נק' מוניטין:
284
- 134
- 74
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התבלבלת 30 זה היקף של איבר שלידבר איתי על פרופורציות עם ההיקף יד קדמית 23 שלך
- - - עידכון הודעה - - -
עזוב מה אתה מתעמק איתו תראה תפרסום שלו עם החיטוב קוביות ים מבסוט על עצמו עם היקף יד 30 גג
מחר אני מעלה תמונה עם הסרט מדידה על היד כדי להראות לך שאני 42מעכשיו האשכול הזה הוא על ההיקף יד של JONY
מחקתי פה מיליון הודעות.
אנשים מעלים תמונות על מנת לקבל ביקורות בונה, לא שיחרבנו להם על הפנים.
גוני לא יעלה מחר תמונה של היקף יד, כי הוא מושעה.
תרגעו כולם.
אחי אני מקנא בך 😃.... יש חוק כזה שככל שיורדים עליך יותר באתר ככה יותר מקנאים בך ואתה הגעת לתוצאה יותר גבוה הכל תלוי בכמות הירידות ,
אחי אני מקנא בך 😃.... יש חוק כזה שככל שיורדים עליך יותר באתר ככה יותר מקנאים בך ואתה הגעת לתוצאה יותר גבוה הכל תלוי בכמות הירידות ,
בהצלחה בהמשך...
כן אחי, זה לא מצחיק תסתכל כל אחד שנראה די סבבה יורדים עליו תסתובב קצת בתמונות חברי האתר ותראה ,אז נקווה שירדו עלי הרבה? חחחח
😵אחי אני מקנא בך 😃.... יש חוק כזה שככל שיורדים עליך יותר באתר ככה יותר מקנאים בך ואתה הגעת לתוצאה יותר גבוה הכל תלוי בכמות הירידות ,
בהצלחה בהמשך...
ספרתי בערך 6 תגובות לא מחמיאות ו3 מחמיאות אז איך הגעת לאחוזים האלה בדיוק ?😵
אתה מתנהג כמו פוליטיקאי סטייל ארדואן ואחמדיניג'ד.
אתה רואה אשכול, 90% מהתגובות מפרגנות 9% מפרגנות מוסיפות ביקורת כעצה לעזור, ו-1% מהתגובות אומרות שזה יפה אבל הוא יכל יותר, או משהו בסגנון.
אתה לוקח את ה-1%, המיעוט הזה שלא פירגן ב-100%- אמר שזה טוב מאד אבל אפשר יותר, מעוות אותו עד כדי כך שזה נראה שהוא קילל את אמא של פותח האשכול 20 עמודים ברצף, דאבלים וטריפלים נונסטופ, ורושם שזה פורום שתומך רק ב-SS, השמנה וכיעור, בזמן שרוב הפורום מחטב ב-18-20 אחוזים, אף אחד לא ממליץ להתחיל מסה על 19-20 א.ש. כמו שאנשים חושבים לעשות כי הם בחיטוב חצי שנה-שנה.
תבין כבר שמ-SS גודלים, הפורום לא תומך בהשמנה, אין לנו בעיה עם בילדרים רציניים, אנחנו שמחים לפרגן על תוצאות טובות של אנשים ואתה בדרך הבטוחה לקבל באן (שאני לא מבין איך עוד לא קיבלת).
למה שלא תלך לחברים שלך ב-FXP ו-IB?
ידוע , אני מגיב פה מסיבה אחתהעדפתי לתקוף את כל משתמשי האתר ולכן קיבלתי השעיה לשבוע.