הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לאמ אוזן בסקוואט 2

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
בוקר טוב
אחרי האשכול הקודם שלי שבו אמרתי שאני לא מאוזן בסקוואט ואני לא שם את המוט באמצע תיקנתי את הבעיה.
אתמול באימון שמתי לב שהרגליים שלי לא באותו קו והזוויות בינהן לא אותו דבר ואני בכל זאת נוטה לכיוון רגל שמאל, כשניסיתי להסקוויט כשאני עומד באותו קו והטורסו שלי בדיוק באמצע (עם משקל של 100 קילו) הגב התחיל לכאוב לי בצד ימין באותה הרגשה כאילו הוא חלש מאוד והמשקל מאוד כבד לו.
יש לי 2 אפשרויות (אולי יותר שאני לא יודע עליהן)
1.להמשיך לעשות סקוואט כרגיל למרות חוסר הפרופורציה שלי (מה שכנראה גרם כבר לפציעה שלי בברך וסביר להניח יגרום שוב)
2.לתרגל הכל מהתחלה ממשקלים נמוכים את הסקוואט עד שיהיה מושלם, עמידה באותו קו רגליים באותה זווית טורסו לא נוטה לשום כיוון ובדיוק באמצע

תודה על העזרה וסליחה על החפירה

בחייאת ... בצורה שאתה כותב רואים שאתה מבין בדיוק איזה אופציה יותר נכונה בשבילך , תעבוד על הטכניקה כמו שצריך תעלה לכאן סרטון והכל ישתפר =]

כל הזמן אותן שאלות שזה משגע אותי.
קח את הספר של ריפטו, תלמד מי נגד מי ותעלה סרטונים לביקורת.
אם זה לא עזר ואתה משקיע ומפציץ לדעתך לך למאמן אישי או מישהו שיודע מה הוא עושה שילמד אותך להסקביט.

ללמוד לבד בלי שום ידע לקח לי חודשיים בערך(קשה הבנה), ללמד אנשים היום לעשות סקוואט כמו שצריך לוקח לי 15 דקות ולימדתי לא מעט.

• פותח/ת השרשור
כל הזמן אותן שאלות שזה משגע אותי.
קח את הספר של ריפטו, תלמד מי נגד מי ותעלה סרטונים לביקורת.
אם זה לא עזר ואתה משקיע ומפציץ לדעתך לך למאמן אישי או מישהו שיודע מה הוא עושה שילמד אותך להסקביט.

ללמוד לבד בלי שום ידע לקח לי חודשיים בערך(קשה הבנה), ללמד אנשים היום לעשות סקוואט כמו שצריך לוקח לי 15 דקות ולימדתי לא מעט.

אפשר אולי תשובה ? או לפחות הפנייה לאשכול או לאיזה עמוד לקרוא בספר ?

אופציה 2.
אם העקבים עולים, הברכיים גולשות, והרבה.
תעבור כבר לLB וזהו.

עקבים עולים= אתה משתמש יותר מדי בקוואדס ולא בישבן/האמסטרינגס.
זה יכול לנבוע גם ממיקום לא נכון של המוט על הגב שכל מרכז הכובד עובר קדימה.

בלי סרטונים נורמליים קשה לתת ביקורת רצינית(הסרטונים מגובה רצפה לא עוזרים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית