עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זו שאלה קשה, אני חושב שיש לי אותו מכיתה א-ב' אז בערכה גסה הייתי אומר בסביבות ה-10 שנים...
ואתה יכול לפרט על הליך הניקוז הזה?
יצא לך לראות את הכלב מתגלש על ישבנו / גורר את הישבן על הרצפה / מלקק באובסיסביות את פי הטבעת ?
אחרי שעושים סירוס שמים לכלב מסביב לצוואר מין מעטפת שמונעת ממנו ללקק את גופו כדי לא להכניס זיהומים מיותרים, אפשר להשתמש במעטפת הזו (כמו כובע פלסטיק מסביב לצוואר) לשימוש הגירודים (לזמן מוגבל אחרת הוא יתחרפן)
לא זה לא, עושים את זה המון לזמן מוגבל כמו שאמרתי, אתה פשוט מגביל את טווח התנועה של הצוואר של הכלב והוא לא יכול ללקק את עצמו (הוא גם יתקשה להסתכל לצדדים), או שתעשה את מה שמישל אמר אבל זה עולה קצת יותר כסף... (שמעתי גם על חומר שרוחצים את הכלב ואין לו ריח אך כאשר הכלב מלקק את עצמו זה מאוד מר [לא מזיק] והוא ילקק את עצמו פעם ואז פעמיים ואז הוא יבין שאין עתיד והוא יפסיק גם להתגרד, בכל מקרה לך לוטרינר (או שתתקשר תתיעץ מה אפשר לעשות הוא יתן תשובה הרבה יותר טובה מאיתנו)זה לא התעללות?...
ואיך אני יידע מתי להוריד לו?...
כן, בגלל זה סיפרתי אותו, זה בגלל שהוא היה עושה קקי וזה היה נתקע לו בשיערות שמה או משהו כזה חח
כלבים וחתולים / ניפוץ מיתוסים / שאלות ותשובות
מאת : ד"ר עדי ירון
2. "הכלב מגרד את הטוסיק על הרצפה וזה אומר שיש לו תולעים"
גירוד של הישבן על הרצפה יכול אמנם לנבוע מנוכחות תולעים (ואז לרוב גם תראו תולעים על הצואה או מסביב לישבן)
אבל ב- 95% מהמקרים הסיבה לכך שונה לגמרי.
לכלבים וחתולים יש בטוסיק צמד של בלוטות (אם הישבן הוא שעון אז הבלוטות נמצאות בשעה 5 ו- 8) שנקראות בלוטות אנאליות.
הבלוטות הללו מייצרות חומר שמצפה את צואת הכלב בזמן היציאה וזה מה שכלבים מריחים בצואה אחד של השני. אפשר להסתכל
על זה כעל SMS שהם שולחים אחד לשני.
לעיתים הבלוטות הללו נסתמות והחומר מצטבר בתוכן וזה מאוד מציק לכלב. לכן הוא מגרד את הטוסיק על הרצפה כדי לנסות ולרוקן
אותן. אם הוא לא מצליח אתם הולכים לוטרינר שמרוקן את הבלוטות ידנית מה שמשאיר במרפאה ריח "אורנים" ייחודי.
כן אבל זה לא קשור...הוא מדבר על גיירוד מעל הזנב!
יצא לך לראות את הכלב מתגלש על ישבנו / גורר את הישבן על הרצפה / מלקק באובסיסביות את פי הטבעת ?
כן, בגלל זה סיפרתי אותו, זה בגלל שהוא היה עושה קקי וזה היה נתקע לו בשיערות שמה או משהו כזה חח