הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחץ דם?

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
אתמול הייתי אצל רופא המשפחה והוא רצה למדוד לי לחץ דם, הוא שם לי את המכשיר הזה על היד ומדד לי איזה 6-7 פעמים ואמר לי שהוא חושב שהבדיקה לא תקינה כי היד שלי גדולה מידי למכשיר (יצא לחץ דם גבוה כנראה) ונתן לי הפנייה לעשות בדיקה במקום אחר.
יש לי ממה להיות מודאג? אם ובאמת יש לי לחץ דם גבוה מה צריך לשנות בתזונה כדי שהוא ירד? פשוט אמא מודאגת מהעניין ומפילה את זה על התזונה שלי והאמת שגם אותי זה די מדאיג

אתמול הייתי אצל רופא המשפחה והוא רצה למדוד לי לחץ דם, הוא שם לי את המכשיר הזה על היד ומדד לי איזה 6-7 פעמים ואמר לי שהוא חושב שהבדיקה לא תקינה כי היד שלי גדולה מידי למכשיר (יצא לחץ דם גבוה כנראה) ונתן לי הפנייה לעשות בדיקה במקום אחר.
יש לי ממה להיות מודאג? אם ובאמת יש לי לחץ דם גבוה מה צריך לשנות בתזונה כדי שהוא ירד? פשוט אמא מודאגת מהעניין ומפילה את זה על התזונה שלי והאמת שגם אותי זה די מדאיג
רגע , עוד לא עשית בדיקה שב100% נכונה וקבע את זה . חכה לאחרי הבדיקה המדויקת יותר ואל תתאמן לפני הבדיקה.

• פותח/ת השרשור
רגע , עוד לא עשית בדיקה שב100% נכונה וקבע את זה . חכה לאחרי הבדיקה המדויקת יותר ואל תתאמן לפני הבדיקה.
שאלתי לכל מקרה במידה ובאמת יש לי לחץ דם גבוה מה כדאי לי לשנות בתזונה כי לא ממש יצא לי לראות על זה אשכול והאמת שאמא שלי קצת הדאיגה אותי..

• פותח/ת השרשור
איך התזונה שלך ניראת ?
לא יודע ממש לתאר אבל אני אני ארשום מה אני אוכל ביום לימודים:
3כוסות צ'ריוס
חצי ליטר חלב
3 פיתות
300 גרם חזה עוף
2כפות חומוס עם טחינה
2 בייצים
2.5 כוסות אורז לפני בישול
3ירקות
2פרוסות גבינה צהובה
2כפות שמן זית
יוגורט 3%
10 אגוזי ברזיל

במקומות קטנים יש מדי לחץ דם עם שרוול שמתאים בדרך כלל עד היקף יד 34, גודל מגוחך לבנאדם שמתאמן.

כשמנסים להשתמש בגודל שרוול לא מתאים ליד או שהמכשיר לא ייתן בדיקה או שהוא ייתן שגיאה ענקית, זה הבסיס של מדידת לחץ דם לקחת שרוול מתאים, אין לך מה לדאוג גם אם יצא 150, כל עוד המידה לא נכונה זה לא אומר כלום(הזוי שרופא רואה גודל זרוע ומנסה לקבל תוצאה 6 פעמים)

• פותח/ת השרשור
במקומות קטנים יש מדי לחץ דם עם שרוול שמתאים בדרך כלל עד היקף יד 34, גודל מגוחך לבנאדם שמתאמן.

כשמנסים להשתמש בגודל שרוול לא מתאים ליד או שהמכשיר לא ייתן בדיקה או שהוא ייתן שגיאה ענקית, זה הבסיס של מדידת לחץ דם לקחת שרוול מתאים, אין לך מה לדאוג גם אם יצא 150, כל עוד המידה לא נכונה זה לא אומר כלום(הזוי שרופא רואה גודל זרוע ומנסה לקבל תוצאה 6 פעמים)
אוקיי טוב לשמוע, ההיקף זרוע שלי עומד על 37+- אז כנראה שאחכה לבדיקה הבאה.

לצערי לא ידעתי על הדבר הזה של גודל יד , והיא שלחה אותי למכון מיוחד שחיברו לי מכשיר ל 24 שעות

- - - עידכון הודעה - - -

לצערי לא ידעתי על הדבר הזה של גודל יד , והיא שלחה אותי למכון מיוחד שחיברו לי מכשיר ל 24 שעות
קראתי שהפרי שנקרא פומלה עוזר בהורדת לחץ הדם

• פותח/ת השרשור

- - - עידכון הודעה - - -

קראתי שהפרי שנקרא פומלה עוזר בהורדת לחץ הדם
ואו אני ממש לא מבין את הרופאים האלה, אני חושב שזה היה די בולט שהוא בקושי הצליח להלביש לי את השרוול על היד וזה נראה כאילו זה עומד להתפוצץ הוא בכל זאת ניסה ואני רואה שזה קרה לא רק לי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית