נק' מוניטין:
0
- 35
- 0
למי שמשתמש פה באנהידרול פורטה , זה באמת עזר לכם ?
ואפשר להשיג את זה בכל סופר פארם?
ומה המחיר?
ואפשר להשיג את זה בכל סופר פארם?
ומה המחיר?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אישית דווקא לא ממש יצאתי מדעתי היו גירודים אבל בקטנה ממש ואת השריפה הזאת בכלל לא הרגשתיבתור בן אדם שמזיע בחורף בבית השחי זה עובד עליי יפה מאוד בקיץ 😃
קניתי בסופר פארם בבית מרקחת שמה ב-66 שקלים..
פעם ראשונה שתשים את זה אתה תצא מדעתך בגלל הגירודים והשריפה אבל אל דאגה אחרי יום כבר לא תרגיש כלום 😃
חחח אני דפקתי תראש בקיר עוד שניה לא יודע מה איתך.. הגירודים היו בלתי נסבלים הייתי צריך להדליק מזגן ולהשים אותו עליי בשביל להרגיע טיפה וגם לא כל כך עזר.. ככה גם לעוד שני חברים שלי.. אתה יודע זה אינדיבידואלי 😃אני אישית דווקא לא ממש יצאתי מדעתי היו גירודים אבל בקטנה ממש ואת השריפה הזאת בכלל לא הרגשתי
אני הייתי שם אותו פעם -פעמיים וזה היה מחזיק לי שבוע עד שבועיים בלי הזעות בבית שחי.וזה עוזר לטווח ארוך? הוא רק לרגע שאתה שם אותו?
ואפשר לשלב עם זה גם דאודורנט רגיל? שיהיה קצת ריח טוב?
חח כן אחי אתה צריך ללכת איפה שהרוקחים ולבקש ממנו אנהידרול פורטה וזהו 😃 בהצלחהסבבה..
ושהוא אומר " בבית מרקחת שמה "
הוא מתכוון שזה לא על המדפים אלא איפה שהרוקחים?
רק להיות בטוח במקום להסתובב שם..
הגירוד היה לי רק בשימוש הראשון.. מרחתי יום אחרי זה ולא הרגשתי כלום.. אחרי שבוע וחצי מרחתי שוב ועדיין לא היה גירוד.. 😃כדי להימנע מגירודים צריך למרוח את החומר על שחי נקי,ויבש כלומר לא ישר אחרי המקלחת ולא לפני המקלחת.
וכמובן לא להשתמש לעיתים קרובות מדי,בד"כ הרוקחים בסופר מסבירים איך משתמשים, בשיטה זו מצמצמים את תופעת הגירוד המעצבן וזה עובד מניסיון 😃