הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יום העמסה ואבקת חלבון

• פותח/ת השרשור TRX
  • פורסם בתאריך

TRX

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אני מתחיל חיטוב בקרוב... הבנתי שכל 10-13 ימים עושים יום העמסה. מישהו יכול להסביר לי מה זה היום הזה למה עושים אותו ומה אוכלים בו?
בנוסף רציתי לדעת מה דעתכם על Dymatize Isolate Whey Protein Elite, שווה את הכסף?
עוד שאלה, מה הכוונה בחיטוב דל פחמימה? לא כל חיטוב הוא דל פחמימה?

אהלן חבר,
בחיטוב דל פחמימה אתה עושה העמסה בערך כל 5-7 ימים כדי למלא את הגוף חזרה וביום הזה אתה מתמקד יותר בפחמימות (פיתות, לחם, אורז, בייגלה וכו')... ולא כל חיטוב הוא דל פחמימה
דל פחמימה הוא סוג של דיאטה, אתה מוזמן לקרוא עוד עליו בפורטל.
לגבי האבקת חלבון, האליט זה לאנשים שיש להם בעיה עם רגישות לחלב (לקטוז) במידה ואין לך רגישות תקנה את הרגיל (פחות 100 ש"ח).

אני מתחיל חיטוב בקרוב... הבנתי שכל 10-13 ימים עושים יום העמסה. מישהו יכול להסביר לי מה זה היום הזה למה עושים אותו ומה אוכלים בו?
בנוסף רציתי לדעת מה דעתכם על Dymatize Isolate Whey Protein Elite, שווה את הכסף?
עוד שאלה, מה הכוונה בחיטוב דל פחמימה? לא כל חיטוב הוא דל פחמימה?
בלי העמסה אתה פשוט תקרוס הגוף לא יחזיק מעמד באימונים.. חיטוב דל פחמימה הוא לאכול מעט מאוד פחמימות (בהתאם למשקל גוף).. לא כל חיטוב הוא דל פחמימה, כל מצב שבו אתה בגירעון קלורי זה סוג של חיטוב אך לא בהכרח דל פחמימה.

על כמה פחמימה התפריט שלך?
לפי זה נדע להגיד לך כל כמה זמן העמסה וכמה לאכול.

לגבי האבקת חלבון, האליט זה לאנשים שיש להם בעיה עם רגישות לחלב (לקטוז) במידה ואין לך רגישות תקנה את הרגיל (פחות 100 ש"ח).
אתה מתבלבל, הISO100 הוא לאנשים עם רגישות לגלוטן, הELITE הוא הרגיל והזול יותר.

• פותח/ת השרשור
אז מה עדיף דל פחמימה או חיטוב רגיל?
והתפריט שאיתו אני רוצה להתחיל את החיטוב זה "התפריט לחיטוב" מהפורטל למשקל 70 קילו

אז מה עדיף דל פחמימה או חיטוב רגיל?
והתפריט שאיתו אני רוצה להתחיל את החיטוב זה "התפריט לחיטוב" מהפורטל למשקל 70 קילו
תתחיל מהרגיל.. אם אתה רואה שקשה לרדת תוריד פחמימה, ואם עדיין קשה תעבור לדל פחמימה או שתעבור פשוט למסה.

Back
למעלה תחתית