הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 190 ל3 משקל גוף 83.2

• פותח/ת השרשור harder
  • פורסם בתאריך

harder

משתמש קבוע
1,356
349
נק' מוניטין:
4,203
1,356
349
זה שבוע רבעי בטקסס שאני מנסה את המשקל הזה ל3 חזרות ואתמול הצלחתי בקושי אפשר לומר למה כן אני קורס התכניקה לא הכי זוהר הברכיים גלשות מהרגיל
וחזרה השלישית ממש בספק אם שובר מודה בכל האשמות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קודם כל כל הכבוד על המשקל!
תשתדל להוציא ברכיים יותר החוצה.

ואני לא בטוח אם שברת בשום חזרה.

אחלה משקלים, עומק קצת גבולי באמת
אין טעם להיות חודש באותו משקל אם לא הולך, תעשה ריסט קטן ותקפוץ חזרה, העיקר לא להתקע

מוניטין+

• פותח/ת השרשור
תודה רבה החלטתי לעבור תוכנית 1 3 5 ובנתיים להפסיק אם הקטע המטורף הזה הזה שיש לי "להתקדם כמה שיותר מהר" יש לי זמן עד שאני יסיים צבא...

למי שרוצה להשוות את התכניקה 187 שהרבה יותר נקייה ועומק מספק

משקל מכובד מאוד! סתם שאלה , איך יש פה 190 , זה 4 פלטות של 20 ו1.25 לא?
המוט 20.6
פלטות 20.7
פלטא קטנה 1.25
סורגים 450 גרם
לא בדיוק ב190 חסר אזה 400 תלוי בכמה אתה מחלק בדיוק או לא בדיוק (2.2 )אני מחשב בLB

ב187 מוט שוקל 16.5 משהו כזה כולה המכון הזה עקום והריצפה עקומה ותובענית בגלל זה הקרש

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מחשבים סוגרים ? 😳
אם שתיתי לפני אימון ליטר פפסי, אני הולך לעשות סקוואט 200, אז תיאורטית יש לי ק"ג פפסי עלי, אז יש לי סקוואט 201 ?!
ומה קורה אם התישב פרפר או זבוז ואז עזב באמצע הסט ? האם זה דרופ סט ?

נו באמת..

• פותח/ת השרשור
אז תחשב את הפלטות לפי מה שכתוב עליהם ולא באמת כמה הן שוקלות
עובדה שמחשבים וגם בתחריות מחשבים זה הבדל בין חצי קילו הבדל ענק

תודה ^^

נערך לאחרונה:
מחשבים סוגרים ? 😳
אם שתיתי לפני אימון ליטר פפסי, אני הולך לעשות סקוואט 200, אז תיאורטית יש לי ק"ג פפסי עלי, אז יש לי סקוואט 201 ?!
ומה קורה אם התישב פרפר או זבוז ואז עזב באמצע הסט ? האם זה דרופ סט ?

נו באמת..
מסכים1
מאיפה לך גם שהפלטות בדיוק במשקל הזה ,אולי המשקל במכון אצלך לא נכון. אצלי בבית גם הפלטות מעל המשקל שלהם [20.4 , 5.8 ....] תחשיב כל פלטה כמו שרשום עליה ואל תסתבך. תאמין לי זה יבוא לטובתך בסופו של דבר , גם בתחרויות.

- - - עידכון הודעה - - -

אני מדבר על סטיות קטנות לא 1.5 קילו בכל פלטה.

אז תחשב את הפלטות לפי מה שכתוב עליהם ולא באמת כמה הן שוקלות
עובדה שמחשבים וגם בתחריות מחשבים זה הבדל בין חצי קילו הבדל ענק

תודה ^^

כל סוגר בתחרות שוקל 2.5 ק"ג, לא בדיוק מה שיש במכון השכונתי 😃

כל הכבוד על המשקל ועל ההתקדמות!

• פותח/ת השרשור
תודה ^^ובדיוק סוגרים שוקלים הרבה בתחרות אז לא נחשב אותם כי הם "סוגרים "

פלטות האלה חרא חברה וידוע שיש להם סטייה של חצי קילו וזה מצטבר שיש לך 8 פלטות על הגב שלא נדבר על 10 בעזרת השם .
המשקל במכון יכול להיות לא תקין ויכול להיות תקין אין לי איך לבדוק את זה אבל גם בתחריות מאיפה לך שבדיוק לדעת שמו לך 180 קילו ובתלכס 182 הרי בסוף של דבר 2 קילו האלה ישו את הבדל בין הצלחה לכישלון.
ואיך בדיוק אני ידע כמה המטות שקולים יש לי במכון הזה -5 סוגים של מוטות כמה 16 כמה 17 18 כמה 20 ו 20.6 מה אני אמור לעשות לנחש?! ולא בעלים ובילדרים ממש לא אכפת כמה זה שוקל מבחינתם הכל 20

נערך לאחרונה:
גם בסרטון השני שהבאת העומק נראה גבולי, אבל זה אולי בגלל הזוית צילום...בכל מקרה משקל יפה

בסירטון השני אמרו לי בלוג כמה חברה ששברתי ותודה
בסרטון הראשון
בשתי חזרות הראשונות שברת במאה אחוז
בשלישית אני גם חושב ששברת

פשוט אני מצלם מאותו מיקום ואותו מרחק (רק הצד הפוך) ואני די בטוח שאתה שובר.
בכל מקרה חזק מאוד ובהצלחה ב5/3/1 ותפתח לוג לזה כמובן (או שתמשיך את זה שיש לך עכשיו) כדאי שאני יוכל לעקוב 😃

משקלים מאוד יפים ומלחמה טובה, הטכניקה לדעתי לא טובה, הסיבה שאתה לא שובר (לדעתי) היא שאתה לא מוציא ברכיים, מבחינת עומק כללי של כל הגוף אתה יורד נמוך אבסולוטית אבל בגלל שהברכיים לא יוצאות החוצה, הן גולשות ואתה יורד בלי להקטין את הזוית בין הירך לטורסו. לדעתי בתחרויות היו מעבירים את זה אבל זו דעתי.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם
היו לא מעברים את זה אתה מתכוונת? בכל מקרה יש מצב שאתה צודק אני באחלת יורד הכי נמוך שאפשר אבל הגלישה הזאת הורסת באחלט את העומק

אני לא אוהב להיות זה שמבאס, אבל ב190 לא שברת באף חזרה וב187 זה גבולי.
כמו שכבר אמרו, אתה צריך להוציא ברכיים החוצה - זה הדבר הכי קריטי שחסר לך.
בכל אופן יפה מאוד + מוניטין

עריכה: יש צורך לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין ל-harder.

מסכים1
מאיפה לך גם שהפלטות בדיוק במשקל הזה ,אולי המשקל במכון אצלך לא נכון. אצלי בבית גם הפלטות מעל המשקל שלהם [20.4 , 5.8 ....] תחשיב כל פלטה כמו שרשום עליה ואל תסתבך. תאמין לי זה יבוא לטובתך בסופו של דבר , גם בתחרויות.

- - - עידכון הודעה - - -

אני מדבר על סטיות קטנות לא 1.5 קילו בכל פלטה.
לא מסכים איתך
מה שמרימים זה מה שמרימים. אצלי הפלטות שוקלות 19.2, והמוט 17.8. זה אומר ש3 פלטות זה 133 וארבע פלטות זה פחות מ171.5. להחשיב את זה כ140 ו-180? זה פשוט לא זה.
אם המשקל עצמו טועה? לא תלוש מהמציאות. אבל הוא לא אמור לסטות בהרבה, גם אם כן. מאה גרם לפה מאה גרם לשם, ובכל מקרה הסטייה זהה בכולם - ככה שכשהוא משפר מ180 ל182.5 זה לא עקרוני אם זה 180.1-182.6 או 179.9-182.4. זה חשוב קודם כל בשביל שתוכל לעשות loading נכון ולא יקרה מצב שאתה בא לPR בפרס ושם 85 במקום 80 "כי ככה כתוב על הפלטות".
המשקל האבסולוטי משנה רק כשאתה הולך אחר כך לתחרות וצריך לבחור כניסות.
בכל מקרה, כל מה שיש על המוט נחשב. כן, גם סוגרים, למרות שזה 400 גרם - זה קיים, וזה משפיע. ובPR זה משפיע אפילו הרבה.

זו לפחות דעתי

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית