הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רמות פרולקטין גבוהות

• פותח/ת השרשור LiorKim
  • פורסם בתאריך

LiorKim

משתמש משקיע
2,092
619
נק' מוניטין:
1,530
2,092
619
שלום לכולם
רציתי לשאול בעניין רמות פרולקטין גבוהות יכול להשאר גבוהות אפילו אחרי PCT אשר נלקח כלומיד ונולבה כמו שצריך ?
אני לאחר סייקל טסט סייקל ראשון , ונלקח כלומיד ונולבה
100x100x50x50 כלומיד
40x40x20x20 נולבה
אני מרגיש שהחשק מיני ואין אונות ירד בהרבה אחוזים לעומת לפני הסייקל ויש לי מין דכאונות כאלה לפעמים כולל ירידה בנפח האשכים , לאחר קריאה קצרה הבנתי שזה תסמינים לרמות גבוהות של פרולקטין
מימה שאני מבין שזה נבע מהסייקל , אשמח לשמוע תגובות , אני כרגע חודשיים לאחר פיסיטי והפיסיטי נלקח לאחר 3 שבועות , לקחתי טסט אננטט רפואי 500 מג לשבוע ל 3 חודש
קבעתי לשבוע הבא בדיקות ורציתי למצוא כאן כיוון פחות או יותר אם זה זה

פרולקטין גבוה לא יאפשר לך להתאושש, אם הוא עדיין גבוה אתה יכול לזרוק את הPCT שעשית לפח.
אבל... ופה האבל המאוד מאוד גדול - אנטט הוא לא מעודד רמות פרולקטין גבוהות באופן מיוחד אלא אם גם ככה התחלת בנקודה בעייתית
ואתה רגיש לפרולקטין ואז אכן יכול להיות, האין אונות מטריד אותי יותר ולכן גורם לי להאמין שאכן ייתכן מצב של פרולקטין גבוה.

יש המון סיבות לחוסר חשק מיני ולחוסר התאוששות.
בדיקות דם מלאות (אנדוקרינולוגיה) יבהירו מה קורה אצלך.

הבנתי תודה אחי
אבל רק לציין שלפני הסייקל הזה היה לי חשק מיני גבוה

סבבה, אבל זה עדיין לא אומר שזה נגרם מפרולקטימניה.
יש אנשים שפשוט קשה למערכת האנדוקרינולוגית שלהם להתאושש ולכן הPCT שלהם מצריך טיפה יותר אגרסיביות.
כל אחד ילמד עם הזמן להכיר את גופו ומה עובד עליו, בדיוק כמו באימונים ותזונה.

• פותח/ת השרשור
סבבה, אבל זה עדיין לא אומר שזה נגרם מפרולקטימניה.
יש אנשים שפשוט קשה למערכת האנדוקרינולוגית שלהם להתאושש ולכן הPCT שלהם מצריך טיפה יותר אגרסיביות.
כל אחד ילמד עם הזמן להכיר את גופו ומה עובד עליו, בדיוק כמו באימונים ותזונה.
אז מה אתה חושב שאני צריך לעשות שוב pct או שלהשיג פרילק או שכבר לחכות לאנדריקינולוגיה ?
אני פשוט מתכנן בעוד כמה זמן להכנס שוב לסייקל אבל לא רוצה להכנס במצב כזה אולי תוצאות הסייקל ייפגעו עם רמות גבוהות של פרולקטין לא ?

אז מה אתה חושב שאני צריך לעשות שוב pct או שלהשיג פרילק או שכבר לחכות לאנדריקינולוגיה ?
אני פשוט מתכנן בעוד כמה זמן להכנס שוב לסייקל אבל לא רוצה להכנס במצב כזה אולי תוצאות הסייקל ייפגעו עם רמות גבוהות של פרולקטין לא ?

אל תכנס לשום סייקל בלי לטפל בכל הבעיות שלך לפני - ואם תכנס לסייקל נוסף בלי להתאושש למה בכלל לקחת כדורים בPCT.

קודם-כל, אל תעשה כלום עד שאין לך תשובות מדוייקות מה הולך לך בדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית