חחחחחחחחחחח זה בדיוק מה שבאתי לרשום LOLתטוס לשם לשלושה ימים
ותחזור
זהו רק1ן אתה מגורש סופית.כלב כזה זו סכנה מספיקה
יום טוב, בי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחחחחחחח זה בדיוק מה שבאתי לרשום LOLתטוס לשם לשלושה ימים
ותחזור
זהו רק1ן אתה מגורש סופית.כלב כזה זו סכנה מספיקה
לירות ירייה באוויר שבטוח הייתה מבהילה אותו, שוקר חשמלי, לתת לבעלים להרגיע אותו, לבעוט בו.. כ''כ הרבה פעמים בחיי הקצרים בעטתי בכלבים שתקפו אותי.
יכול להיות שהוא נלחץ ולא חשב על המעשה שלו באותו הרגע. והוא אוכל את הלב עכשיו.
בהנחה שהבעלים מחוץ למשוואה , גם אני הייתי יורה בכלב .
לאכול חיות להנאתך , וכשחיה מסכנת אותך להגיב בצורה מינימלית שלא בטוח תועיל , זה אדיוטי
כן, בוא נירה בכל כלב שנובח עלינו ברחוב. נשמע כמו רעיון טוב.
תטוס לשם לשלושה ימים
ותחזור
כשתהיה לי פרת-מחמד, אז נחשוב על לא לאכול אותה.
אל תתחיל עם כל עניין הטבעונות כי הוא שווה לתחת, בשביל זה יש את הקבוצה בפייסבוק "דאחקות על טבעוניים".
צודק.בהנחה שהבעלים מחוץ למשוואה , גם אני הייתי יורה בכלב .
לאכול חיות להנאתך , וכשחיה מסכנת אותך להגיב בצורה מינימלית שלא בטוח תועיל , זה אדיוטי
זה לא העניין.
אתה לא יכול להשוות כלב לפרה, כלב הוא נאמן, חברותי, וחמ1ד.
פרה היא מפגרת וטעימה.
מתי יצא לך לאכול כלבאכלת פעם כלב ? אני יכול להגיד אותו דבר על הכלב
מתי יצא לך לאכול כלב
כן, בוא נירה בכל כלב שנובח עלינו ברחוב. נשמע כמו רעיון טוב.
תודה אחי. התחלתי עכשיו תוכנית חדשה היא עובדת ממש טוב על ההסקות.יכולת הסקת המסקנות שלך פשוט מטורפת.
לכל החכמולוגים, אין פה קשר עכשיו לאכילת בשר וכו'
תשימו את הסרטון על האיכות הכי גבוהה ותסתכלו על הפנים של האדם באזיקים ברגע הירייה, התגובה שלו מראה איזה פשע נתעב זה היה לירות בכלב שלו. מצידי גם שהכלב היה חזיר או צפרדע, הכוונה היא שהאדם מחובר אליו ברמה מאוד גבוהה, הוא מגיב כאילו ירו עכשיו בבת שלו וזו בערך ההרגשה, מי שיש לו חיה שהוא קרוב אליה יבין. אז תפסיקו לזיין לי במוח ולחפש ממני צומי כי אין לי כוח לריב פה על גבי הפורום.
תודה אחי. התחלתי עכשיו תוכנית חדשה היא עובדת ממש טוב על ההסקות.
תשימו את הסרטון על האיכות הכי גבוהה ותסתכלו על הפנים של האדם באזיקים ברגע הירייה, התגובה שלו מראה איזה פשע נתעב זה היה לירות בכלב שלו. מצידי גם שהכלב היה חזיר או צפרדע, הכוונה היא שהאדם מחובר אליו ברמה מאוד גבוהה, הוא מגיב כאילו ירו עכשיו בבת שלו וזו בערך ההרגשה, מי שיש לו חיה שהוא קרוב אליה יבין. אז תפסיקו לזיין לי במוח ולחפש ממני צומי כי אין לי כוח לריב פה על גבי הפורום.
תודה אחי. התחלתי עכשיו תוכנית חדשה היא עובדת ממש טוב על ההסקות.