שוטרים ירו בכלב ש"תקף" אותם

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך
לירות ירייה באוויר שבטוח הייתה מבהילה אותו, שוקר חשמלי, לתת לבעלים להרגיע אותו, לבעוט בו.. כ''כ הרבה פעמים בחיי הקצרים בעטתי בכלבים שתקפו אותי.
יכול להיות שהוא נלחץ ולא חשב על המעשה שלו באותו הרגע. והוא אוכל את הלב עכשיו.

בהנחה שהבעלים מחוץ למשוואה , גם אני הייתי יורה בכלב .
לאכול חיות להנאתך , וכשחיה מסכנת אותך להגיב בצורה מינימלית שלא בטוח תועיל , זה אדיוטי

• פותח/ת השרשור
כן, בוא נירה בכל כלב שנובח עלינו ברחוב. נשמע כמו רעיון טוב.

כן, בוא נירה בכל פרה שבא לנו לאכול. נשמע כמו רעיון טוב.

(אם השכל שלך לא יצליח לאפשר לך לנמק את ההבדל בין הדברים במשהו יותר חכם מ"כלב הוא יותר חמ1ד!" אז תחסוך מאיתנו את התגובה המיותרת.)

אני חושב שהשוטר פשוט נלחץ מהכלב , זה לא כל פיקינז ננסי, אולי השוטר לא מיומן מספיק לסיטואציות כאלה . בכל מקרה חבל על הכלב.

כשתהיה לי פרת-מחמד, אז נחשוב על לא לאכול אותה.
אל תתחיל עם כל עניין הטבעונות כי הוא שווה לתחת, בשביל זה יש את הקבוצה בפייסבוק "דאחקות על טבעוניים".

• פותח/ת השרשור
כשתהיה לי פרת-מחמד, אז נחשוב על לא לאכול אותה.
אל תתחיל עם כל עניין הטבעונות כי הוא שווה לתחת, בשביל זה יש את הקבוצה בפייסבוק "דאחקות על טבעוניים".

אז כלבים שהם לא כלבי מחמד מותר לרצוח?

זה לא העניין.
אתה לא יכול להשוות כלב לפרה, כלב הוא נאמן, חברותי, וחמ1ד.
פרה היא מפגרת וטעימה.

• פותח/ת השרשור
לא יודע בקשר לטעים, בשאר הפרמטרים אתה מזדהה עם הפרה.

מתי יצא לך לאכול כלב

באמת מתי.....
לעניין שמעתי שכלב גם טעים.....

היה צריך לירות בכלב בראש ולא לתת לו להתפרפר ליד איזה 100 אנשים.
חוץ מזה אין מה לעשות..... הבעלים אשם שלא סגר את החלון.

😵

יכולת הסקת המסקנות שלך פשוט מטורפת.
תודה אחי. התחלתי עכשיו תוכנית חדשה היא עובדת ממש טוב על ההסקות.

לכל החכמולוגים, אין פה קשר עכשיו לאכילת בשר וכו'
תשימו את הסרטון על האיכות הכי גבוהה ותסתכלו על הפנים של האדם באזיקים ברגע הירייה, התגובה שלו מראה איזה פשע נתעב זה היה לירות בכלב שלו. מצידי גם שהכלב היה חזיר או צפרדע, הכוונה היא שהאדם מחובר אליו ברמה מאוד גבוהה, הוא מגיב כאילו ירו עכשיו בבת שלו וזו בערך ההרגשה, מי שיש לו חיה שהוא קרוב אליה יבין. אז תפסיקו לזיין לי במוח ולחפש ממני צומי כי אין לי כוח לריב פה על גבי הפורום.

נערך לאחרונה:
תשימו את הסרטון על האיכות הכי גבוהה ותסתכלו על הפנים של האדם באזיקים ברגע הירייה, התגובה שלו מראה איזה פשע נתעב זה היה לירות בכלב שלו. מצידי גם שהכלב היה חזיר או צפרדע, הכוונה היא שהאדם מחובר אליו ברמה מאוד גבוהה, הוא מגיב כאילו ירו עכשיו בבת שלו וזו בערך ההרגשה, מי שיש לו חיה שהוא קרוב אליה יבין. אז תפסיקו לזיין לי במוח ולחפש ממני צומי כי אין לי כוח לריב פה על גבי הפורום.

facepalm

אתה ממשיך לרשום שטויות.

אתה בחרת להגיב . אין בשר לטענות שלך . מי שמגדל פרה יבין .

• פותח/ת השרשור

אז מה הקשר ל"בוא נירה בכל כלב שנובח עלינו ברחוב"? לכל כלב רחוב יש בעלים שיבכה עליו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית