הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

UFC 162 {עם ספויילרים}

• פותח/ת השרשור Chicago
  • פורסם בתאריך

Chicago

משתמש משקיע
2,614
147
נק' מוניטין:
1,611
2,614
147
שוק!!! אבל הגיע עידן לסיומו. נראה מתי זה יקרה לג'ונס.

• פותח/ת השרשור
נשארו לו עוד 10 קרבות בחוזה הוא עדין לא אמר באיזה משקל הוא הלחם יש מצב שהוא ילך על הכבד מול ג'ונס וג'ורג'

האמת שסילבה פחות מעניין כרגע אני מחכה להנדריקס נגד gsp . גונס ישלוט עוד הרבה זמן לדעתי...

אנדרסון סטרייקר יותר טוב מן הסתם.
זה היה נוקהאוט מיותר כי הוא היה יכול להתחמק מזה בקלות אם הוא לא היה ממשיך עם ה"אובר אקטינג" שלו.
אני מבין שלפעמים זה בשביל לבלבל אבל הפעם זה היה מיותר. תכלס מגיע לו.

לא מאמין... ידעתי שזה יקרה מתישהו אבל רציתי למות לפני שזה יקרה

אתה בן זונה בגלל שכתבת את זה בכותרת.
שיהיה לך יום שחור ומלא תאונות.

• פותח/ת השרשור
מי אתה בכלל יתחת מעכשיו כל דבר אתה תדע לפני שתראה

לא הייתי אומר קרב מכור אבל הוא קרוב מאוד לזה,סילבה אפילו לא התאמץ להילחם.כנראה שהיו המון דברים מאחורי הקלעים,אין שום סיבה הגיונית שכריס ויידמן שאני מאוד אוהב אותו יצליח לנצח בעמידה את סילבה,סטרייקרים הרבה יותר טובים לא התקרבו אפילו.אכזבה ענקית לכל מי ששילם כסף לראות קרב

לא הייתי אומר קרב מכור אבל הוא קרוב מאוד לזה,סילבה אפילו לא התאמץ להילחם.כנראה שהיו המון דברים מאחורי הקלעים,אין שום סיבה הגיונית שכריס ויידמן שאני מאוד אוהב אותו יצליח לנצח בעמידה את סילבה,סטרייקרים הרבה יותר טובים לא התקרבו אפילו.אכזבה ענקית לכל מי ששילם כסף לראות קרב
בתור אחד שחושב עד היום שיש סיכוי שהקרב הראשון נגד סונן היה מכור, אני אומר בביטחון שהקרב הזה לא היה מכור. כשמוכרים קרב מביימים משהו - ולביים נוקאאוט אמיתי שבו לוחם מתעלף ונופל על הראש בלי לבלום - ומקבל פיצוצים על אמת, זה לא ממש משהו מעשי. אם רוצים לביים - מביימים הכנעה \ החלטה \ נוק אאוט טכני שנראה גרוע \ נוק אאוט שנראה גרוע ולא אמיתי.

אני דיי שמח שזה קרה בתכלס, אבל ללא ספק הוא אגדה חיה ומבחינתי הוא מקום 3 בכל הזמנים, אחרי GSP וג'ונס.

סילבה נראה כאילו הוא היה מוכן להפסיד, לא בטוח שמבחינתו זה היה אמור לקרות בקרב הזה אבל הוא נראה עייף וכל הזלזול הזה כנראה נבע כבר מחוסר מוטיבציה להשאר בטופ ולהמשיך להחזיק בטייטל. הוא קיבל את ההפסד הזה יפה מאוד ובתאחלס קיבלנו אלוף חדש שמגיע לו להיות במיקום הזה (לעומת סונן). מעניין מה סילבה באמת יעשה בהמשך - לדעתי למרות מה שהוא אמר הוא יחזור להתחרות על הטייטל, כי להלחם בקרבות סוג ב' זה לא הסגנון שלו.

בטוח יש משהו מאחורי הקלעים , זה נראה כאילו הוא אשכרה לא התאמץ וזילזל ... או שיכול להיות באמת נמאס לו מהUFC והוא רוצה לחזור למשפחה ולהפסיק עם הקרבות,כמו שהוא אמר בסוף הקרב ...

אנדרסון סילבה נגד כריס ווידמן קרב על החגורה למי שלא ראה היה ב 5 בבוקר שידור חי

http://www.mma-core.com/videos/fights/Anderson_Silva_vs_Chris_Weidman_UFC_162_Part_3/10054925

בסוף הקרב שאנדרסון הפסיד הוא אמר שהוא מרגיע עם הקרבות והוא מפסיק להתחרות על החגורה:🙁

לא עובד

לא מוצא לי את הקרב בחיפוש.

למישהו יש לינק לצפיה ישירה שכן עובד?

האמת לא נראה שהוא קיבל אגרוף ממש חזק. לדעתי עצרו את הקרב מהר מדי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית