הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורמון גדילה טבעי

yossi daga

משתמש מתחיל
83
4
נק' מוניטין:
9
83
4
תודה לעוזרים,
רציתי לדעת אם המוצר GH MAX הוא באמת עושה את העבודה או שזה כמו "שורפי השומן" המותרים הוצאה מיותרת?
תודה לעורים.

• פותח/ת השרשור
אני די נמנע מלעבור למסלול "הלא טבעי" יש תוסף (טבעי) שכן יכול לגרום להגדלה מעבר לאימונים בעצימות גבוה ותזונה נכונה?

• פותח/ת השרשור
הפחד שלי זה מההשלכות בעתיד... ועל זה אף אחד לא יכול להתחייב.
עוד שאלה על הדרך אוקסי פרו לייט נחשב לשורף שומן טוב? או שמא כדי מראש להתחיל עם קלן?

תודה לעוזרים,
רציתי לדעת אם המוצר GH MAX הוא באמת עושה את העבודה או שזה כמו "שורפי השומן" המותרים הוצאה מיותרת?
תודה לעורים.
זה תוסף שמעודד הפרשת הורמון גדילה על ידי מרכיבים טבעיים , זה לא הדבר האמיתי כמו GH שמאוד יקר , בגדול לא שווה לזרוק על זה כסף אם כבר אז סייקל

חרטא ברטא.
אל תבזבז את הכסף על שטויות, עדיף תוציא אותו על אוכל טוב ואימונים טובים

• פותח/ת השרשור
תודה רבה. זה ממש שנוי במחלוקת יש הטוענים שזה עזר להם ויש אתכם שפשוט כל מה שטבעי פשוט לא עוזר. ואני די מסכים עם גישתכם
הגעתי

- - - עידכון הודעה - - -

עוד ושאלה וכן מראש סליחה על הבורות.
יש סייקל על מסלול בטוח, קרי בלי תופעות לוואי, לא משאיר נזקים לטווח הארוך ויחד עם זאת נותן את הפוש שכל אחד צריך?

רק המוות הוא מסלול בטוח אחי, ישנם סייקלים פשוטים שיותר ״בטוח״ לעשות אותם , אבל אף אחד לא יכול להבטיח לך שלא יהיו תופעות לוואי , אתה משחק פה עם ההורמונים של הגוף , וכל גוף מגיב אחרת לשינוי, למרות זאת ישנם תרופות נגד תופעות הלוואי במידה ומתרחשת לך אחת במהלך הסייקל.

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה בנוגע לפוסט שפתחתי, קיבלתי היום את GHMAX, אע"פ שאני די סקפטי לגביו אני אשמח לדעת אם באמת המוצר הנ"ל אשר דורש 6 כדורים ביום*30 יכול לגרום נזק לכבד? והאם כדי לשלב את זה עם איזו תרופה אשר שומרת על הכבד?
תודה לעוזרים.

למרות שאומרים לך שאתה זורק את הכסף אתה הולך לקנות חחח , אנשים אוהבים לשלם על אוויר.
קח 6, לא יקרה לך כלום.

אתה לא יכול להתחיל להתחיל עם חומרים אם אתה כל כך לחוץ מההשלכות. אתה חייב להיות כל כך חסר סבלנות שזה לא מעניין אותך או מורעל לבילדינג יותר מכל דבר אחר.

• פותח/ת השרשור
ועל זה נאמר דחיית סיפוקים... לצד "החשק", ישנן גם השלכות... הבילדינג מתחיל ונגמר בתחביב שאני מאד משקיע בו, אולם זה לא יכול לבוא על חשבון הבריאות.

אני מציע שלא לדבר על מחירים והזמנות , זה נוגד את החוקים צריך לכבד ...
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה עם התוסף , אני יודע שאתה כל כך להוט לעשות סייקל אבל אתה מפחד מהתופעות לוואי וזורק את הכסף על תוספים שלא עובדים אפילו תמורת דולר 1 , ודי נראה שתוך שבוע אתה תזרוק את זה לזבל , הייתי מציע לך לקחת קריאטין אם כבר כי זה הדבר שבאמת עובד לפי דעתי ורואים תוצאות כגון ספיחת נוזלים לשריר ויכולת התאוששות באימונים

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית