הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פירוק מסת שריר במהלך סייקל יהומבין ?

• פותח/ת השרשור mist7
  • פורסם בתאריך

mist7

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
אני משתמש ביהומבין על פי הנעוץ באתר , אני הולך הולך לישון בערך ב2 בלילה ->קם ב10 בבוקר שותה יהומבין ->לאחר שעה הולך לאימון -> 14:00 ארוחה .
לא לאכול 4 שעות לפני ואחרי יהומבין .

זה יוצא לי צום של 12 שעות בעצם כל יום , איך זה ישפיע על פירוק במסת שריר שכל יום אני במשך 12 שעות לא צורך חלבון ?

ועוד שאלה על הדרך , האם ב4 שעות לפני ואחרי צריכת יהומבין ניתן לשתות משקאות ללא סוכר בכלל (קולה זירו , דיאט ספרייט) ? (גם ללא קלוריות)

כל עוד אתה אוכל את כל מה שאתה צריך המהלך היום, אתה לא תאבד שריר חוץ מהמובן מאליו שאתה תאבד קצת בגלל שאתה בגרעון קלורי.

אני אישית לא שמעתי בחיים שצריך להיות בצום 4 שעות אחריי לקיחת יהומבין..

אולי שעה שעתיים גג. אבל 4 שעות אחריי זה מוגזם.
המטרה של יהומבין זה להוריד כמה שאפשר את רמות האינסולין שלך ולמקד שריפת שומן באיזורים הקשים( בטן תחתונה, אגן תחת..) ככה שנגיד אחרי אירובי רווי ביהומבין יש הגיון להיות בצום של עוד שעה שעתיים כדי שהאינסולין ישאר נמוך ו(למצא את היהומבין מה שנקרא).

אם יש לזה הסבר אחר מדעי ומוכח אני אשמח לשמוע/לקרוא. חוץ מיזה אתה יכול לשתות תשייק חלבון שלך כחצי שעה אחרי האירובי בלי קשר, הוא לא יעשה נזק (זה רק במקרה ואתה ממש רעב או דואג לאבד שריר)

תקשיב לקחת את היומבין,חיכיתי שעה אז כבר עבר שעה,אירובי עצמו שעה בערך,נשאר לך סה''כ שעתיים.
בזמן הזה מתיחות/מסאז או כל דבר אחר,מקלחת נסיעה הביתה וכו',נשאר לך בקושי שעה שעה וחצי להחזיק לאחר מכן.
לשאלות,לפי מה שענו לי בזמנו אין מה לדאוגףוגם לפי המחקרים האחרונים שראיתי כנ''ל.
לגבי השאלה השנייה אני פשוט נמענתי,כמו שאמרו חכמים:אם יש ספק אז אין ספק.!
בהצלחה תותח.

יוהימבין מצריך סביבה עם מינימום הפרשה אינסולינית בשביל אפקטיביות.
כך שאם אתה באמת רוצה למצות אותו 2-4 אחרי עדיף שתמנע מכל דבר שעלול ליצור תגובה אינסולינית

• פותח/ת השרשור
יוהימבין מצריך סביבה עם מינימום הפרשה אינסולינית בשביל אפקטיביות.
כך שאם אתה באמת רוצה למצות אותו 2-4 אחרי עדיף שתמנע מכל דבר שעלול ליצור תגובה אינסולינית

דיאט קולה \ דיאט ספרייט מתאים ?
ומה לגבי הפירוק שריר ? יוצא לי צום של 12 שעות כל יום ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית