הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנהידרול פורטה , באמת עוזר?

אכן עוזר מאוד מאוד מאוד !!!
כן בכל סופר פארם [אם יש לאותו סניף במלאי]
לגבי המחיר אני חושב בין 60-70 שקלים

בתור בן אדם שמזיע בחורף בבית השחי זה עובד עליי יפה מאוד בקיץ 😃
קניתי בסופר פארם בבית מרקחת שמה ב-66 שקלים..
פעם ראשונה שתשים את זה אתה תצא מדעתך בגלל הגירודים והשריפה אבל אל דאגה אחרי יום כבר לא תרגיש כלום 😃

בתור בן אדם שמזיע בחורף בבית השחי זה עובד עליי יפה מאוד בקיץ 😃
קניתי בסופר פארם בבית מרקחת שמה ב-66 שקלים..
פעם ראשונה שתשים את זה אתה תצא מדעתך בגלל הגירודים והשריפה אבל אל דאגה אחרי יום כבר לא תרגיש כלום 😃
אני אישית דווקא לא ממש יצאתי מדעתי היו גירודים אבל בקטנה ממש ואת השריפה הזאת בכלל לא הרגשתי

אני אישית דווקא לא ממש יצאתי מדעתי היו גירודים אבל בקטנה ממש ואת השריפה הזאת בכלל לא הרגשתי
חחח אני דפקתי תראש בקיר עוד שניה לא יודע מה איתך.. הגירודים היו בלתי נסבלים הייתי צריך להדליק מזגן ולהשים אותו עליי בשביל להרגיע טיפה וגם לא כל כך עזר.. ככה גם לעוד שני חברים שלי.. אתה יודע זה אינדיבידואלי 😃

• פותח/ת השרשור
וזה עוזר לטווח ארוך? הוא רק לרגע שאתה שם אותו?
ואפשר לשלב עם זה גם דאודורנט רגיל? שיהיה קצת ריח טוב?

וזה עוזר לטווח ארוך? הוא רק לרגע שאתה שם אותו?
ואפשר לשלב עם זה גם דאודורנט רגיל? שיהיה קצת ריח טוב?
אני הייתי שם אותו פעם -פעמיים וזה היה מחזיק לי שבוע עד שבועיים בלי הזעות בבית שחי.
אני הייתי משלב איתו דאורדורנט אבל נגיד הייתי שם את המשחה בערב לפי השינה [זאת ההמלצה] הייתי שם את הדוארדורנט רק בבוקר

• פותח/ת השרשור
סבבה..
ושהוא אומר " בבית מרקחת שמה "
הוא מתכוון שזה לא על המדפים אלא איפה שהרוקחים?
רק להיות בטוח במקום להסתובב שם..

סבבה..
ושהוא אומר " בבית מרקחת שמה "
הוא מתכוון שזה לא על המדפים אלא איפה שהרוקחים?
רק להיות בטוח במקום להסתובב שם..
חח כן אחי אתה צריך ללכת איפה שהרוקחים ולבקש ממנו אנהידרול פורטה וזהו 😃 בהצלחה

כדי להימנע מגירודים צריך למרוח את החומר על שחי נקי,ויבש כלומר לא ישר אחרי המקלחת ולא לפני המקלחת.
וכמובן לא להשתמש לעיתים קרובות מדי,בד"כ הרוקחים בסופר מסבירים איך משתמשים, בשיטה זו מצמצמים את תופעת הגירוד המעצבן וזה עובד מניסיון 😃

כדי להימנע מגירודים צריך למרוח את החומר על שחי נקי,ויבש כלומר לא ישר אחרי המקלחת ולא לפני המקלחת.
וכמובן לא להשתמש לעיתים קרובות מדי,בד"כ הרוקחים בסופר מסבירים איך משתמשים, בשיטה זו מצמצמים את תופעת הגירוד המעצבן וזה עובד מניסיון 😃
הגירוד היה לי רק בשימוש הראשון.. מרחתי יום אחרי זה ולא הרגשתי כלום.. אחרי שבוע וחצי מרחתי שוב ועדיין לא היה גירוד.. 😃

למי שממש יבש ומגרד לאחר השימוש כנראה שהוא שם יותר מדי חומר או יותר מדי זמן, או זה או שאין לו הזעת יתר.
למי שבכל זאת מעוניין למגר את תופעת ההזעה - קיים קרם שהוא חלש יותר בהשפעה - SVR Spirial (יש אותו בניו-פארם, ללא מרשם)

לאחר שימוש - לא כדאי לשים דאודורנט שהוא מעבר לריח טוב, כלומר אנטי פרספירנט.

למי ששאל אם זה עוזר לטווח הארוך, אז לא. רק הגיל עוזר במקרה הזה.

לגבי הגירודים תשימו את התכשיר באמצע הבית שחי ולא לפזר על כל העור
גם לא לשים הרבה 3-4 משיחות יהיה סבבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית