הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אכזבה מקלן

silco100

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
היום סיימתי סייקל של שבועיים עם קלן של סיירוקס והתאכזבתי מהתוצאות,בשבועיים האלו הייתי בתפריט דל פחמימה,חוץ מהורדת הנוזלים לא הרגשתי שום שיפור,לעוד מישהו קרה אותו דבר? (מיותר לציין שהתפריט שלי עם תזונה נקייה,אפילו אני אוכל חזה עוף בלי טיפת שמן מטוגן)

קלן זה לא כדור קסם, ותוך שובעיים על תצפה לאות תוצאות לא הגיוניות. כדי לך להריץ עם קטוטיפן חודש וחצי על דל פחמימה עם אירובי תראה הרבה יותר תוצאות
בסופו של דבר הירידה במשקל זה יותר תזונה ולא מהקלן, אז כדי שתשנה משהו בתזונה/ תוסיף אירובי

אחי אתה נסחף חחחח
כולה שבועיים עם קלן למה ציפית?בסיבוב שלישי עם הקלן שזה עוד חודש וחצי תתחיל לראות ממש תוצאות..ואגב הקלן של סיירוקס זה הארדקור ובעיני הוא גם הכי טוב

כדי לראות תוצאות, מניסיון, צריך יותר משבועיים. תפריט מוקפד ( מאוד!!!! ) ואירובי על בטן ריקה - לפחות 45 דקות. זה קשה לראות תוצאות אבל יחד עם זה אפשרי בהחלט עם מקפידים על הכללים.

הקלן של סיירוקס עובד מעולה, אבל אנשים שאני ראיתי השתמשו בו רצוף למשך חודש וחצי עם קטוטיפן.
כמו שאמרתי פעם שבועיים זה לדעתי טעות להריץ קלן כי הוא גם ככה לא שורף שומן וואוו כזה, אז עד שאתה מתחיל לראות משהו אתה מפסיק

אם הרגשת איתו תופעות לוואי כמו רעידות בידיים ושאר הדברים האופייניים לקלן הקלן עובד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית