עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתייחס לשאלה הראשונית שגרמה לפוסט לחרוג למחוזות אחריםתודה
וואלה אני אנסה למצות את זה הגנטיקה שלי לגמרי, לא חושב שהתעסק בחומרים, למדתי על הבשר שלי שבריאות זה לפני הכל, אני אישית לא חושב שזה שווה את זה.הכל טוב אחי
סתם מצחיק שלאנשים יש דעה על חומרים כלשהם מבלי שניסו לפני
ועצה לעתיד,לא להתחיל עם כלום
טבעי זה הכי טוב (ולא ציני בכלל)
אין ספקשבריאות זה לפני הכל
אמלק יהרוס הכל..מישהו יכול לתת הסבר קצר לאיך אשכול כזה קיבל כמעט 200 תגובות ? סוג של אמל'ק.
@elchonon הפכת פעם לכתום? כל היום אתה כותב מיץ גזראמלק יהרוס הכל..
תקרא,יהיה צחוקים
זה קרה לקסדת פוטבול שלי..הפכת פעם לכתום?
לא יודע מה אתכם אני על אפס עד 1500 קלוריות כבר שבועות ומרגיש כאילו אני על 3000גירעון קלורי אבל במינונים נמוכים על מנת לא לאבד את החשק לחיות
ולמה אתה עושה את זה לעצמך?לא יודע מה אתכם אני על אפס עד 1500 קלוריות כבר שבועות ומרגיש כאילו אני על 3000
נראלי הורידו לו את המנוי לייעוץ אישי וכל הצבעים בגלל הפליטת פה הזאת 😅ולמה אתה עושה את זה לעצמך?
אם אתה באמת על כמות הקלוריות הזו אני מציע לך להפסיק לעשות שטויות.לא יודע מה אתכם אני על אפס עד 1500 קלוריות כבר שבועות ומרגיש כאילו אני על 3000
מתעצל להתאמן ורוצה לרדת במשקל אז זו התוצאהאם אתה באמת על כמות הקלוריות הזו אני מציע לך להפסיק לעשות שטויות.
אתה סתם פוגע בעצמך ולא משיג דבר מלבד נזק לגוף.
תביא כלב. אתה תופתע כמה קלוריות זה שורף.מתעצל להתאמן ורוצה לרדת במשקל אז זו התוצאה
מתעצל להתאמן ורוצה לרדת במשקל אז זו התוצאה
מחילהמתעצל להתאמן ורוצה לרדת במשקל אז זו התוצאה