הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 103kg 1.2 year of training

MindyFreak

מושעה
134
74
נק' מוניטין:
284
134
74
1016341_208015016021369_432344998_n.jpg

1016167_204228983066639_752540261_n.jpg

1057078_597747866914941_842198108_n.jpg

לעומת מה שהיה לו בחזה לפני 3-4 חודשים החזה שלו אש. יש עוד המון לעלות כדי שיכנס לפרופורציה אבל בסה"כ נראה טוב
כל הכבוד אחי

ג'וני, מי שלוקח סטרואידים הולך לשכב על הספה ומתעורר יד 50 ס''מ?

דבר איתי על פרופורציות עם ההיקף יד קדמית 23 שלך

- - - עידכון הודעה - - -

עזוב מה אתה מתעמק איתו תראה תפרסום שלו עם החיטוב קוביות ים מבסוט על עצמו עם היקף יד 30 גג
התבלבלת 30 זה היקף של איבר שלי
היד 42 סתם תמונה מהרגע

nownqh.jpg

יד ענקית , הייתי קצת נותן דגש על החזה , דרך אגב , יש מצב לפרונט?

ואנשים מעלים לפה תמונות לקבל עצות להתקדם , למה לשפוט אותם? זה גורם לאי נעימות פה..

מחקתי פה מיליון הודעות.
אנשים מעלים תמונות על מנת לקבל ביקורות בונה, לא שיחרבנו להם על הפנים.
גוני לא יעלה מחר תמונה של היקף יד, כי הוא מושעה.

תרגעו כולם.

אחי אני מקנא בך 😃.... יש חוק כזה שככל שיורדים עליך יותר באתר ככה יותר מקנאים בך ואתה הגעת לתוצאה יותר גבוה הכל תלוי בכמות הירידות ,
בהצלחה בהמשך...
😵
אתה מתנהג כמו פוליטיקאי סטייל ארדואן ואחמדיניג'ד.
אתה רואה אשכול, 90% מהתגובות מפרגנות 9% מפרגנות מוסיפות ביקורת כעצה לעזור, ו-1% מהתגובות אומרות שזה יפה אבל הוא יכל יותר, או משהו בסגנון.
אתה לוקח את ה-1%, המיעוט הזה שלא פירגן ב-100%- אמר שזה טוב מאד אבל אפשר יותר, מעוות אותו עד כדי כך שזה נראה שהוא קילל את אמא של פותח האשכול 20 עמודים ברצף, דאבלים וטריפלים נונסטופ, ורושם שזה פורום שתומך רק ב-SS, השמנה וכיעור, בזמן שרוב הפורום מחטב ב-18-20 אחוזים, אף אחד לא ממליץ להתחיל מסה על 19-20 א.ש. כמו שאנשים חושבים לעשות כי הם בחיטוב חצי שנה-שנה.
תבין כבר שמ-SS גודלים, הפורום לא תומך בהשמנה, אין לנו בעיה עם בילדרים רציניים, אנחנו שמחים לפרגן על תוצאות טובות של אנשים ואתה בדרך הבטוחה לקבל באן (שאני לא מבין איך עוד לא קיבלת).
למה שלא תלך לחברים שלך ב-FXP ו-IB?

😵
אתה מתנהג כמו פוליטיקאי סטייל ארדואן ואחמדיניג'ד.
אתה רואה אשכול, 90% מהתגובות מפרגנות 9% מפרגנות מוסיפות ביקורת כעצה לעזור, ו-1% מהתגובות אומרות שזה יפה אבל הוא יכל יותר, או משהו בסגנון.
אתה לוקח את ה-1%, המיעוט הזה שלא פירגן ב-100%- אמר שזה טוב מאד אבל אפשר יותר, מעוות אותו עד כדי כך שזה נראה שהוא קילל את אמא של פותח האשכול 20 עמודים ברצף, דאבלים וטריפלים נונסטופ, ורושם שזה פורום שתומך רק ב-SS, השמנה וכיעור, בזמן שרוב הפורום מחטב ב-18-20 אחוזים, אף אחד לא ממליץ להתחיל מסה על 19-20 א.ש. כמו שאנשים חושבים לעשות כי הם בחיטוב חצי שנה-שנה.
תבין כבר שמ-SS גודלים, הפורום לא תומך בהשמנה, אין לנו בעיה עם בילדרים רציניים, אנחנו שמחים לפרגן על תוצאות טובות של אנשים ואתה בדרך הבטוחה לקבל באן (שאני לא מבין איך עוד לא קיבלת).
למה שלא תלך לחברים שלך ב-FXP ו-IB?
ספרתי בערך 6 תגובות לא מחמיאות ו3 מחמיאות אז איך הגעת לאחוזים האלה בדיוק ?

העדפתי לתקוף את כל משתמשי האתר ולכן קיבלתי השעיה לשבוע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
העדפתי לתקוף את כל משתמשי האתר ולכן קיבלתי השעיה לשבוע.
ידוע , אני מגיב פה מסיבה אחת
עשיתי טעות כל כך קשה שעשיתי ss ואכלתי כמו חמור ועליתי איזה קילו ויותר בשבועיים כמו מפגר והפכתי לשמן מכוער ולמזלי עכשיו נפל לי האסימון ואני רואה איך אני מתקדם עם תכנית נורמלית ותזונה כמו שצריך בלי חלב אוראו לחם לבן ופסטה ,
ופשוט כואב לי הלב על כאלה שמקשיבים לילדים בפורום שאומרים להם דברים כמו " לאכול אלף מעל הנייטרלי או שכל קלוריה זה קלוריה ולא משנה מה דוחפים לפה ושרק אימוני כוח יביאו להתקדמות בפיתוח גוף הכל חרטא ואנשים מאמינים לזה ולי זה כואב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית