הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר פרטי או חברה ?

• פותח/ת השרשור denous
  • פורסם בתאריך

denous

משתמש מתחיל
215
2
נק' מוניטין:
342
215
2
שלום,
סיימתי קורס מדריכי חדר כושר של וינגייט ורציתי לשמוע קצת חוות דעת של אנשים לגבי עדיפות לאילו חדרי כושר...
אם נתעלם מהפרמטר של מיקום ואוכלוסיה ונסתכל על הפרמטרים - מקצועיות, משכורת, הטבות, קידום(כלומר, יותר אימונים אישים ויותר כסף על אימונים אישיים),
איזה חדר כושר עדיף לפי דעתכם? (כשאני רושם דעתכם מן הסתם אני מתכוון לניסיון של מדריכים פה)
לדוגמא חברה כמו הולמס פלייס או חדר כושר פרטי, שכונתי, וואטאבר...
אם יש פה מישהו שעובד בחדר כושר בבית מלון\בית מלון יוקרתי, גם אשמח לשמוע חו"ד ופירוט..
שבת שלום!

היו על זה מלא דיונים ויש על זה דיון אני חושב בעמוד הראשון של הפורום או השני.

שורה תחתונה, עם כל החסרונות של רשת, ברשת יש לך יותר סיכויים להתקדם, לבנות לעצמך שם, ולהרוויח יותר. וגם לעבוד בכללי יותר שעות.

• פותח/ת השרשור
היו על זה מלא דיונים ויש על זה דיון אני חושב בעמוד הראשון של הפורום או השני.

שורה תחתונה, עם כל החסרונות של רשת, ברשת יש לך יותר סיכויים להתקדם, לבנות לעצמך שם, ולהרוויח יותר. וגם לעבוד בכללי יותר שעות.

האמת קראתי את כולם ולא מצאתי איזה חוות דעת משמעותית ומפורטת למעט אחת של מדריך בהולמס פלייס..
בכל מקרה, תודה על התשובה אני די מרגיש שאתה צודק...

כן ורק תזכור שכל מה שנאמר זה דיעות אישיות של אנשים על סמך ניסיון אישי.
אל תתן לזה להשפיע על הבחירה שלך יותר מדי.

אני מכיר מדריך בבריזה חולון (קאנטרי גדול), הוא גם מדריך במכון שלי.
יש לו ידע, הוא מבין עניין, הוא מעודד פאוורליפטרים ומורכבים (לא מעודד שכולם יהיו ליפטרים, מי שרוצה זה מעולה מבחינתו, גם בגיל 13-14 כמוני), יודע אחלה סקוואט, דדליפט ואפילו פאוורקלין (כנראה שגם סנאץ').
כמו שאמרתי הוא מאמן בשני מכונים, הראשון שלי (כל המדריכים עושים דדליפט, עם סקוואטים מכובדים של 110-160 ל-8-12 חזרות, חדר כושר על רמה), הוא מאמן בבריזה (אסור דדליפט וכו') ומאמן בגרייט שייפ תל אביב (אין לי שמץ מה הולך שם).
הוא אמר לי בעצמו כשדיברנו על הרמה בארץ- גם הוא לא ממליץ על דדליפט כשהוא בבריזה.
אסור לו. אם "יתפסו" אותו מאפשר דדליפט, מלמד וכו' סיכוי מעולה שהוא ימצא את עצמו עם מכתב פיטורים.
תהיה מודע שברשת גדולה יהיה לך יתרון של כסף, אבל סיכוי טוב שתדפק מבחינת מצפון- אני לא מאמין שבחור כמוך, עם 4 פלטות דדליפט (זכור לי שהיה מזמן 170 אז אני מעריך שיש לך כבר 180), אחד שעוזר לאנשים בשמחה, בוגר SS, ישמח להגיד לבן אדם "אל תעשה דדליפט, זה פוגע לך בגב" ואפילו להרוס לבן אדם את האפשרות להיות מתאמן רציני בכך שהוא ירצה לעשות דדליפט אבל לא תאפשר לו.
אני בטוח שיש רשתות שיאפשרו לך דדליפט או מכונים קטנים שיש בהם כסף מאימונים אישיים, עצה שלי תחשוב טוב לאן אתה הולך ותברר על מכון שיתאים לך, לא סתם מכון נטול דדליפט אבל גם לא מכון נטול כסף.
זה מה שאני יכול להגיד לך מההיכרות שלי עם מאמנים.

אני מכיר מדריך בבריזה חולון (קאנטרי גדול), הוא גם מדריך במכון שלי.
יש לו ידע, הוא מבין עניין, הוא מעודד פאוורליפטרים ומורכבים (לא מעודד שכולם יהיו ליפטרים, מי שרוצה זה מעולה מבחינתו, גם בגיל 13-14 כמוני), יודע אחלה סקוואט, דדליפט ואפילו פאוורקלין (כנראה שגם סנאץ').
כמו שאמרתי הוא מאמן בשני מכונים, הראשון שלי (כל המדריכים עושים דדליפט, עם סקוואטים מכובדים של 110-160 ל-8-12 חזרות, חדר כושר על רמה), הוא מאמן בבריזה (אסור דדליפט וכו') ומאמן בגרייט שייפ תל אביב (אין לי שמץ מה הולך שם).
הוא אמר לי בעצמו כשדיברנו על הרמה בארץ- גם הוא לא ממליץ על דדליפט כשהוא בבריזה.
אסור לו. אם "יתפסו" אותו מאפשר דדליפט, מלמד וכו' סיכוי מעולה שהוא ימצא את עצמו עם מכתב פיטורים.
תהיה מודע שברשת גדולה יהיה לך יתרון של כסף, אבל סיכוי טוב שתדפק מבחינת מצפון- אני לא מאמין שבחור כמוך, עם 4 פלטות דדליפט (זכור לי שהיה מזמן 170 אז אני מעריך שיש לך כבר 180), אחד שעוזר לאנשים בשמחה, בוגר SS, ישמח להגיד לבן אדם "אל תעשה דדליפט, זה פוגע לך בגב" ואפילו להרוס לבן אדם את האפשרות להיות מתאמן רציני בכך שהוא ירצה לעשות דדליפט אבל לא תאפשר לו.
אני בטוח שיש רשתות שיאפשרו לך דדליפט או מכונים קטנים שיש בהם כסף מאימונים אישיים, עצה שלי תחשוב טוב לאן אתה הולך ותברר על מכון שיתאים לך, לא סתם מכון נטול דדליפט אבל גם לא מכון נטול כסף.
זה מה שאני יכול להגיד לך מההיכרות שלי עם מאמנים.
אוי כמה שאין לך מושג ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית