הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנהידרול פורטה להזעה

• פותח/ת השרשור yoska
  • פורסם בתאריך

yoska

משתמש מתחיל
160
8
נק' מוניטין:
-28
160
8
אני מזיע הרבה בכלל ובעיקר בידיים וזה ממש מציק לי, קניתי את הדאורדורנט אנהידרול פורטה שהבנתי שהוא חזק ואמור לעזור, ואני שם אותו על הידיים כבר 4 ימים ברציפות אבל אין שינוי..
השאלה היא אם אני אמשיך למרוח עוד כמה ימים זה יכול להשתפר או שאם אין שינוי אחרי שלושה ימים אז סימן שזה פשוט לא עובד עליי?
תודה

גם לי יש בעיית הזעת יתר, גם אני בעיקר בידיים והבנתי שהדבר שהכי יעיל זה ניתוח.
האמת יש לי חששות לא מעטות לגביו כי הבנתי שהוא מונע את הזיעה בכפות הידיים אבל הגוף יוציא יותר זיעה בחלק אחר.
הבנתי שמשחות עוזרות ממש מעט, גם בקטע של בית שחי

אני לא יודע לגבי שימוש בכפות ידיים, אבל אצלי בבית שחי הוא עשה ניסים

כאחד שמשתמש בזה כבר שנה ביידים ובבית שחי, החומר צריך לעבוד אחרי היום הראשון אבל יכול להיות שאתה צריך עוד כמה ימים למרוח כדי שהזיעה תעבור.
רק תיזהר לא לשים כל יום, תן לזה הפסקה של כמה ימים אחרת היידים שלך יהיו יבשות מדי.

לא נראה לי שאתה משתמש בזה כמו שצריך, תשים לפני שאתה הולך לישון שהאזור נקי לגמרי ובבוקר תשטוף את זה עם סבון, לא יודע עד כמה זה יעיל לכפות הידיים אבל לבית השחי זה מעולה

מה המחיר לתכשיר הנ"ל? לכמה זמן פחות או יותר זה מספיק?
מאיפה ניתן לקנות? [סופר פארם?] כי לא מצאתי.

מה המחיר לתכשיר הנ"ל? לכמה זמן פחות או יותר זה מספיק?
מאיפה ניתן לקנות? [סופר פארם?] כי לא מצאתי.
אמא שלי קנתה לי בסופר פארם, עולה 66 ש"ח ולפי מה שהבנתי בקבוקון כזה מספיק לשנה +

• פותח/ת השרשור
גם לי יש בעיית הזעת יתר, גם אני בעיקר בידיים והבנתי שהדבר שהכי יעיל זה ניתוח.
האמת יש לי חששות לא מעטות לגביו כי הבנתי שהוא מונע את הזיעה בכפות הידיים אבל הגוף יוציא יותר זיעה בחלק אחר.
הבנתי שמשחות עוזרות ממש מעט, גם בקטע של בית שחי

קראתי הרבה תגובות של אנשים שעשו ניתוח לפני מספר שנים ויש הרבה תגובות של אנשים שאומרים שההזעה המפצה יותר גרועה ממה שהיה קודם ומקללים את הרגע שעשו ניתוח כי עם הבעיה הזאת כבר אי אפשר להתמודד... לך תמרח דאודורנט על כל הגב
אני אישית לא מתכוון לעשות ניתוח כדי לא לקחת את הסיכון
אגב, איך אתה מתמודד עם הבעיה הנוראית הזאת בידיים? שצריך ללחוץ ידיים\ לתת כיפים\בנות?

אתה שם אותו כמו שצריך? לפני השינה ושוטף בבוקר?

אני לא יודע לגבי שימוש בכפות ידיים, אבל אצלי בבית שחי הוא עשה ניסים

כאחד שמשתמש בזה כבר שנה ביידים ובבית שחי, החומר צריך לעבוד אחרי היום הראשון אבל יכול להיות שאתה צריך עוד כמה ימים למרוח כדי שהזיעה תעבור.
רק תיזהר לא לשים כל יום, תן לזה הפסקה של כמה ימים אחרת היידים שלך יהיו יבשות מדי.

לא נראה לי שאתה משתמש בזה כמו שצריך, תשים לפני שאתה הולך לישון שהאזור נקי לגמרי ובבוקר תשטוף את זה עם סבון, לא יודע עד כמה זה יעיל לכפות הידיים אבל לבית השחי זה מעולה

כן שמתי כמו שצריך במשך 5 ימים רצוף לפני השינה ובבוקר שוטף, וחוץ מזה שכל העור בידיים שלי סדוק לא קרה כלום.. ממשיך להזיע כרגיל
מבאס תתחת

קראתי הרבה תגובות של אנשים שעשו ניתוח לפני מספר שנים ויש הרבה תגובות של אנשים שאומרים שההזעה המפצה יותר גרועה ממה שהיה קודם ומקללים את הרגע שעשו ניתוח כי עם הבעיה הזאת כבר אי אפשר להתמודד... לך תמרח דאודורנט על כל הגב
אגב, איך אתה מתמודד עם הבעיה הנוראית הזאת בידיים? שצריך ללחוץ ידיים\ לתת כיפים\בנות?

כן שמתי כמו שצריך במשך 5 ימים רצוף לפני השינה ובבוקר שוטף, וחוץ מזה שכל העור בידיים שלי סדוק לא קרה כלום.. ממשיך להזיע כרגיל
מבאס תתחת
5 ימים רצוף?
הרוקח אמר לי לשים פעם בשבוע..

מבאס תתחת

- אם אתה יוצא לפגישה מתוכננת/דייט/יציאה עם חברים אנדרהול יום לפני עושה תעבודה. חוץ מזה לשתות ולשטוף את הפנים במים קרים (מאד) עובד לי, זה נותן כמו מין שוק של קור כזה עם אפקט לכמה דקות. ויש פשוט ניגוב אלגנטי של היד על המכנס/בתוך הכיס. באופן כללי אתה תשים לב שככל שאתה מתרגש מזה שאתה מזיע בידיים אתה נעשה יותר עצבני ומזיע יותר. אי אפשר להעלים את זה לגמרי בלי הניתוח אז קח את זה יותר בקלות ובהומור עצמי ואנשים יגיבו בהתאם.

- תקרא את ההוראות בקופסא. אני לא זוכר אותן בדיוק אבל אני יכול להגיד לך בוודאות שלא אמורים לשים כמה ימים רצוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית