הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוגי הורמון גדילה

Rotemkz5

משתמש מתחיל
282
1
נק' מוניטין:
-5
282
1
שלום האם ישנם סוגים של הורומוני גדילה אשר מגיעים בכדורים?
האם הם רלוונטים ומשפיעים כמו זריקות?
והאם ניתן להשתמש רק בכמה סוגי כדורים ללא תוספת של זריקות גם אם זה 1:.....?
תודה
(הורמון גדילה או משו בסגנון בשביל סייקל מסה)

הורמון גדילה זה הורמון גדילה. זה מגיע בזריקה בלבד ואין שום סוגים של הורמוני גדילה.
יש ברנדים שונים אבל סוג אחד.

ותתרחק מזה, אין לך מה לגעת בזה בכלל.

• פותח/ת השרשור
הורמון גדילה זה הורמון גדילה. זה מגיע בזריקה בלבד ואין שום סוגים של הורמוני גדילה.
יש ברנדים שונים אבל סוג אחד.

ותתרחק מזה, אין לך מה לגעת בזה בכלל.
להתרחק ממה? מכדורים? או בכללי מהמוצרים האלו?

אביעד 😃)))
הורמון גדילה יכול להגיע גם בכדורים ולא בוודאי שאני לא מדבר על GH MAX של יוניברסל
חקרתי טיפה בנושא פה בארץ יש בכדורים והוא מחולק להמון סוגי טרופין של חברות שונות.

לנושא: אתה בוודאי מדבר על המוצר GH MAX/GH באבקה של חברת יוניברסל, כן אתה צודק חבר
הם בכלל לא משפיעים כמו בזריקות הם חומצות + וויטמינים + סובין שמעודדים את הורמון גדילה,
אבל תראה בזריקה (תלוי לאן) תעבוד: 60%
תוספי תזונה שאתה מדבר עליהם: 0.4%
שוב לא מומלץ בזבוז כספי מאוד מיותר..
אתה גם מעוניין בצבירת מסה בנאדם זה הרבה יותר לחיטוב ולגדילה גדילתית ;)
שום דבר מזה לא רלוונטי בשבילך. קח טסט חבר!

אביעד 😃)))
הורמון גדילה יכול להגיע גם בכדורים ולא בוודאי שאני לא מדבר על GH MAX של יוניברסל
חקרתי טיפה בנושא פה בארץ יש בכדורים והוא מחולק להמון סוגי טרופין של חברות שונות.

לנושא: אתה בוודאי מדבר על המוצר GH MAX/GH באבקה של חברת יוניברסל, כן אתה צודק חבר
הם בכלל לא משפיעים כמו בזריקות הם חומצות + וויטמינים + סובין שמעודדים את הורמון גדילה,
אבל תראה בזריקה (תלוי לאן) תעבוד: 60%
תוספי תזונה שאתה מדבר עליהם: 0.4%
שוב לא מומלץ בזבוז כספי מאוד מיותר..
אתה גם מעוניין בצבירת מסה בנאדם זה הרבה יותר לחיטוב ולגדילה גדילתית ;)
שום דבר מזה לא רלוונטי בשבילך. קח טסט חבר!

אני חושב שכדאי שתחקור את הנושא עוד קצת.
המולקולה של GH לא יכולה לבוא בכדורים..
יש אולי כדורים שדרך מנגנונים עקיפים מגיברים את ההפרשה של הורמון הגדילה
אבל הורמון גדילה מגיע בזריקה וזריקה בלבד

מה לגבי הברנדים מסין כגון :
hygetropin
blue tops
red tops
Norditropin Nordilet Pen 10mg/1.5ml שזה מסקרן אותי מה המינון שלו ליחידות בינלאומיות ? קראתי שזה 30iu ל 10mg

מה לגבי הברנדים מסין כגון :
hygetropin
blue tops
red tops
Norditropin Nordilet Pen 10mg/1.5ml שזה מסקרן אותי מה המינון שלו ליחידות בינלאומיות ? קראתי שזה 30iu ל 10mg

מלבד ביוטרופין או נורדיטרופין (שלא פג תוקף...) אל תתעסקו בכל האלה מחו"ל. ים זיופים וחומרים מדוללים.

זה לא קשור לנורדיטרופין.
10 מ"ג זה 30 יחידות בינלאומיות. (האמת 30 וקצת)

קראתי על נורדיטרופין באתר eroids שאנשים מגיבים על החומר עובד ואין זיוף , הוא צריך להיות כל הזמן בקירור נכון ?

קראתי על נורדיטרופין באתר eroids שאנשים מגיבים על החומר עובד ואין זיוף הכוונה מחול , אם מזמינים מחול הוא צריך לבוא בקירור נכון ?

נו... אני אמרתי, מלבד ביוטרופין ונורדיטרופין לא לגעת בכלום. כלומר נורדיטרופין + ביוטרופין הם אחלה. כל השאר, לא.
אבל אתה לא יכול להזמין אותו מחו"ל, ילך החומר.
צריך בית מרקחת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית