הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תוכנית של חבר

מצב
השרשור נעול

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
שלום, יש לי חבר שמסקביט, מדדלפט, לוחץ וOHP (לא משקלים בשמים 85 - 92.5 - 70 - 50 לחמישיות) והוא לא מעוניין בכלום רק להיראות טוב יותר והתוכנית היא בדומה לפה עם כמה שינויים :

A1:
סקוואט 5X5 (פירמידה עולה)
דדליפט ברגליים ישרות 3-4X6-8
לחיצת רגליים 2-3X10-12
כפיפת ברכיים 2-3X10-12
הרמת עקבים 4-5X15-20

B1:
לחיצת חזה 5X5 (פירמידה עולה)
חתירה עם מוט (בילדרית) 3-4X6-8
לחיצת חזה עם משקולות יד 2-3X10-12
פולי עליון באחיזה רחבה 2-3X10-12
פשיטת מרפקים 2-3X12-15
כפיפת מרפקים עם משקולת יד 2-3X12-15

A2:
דדליפט 5X5 (פירמידה עולה)
פרונט סקוואט 3-4X6-8
כפיפת ברכיים 2-3X10-12
לג פרס 2-3X10-12
הרמת עקבים 4-5X15-20

B2:
לחיצת כתפיים 5X5 (פירמידה עולה)
פולי עליון באחיזה הפוכה 3-4X6-8
לחיצת כתפיים עם משקולות יד 2-3X10-12
חתירה עם מוט (בילדרית) 2-3X10-12
פשיטת מרפקים 2-3X12-15
כפיפת מרפקים עם משקולת יד 2-3X12-15

התוכנית מתבצעת 3 פעמים בשבוע.
כשכל אימון מתקדמים בסקוואט,בנץ',דדליפט, פרס .

מה דעתכם? יש לכם הארות / הערות?

למרות שהרבה מתאמנים חושבים שמורכבות זה יותר טוב ומגניב וכיף, אין לו צורך בתוכנית כל כך מורכבת.

ציפיתי ממך ליותר דניאל...
כפיפה במכונה, סטרייט לג דדליפט, תאומים, לג פרס, פרונט סקוואט, כל חרטא אפשרית תקועה אצלו בתוכנית.
פולי, בנץ' דאמבלים, חתירת גייז, 15-12 חזרות בידיים וכו'.
זה הרבה יותר ממה שהוא צריך.

אפשר ללכת על משהו בסגנון הזה-
A
3X5 SQUAT
3X6 BP
3X5 DL
DIPS BW 2X8
B
3X5 SQUAT
3X5 P
3X5 PU
BOR 2X8
צריכים אולי לעשות שינויים בקטנה, אבל זו צריכה להיות פחות או יותר תוכנית שתתאים לו. יש פה סטים של 8 חזרות לבייספס, גב, בטן, טרייספס, חזה, כתפיים, ו-5 חזרות בסקוואט ודדליפט זה יהיה מעולה. רק בהמשך להוריד דדליפט ל-1X5.

אפשר AB רגיל עם תרגיל ראשי כבד ותרגיל עזר לפאמפ אני חושב יהיה סבבה

• פותח/ת השרשור
למרות שהרבה מתאמנים חושבים שמורכבות זה יותר טוב ומגניב וכיף, אין לו צורך בתוכנית כל כך מורכבת.
הוא לא מעוניין בSS וכו' וגם עכשיו הוא לא עשה SS או כל תוכנית אחרת הוא היה בא עושה 5X5 עולה של דדליפט/סקוואט ו5X5 עולה של בנץ/פרס 3 פעמים בשבוע ואחריהם חתירה/פולי/מקבילים וידיים וכו' תוך כדאי שירד במשקל...
יש לך תוכנית יותר מתאימה להציע לו? (הוא כן ילד בייספ וחזה ואין אם זה שום דבר רע....לאנשים שונים יש מטרות שונות).

אפשר AB רגיל עם תרגיל ראשי כבד ותרגיל עזר לפאמפ אני חושב יהיה סבבה
כן גם לדעתי משהו בסגנון יעבוד ננסה ונראה מה יקרה. גם יש לי אינטרס שיתאמן 3 פעמים בשבוע כי אני צריך ספוטר 😉

משעשע אותי לשמוע תמיד שבנאדם שמעניין אותו רק להראות טוב צריך לעשות תכנית עם נפח מיותר או תכניות AB עם אימוני A1 וA2 בשביל "לגוון" וכו'. ככל שמתאמן מתחיל מסבך את התכנית הוא יתקדם פחות.
במשקלים שלו אני משוכנע שהטכניקה שלו בחצי מהתרגילי בסיס עדיין לא משהו... אז לסבך יותר?

יש תכנון למאמר בנושא בעוד כחודש, ככה שלא אצטרך להגיב להודעות כאלה.

• פותח/ת השרשור
משעשע אותי לשמוע תמיד שבנאדם שמעניין אותו רק להראות טוב צריך לעשות תכנית עם נפח מיותר או תכניות AB עם אימוני A1 וA2 בשביל "לגוון" וכו'. ככל שמתאמן מתחיל מסבך את התכנית הוא יתקדם פחות.
במשקלים שלו אני משוכנע שהטכניקה שלו בחצי מהתרגילי בסיס עדיין לא משהו... אז לסבך יותר?

יש תכנון למאמר בנושא בעוד כחודש, ככה שלא אצטרך להגיב להודעות כאלה.

סקוואט שובר מקביל
דדליפט עם גב ישר וסט אפ ולא T&G
בנץ' לא בהקשתה אבל כן מכווץ גב ומוציא חזה + בלי נגיעה של ספוטר (אני)
פרס בעמידה עם ברכיים נעולות ויורד עד הבאונס ועולה עם הפריקה הזאת
לא מושלמות אבל מספקות.

וסה"כ זה מתוכניות האימון בפורטל ולא בשביל לגוון ולבלבל את השריר., אתה חושב שסקוואט יביא לאדם יד גדולה יותר ? היא כן כי אי אפשר להסקוויט ולא לגדול בפלג גוף עליון.....אבל הכל במידה.
אם הוא יאכל יותר ויקפיד הוא יכול להוסיף 20 קילו בקלות לדדליפט והסקוואט ואיזה 10 קילו ללחיצות לא בהרבה זמן אבל הוא לא מעוניין.

הוא לא מעוניין בSS וכו' וגם עכשיו הוא לא עשה SS או כל תוכנית אחרת הוא היה בא עושה 5X5 עולה של דדליפט/סקוואט ו5X5 עולה של בנץ/פרס 3 פעמים בשבוע ואחריהם חתירה/פולי/מקבילים וידיים וכו' תוך כדאי שירד במשקל...
יש לך תוכנית יותר מתאימה להציע לו? (הוא כן ילד בייספ וחזה ואין אם זה שום דבר רע....לאנשים שונים יש מטרות שונות).
אם הוא לא מעוניין לעבוד קשה, להתקדם, להתחזק ולגדול (שזה התוצר של כל מה שאמרתי), אין לי איך לעזור לו. אם הוא מחפש קסם שיגרום להיות גדול וחזק כאן ועכשיו בלי לעשות את מה שצריך, אין לי איך לעזור לו. אם הוא מחפש תוכנית שהיא לא תוכנית - אני לא הכתובת. אם הוא חושב ש"SS זה לכוח ולא למסת שריר, פמפומים זה למסת שריר", הוא סתם לא מבין איך דברים עובדים.
בכללי, אתה לא תמצא אותי ממליץ למתאמן מתחיל משהו שהוא לא SS בלי סיבה ממש, אבל ממש טובה. אני לא מאלה שמוכרים תוכניות של גומיות עם נצנצים, צר לי.

ולא, זה שהוא עושה סקוואט לא הופך אותו לאחד שעובד קשה - לעשות סקוואט זה קל. להתקדם בסקוואט זה קשה.

כל עוד יתקדם בסקוואט ובהרמות האחרות שיעשה מה שבא לו, זה הכל

• פותח/ת השרשור
אם הוא לא מעוניין לעבוד קשה, להתקדם, להתחזק ולגדול (שזה התוצר של כל מה שאמרתי), אין לי איך לעזור לו. אם הוא מחפש קסם שיגרום להיות גדול וחזק כאן ועכשיו בלי לעשות את מה שצריך, אין לי איך לעזור לו. אם הוא מחפש תוכנית שהיא לא תוכנית - אני לא הכתובת. אם הוא חושב ש"SS זה לכוח ולא למסת שריר, פמפומים זה למסת שריר", הוא סתם לא מבין איך דברים עובדים.
בכללי, אתה לא תמצא אותי ממליץ למתאמן מתחיל משהו שהוא לא SS בלי סיבה ממש, אבל ממש טובה. אני לא מאלה שמוכרים תוכניות של גומיות עם נצנצים, צר לי.

ולא, זה שהוא עושה סקוואט לא הופך אותו לאחד שעובד קשה - לעשות סקוואט זה קל. להתקדם בסקוואט זה קשה.

סבבה מזמן הבנתי את הראש שלך ומכבד את זה כי זה מעלה את הרמה של הפורום ומקדם את הספורט (הרמות כוח) שאני אוהב.
שיהיה לך לילה טוב ואתה יכול לנעול.

סבבה מזמן הבנתי את הראש שלך ומכבד את זה כי זה מעלה את הרמה של הפורום ומקדם את הספורט (הרמות כוח) שאני אוהב.
שיהיה לך לילה טוב ואתה יכול לנעול.
לילה טוב,

ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית