הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש לרכוש מכשיר סלולרי ורמת ההבנה שלי בנושא שואפת ל-0

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך

SPF

משתמש כבוד
4,145
744
נק' מוניטין:
6,120
4,145
744
היו תקופות שהייתי צעיר והיה לי זמן להתעסק בלקרוא מפרטים ולעמוד על ההבדלים.
תמיד אבא שלי היה מתייעץ איתי והייתי אומר שזה כזה פשוט, איך הם לא מבינים בזה.

קיצר, הגעתי לגיל הזה גם כן. הטכנולוגיה הספיקה להקדים אותי.

אני זקוק למכשיר אמין בנגיד לXPERIA שיש לי ונוטה לעשות כפה סגירה כל הזמן, ולתקוע חלונות ולקחת זמן ארוך למחשבה.
באמין אני מתכוון לדברים הבאים:

1. סוללה - כן, אני יודע. סמארטפונים וסוללות זה לא הולך יחד לפחות עד שיתחילו לשווק אותם עם סוללות בעלי תאים אטומיים.
ובכל-זאת, אני המון המון המון בטלפון וזה עוד רק אחרי שאני יוצא מהבונקר ב16. הסוללה שלי מחזיקה לי אולי שעה במקרה הטוב.
כל הזמן מטעין אותה ברכב. אז אני זקוק למכשיר שהוא לפחות מוגדר כנורמלי מבחינת סוללה.

2. ביצועים - פליז בלי מכשירים שנוטים להתקע, עם בעיות תוכנה וכל מיני חרא כזה או אחר. מכשיר שעובד חלק וטוב.

3. מצלמה - אשמח למשהו בעל איכויות צילום לא פחות ממרהיבות. אבל גם סביר + זה בסדר. הXPERIA שלי אחלה רק בתאורה ממש טובה.

4. מסך ומגע - מסך פחות חשוב לי אבל שהמגע יהיה איכותי.

יש לי הצעה לרכוש HTC ONE X ב1600 ש"ח (32 ג'יגה זכרון פנימי). האם שווה? האם הוא יענה על הדרישות שלי?
האם למישהו יש הצעה טובה יותר?

אני גם מחפש פלאפון והמכשיר שמצאתי הכי שווה עד 2000 שקל הוא ה- one x.
זה הצעה פרטית ב1600? כי הכי זול בזאפ זה 2000 ואני מת לקנות אותו.

הצעה פרטית מבן אדם.
קיצר קניתי
לא תצטער.
אגב, תהיה מודע שהממשק של HTC הוא ממש נוח ואיכותי, אבל הוא גם די כבד, מה שיכול טיפה להשפיע על הביצועים כשתריץ דפדפן, יוטיוב, מייל משחקים אפליקציות וכו' בו זמנית.
סתם שאלה- אתה מודע לכל הנושא של רומים וקרנלים?

• פותח/ת השרשור
לא תצטער.
אגב, תהיה מודע שהממשק של HTC הוא ממש נוח ואיכותי, אבל הוא גם די כבד, מה שיכול טיפה להשפיע על הביצועים כשתריץ דפדפן, יוטיוב, מייל משחקים אפליקציות וכו' בו זמנית.
סתם שאלה- אתה מודע לכל הנושא של רומים וקרנלים?

בטח, אתמול ראיתי קרנל באיילון. WTF?
אחי, כל מה שאני רוצה זה פורנו שירוץ מהר גם בHTC.
אבל ברצינות, קראתי בביקורות שהממשק שלו כבד, אם אני הולך לחכות עד שהמעבד יעשה את החישובים הנדרשים אני מעדיף לוותר.
רוצה מכשיר שזז על הליכון מהירות 22.0

בטח, אתמול ראיתי קרנל באיילון. WTF?
אחי, כל מה שאני רוצה זה פורנו שירוץ מהר גם בHTC.
אבל ברצינות, קראתי בביקורות שהממשק שלו כבד, אם אני הולך לחכות עד שהמעבד יעשה את החישובים הנדרשים אני מעדיף לוותר.
רוצה מכשיר שזז על הליכון מהירות 22.0
הממשק כבד אבל גם המכשיר חזק, זה מתאזן.
רק תדאג לעשות עידכון לגירסה הכי חדשה של האנדרואיד, לפחות 4.1 כי אחרת מתוך ה-4 ליבות יפעלו 2 והוא יהיה חלש משמעותית ואז אולי באמת הוא יתקע.

• פותח/ת השרשור
הממשק כבד אבל גם המכשיר חזק, זה מתאזן.
רק תדאג לעשות עידכון לגירסה הכי חדשה של האנדרואיד, לפחות 4.1 כי אחרת מתוך ה-4 ליבות יפעלו 2 והוא יהיה חלש משמעותית ואז אולי באמת הוא יתקע.

הבנתי. תודה רבה.
קבל +1

הבנתי. תודה רבה.
קבל +1
בכיף.
אגב, קרנל זו הליבה של המערכת (KERNEL) וקרנל איכותי יותר = ביצועים עדיפים (סוללה, מהירות וכו').
רום זו המערכת עצמה (ROM) וגם פה רום עדיף = ביצועים עדיפים.

חוץ מה- HTC ONE איזה עוד מתמודדים יש כיום? גלקסי 4 עדיף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית