הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלות על טיסה לניו יורק

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
חשבתי לטוס בחופש לשלושה ימים בניו יורק, בעיקר לעשות טיפה שופינג (אולי כמה תוספים בזול בלי עלות משלוח, נעלי WL, אולי קירור למעבד, סינלגט).
יש לכם מושג כמה אמור לעלות מלון סביר + טיסה הלוך חזור?
אם בספטמבר יוצא זול יותר אין לי בעיה.
חשבתי גם ללכת בבלאק פרידיי- זה אמור להיות לפני הקריסמס לא? הטיסה והלינה שם בתקופות האלה יקרה או זולה?
כמה קשה יהיה לרוסיה מבוגרת ורוסי קטן (54 ו-14) להשיג ויזה?
אני מעריך שיש שם מכונים בסגנון של EFTS ו-WS שאוכל לשלם כניסה חד פעמית, מישהו מכיר משהו כזה?

למה רק שלושה ימים, הרי זה לא כמו טיסה ליוון, זאת חתיכת נסיעה ורק בישביל לתת כיף?:🙁

טיסה לשלושה ימים זה לא כל כך חכם הייתי אומר.

לגבי הטיסה זה מאוד תלוי מתי ול איזה דיל אתה נופל. כנס לאיסתא ותבדוק. כנ"ל לגבי המלון, תלוי באזור. כנס לבוקינג ותחפש דילים...

לגבי ויזה במקרה המתואר לא נראה לי שאמורה להיות בעיה. שמעתי על מקרים יותר "קיצוניים" (מבחינתם) שקיבלו..

• פותח/ת השרשור
למה רק שלושה ימים, הרי זה לא כמו טיסה ליוון, זאת חתיכת נסיעה ורק בישביל לתת כיף?:🙁
אולי חמישה ימים, זו נסיעה בעיקר להתאמן במכון הארדקור כמו אלה שציינתי, לפשוט על חנויות (חולצות, סינגלט, ספרים, נעליים, אפקות, ויטמנים, המון דברים קטנים), לא יותר.
טיסה לשלושה ימים זה לא כל כך חכם הייתי אומר.

לגבי הטיסה זה מאוד תלוי מתי ול איזה דיל אתה נופל. כנס לאיסתא ותבדוק. כנ"ל לגבי המלון, תלוי באזור. כנס לבוקינג ותחפש דילים...

לגבי ויזה במקרה המתואר לא נראה לי שאמורה להיות בעיה. שמעתי על מקרים יותר "קיצוניים" (מבחינתם) שקיבלו..
בגלל הטיסה הארוכה?

אולי חמישה ימים, זו נסיעה בעיקר להתאמן במכון הארדקור כמו אלה שציינתי, לפשוט על חנויות (חולצות, סינגלט, ספרים, נעליים, אפקות, ויטמנים, המון דברים קטנים), לא יותר.

בגלל הטיסה הארוכה?

בדיוק...

אם אתה מגיע לפאקינג NY אז למה שלא תנצל את זה?

טיסה לניורק רק כדי להתאמן במכון וכדי לקנות דברים לאימונים, אני לא בטוח שאמא/סבתא שלך תהנה מלטוס איתך להתאמן במכון.
טיסה לניורק עולה הרבה הרבה יותר מאשר להזמין דברים מהאינטרנט+משלוח

מחיר משלוח לארץ יעלה לך הרבה פחות ממחיר כרטיס הלוך-חזור.

אתה נוסע לניורק בשביל לקנות דברים לפיתוח גוף?

גם שאתם עושים סקס אתה מחשבים כמה קלוריות שרפתם ;maeq

בכל מקרה , אני חושב שזה יעלה לך סביבות ה 1000 אם אין לך קומבינות.

לגבי הויזה זה גם מה שאני עשיתי שהייתה קטן יותר , עשיתי את זה דרך שרות דואר , תוך שבועיים או יותר הגיע לי בדואר הויזה.

תמלא את הטופס ותשלח עם כל מה שצריך ונראה לי שצריך גם לשלם על קוד בדואר ואגרת ויזה ( כל דבר במדינה הזאת רק כסף אינעל רב.. )

• פותח/ת השרשור
אני לא מתכוון לטוס רק כדי לקנות ולהתאמן במכון, ברור שאני אהיה באתרים של העיר, אבל שלושה ימים זה יותר ממספיק להיות בעיר.
אפשר לחשוב שיש שם כל כך הרבה מה לעשות, בתכל'ס האמפייר סטייט, טיפה לטייל בעיר, הפארק, פסל החירות ומוזיאונים בקטנה. זה לוקח שלושה ימים גג.

חחחח על מה אתה מדבר? טיסה עולה 1000$ לאדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית