיה שיהיה עליי שומן, כל עוד אני מרגיש שאני צובר בעיקר שריר, אבל זה לא הצליח לי עד כה מה שגורם לי להרגיש מדלדל לפעמים חח וכיוצא מזה כרס ושומן עודף.
תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מהי כמות נקלוריות הרצוייה שעליי לאכול כדי לעלות נקי? המחשבונים נותנים לי כמה תוצאות, ועד עכשיו או שלא עליתי, או שעליתי מהר מידי.

העניין הוא לא איך אני אראה בקיץ בים, אלא נטו הרגשה אישית. בכל אופן אין לי בעיה שיהיה עליי שומן, כל עוד אני מרגיש שאני צובר בעיקר שריר, אבל זה לא הצליח לי עד כה מה שגורם לי להרגיש מדלדל לפעמים חח וכיוצא מזה כרס ושומן עודף.
תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מהי כמות נקלוריות הרצוייה שעליי לאכול כדי לעלות נקי? המחשבונים נותנים לי כמה תוצאות, ועד עכשיו או שלא עליתי, או שעליתי מהר מידי.

מה זה אומר? שתחליף את הABC שלך, תעבור לAB נורמלית, תתקדם במשקלים, תתמקד בתרגילי מפתח, ברגע שתפתח מסת שריר סבירה
אתה תוכל לעשות חיטוב נורמלי שבסופו לא תראה מה שאתה מתאר ''SkinnyFat'' הכמות הרצויה זה BMR כפול 1.2 (הערכה) + הפלוס הקלורי הרצוי, נניח במקרה שלך 300-400 יהיה מספיק, המחשבונים האלו לא מדויקים וזה ניסוי וטעייה, רואה שעלית מהר מידי? תוריד קלוריות ולהפך
ואם נתקלת ב2 המצבים תנסה לאזן ביניהם וזה אמור להיות בסדר, לא ככה?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה, אני אמצא תכנית ואכין תפריט ואעדכן כאן על מנת לקבל ביקורת.

Back
למעלה תחתית