ייעוץ צריך ייעוץ לגביי תוכנית

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
שלום,
כרגע אני עושה תוכנית לינארית ואני מרגיש שמשהו לא בסדר. אז הנה התוכנית-

יום ראשון-
סקוואט 5X5 משקלים עולים, סט חמישי RM5
בנץ' 5X5 משקלים עולים, סט חמישי RM5
PC עד עכשיו הייתי עושה 9 סינגלים, מקבצים של 3 בקצב עולה, אני עובר למתכונת של 15 סינגלים במשקל מקסימלי
בטן עם משקל 3X10

יום שלישי-
פרונט סקוואט 3X3 משקל מקסימלי
דדליפט 5X5 משקלים עולים, סט חמישי RM5
פרס 5X5, משקלים עולים סט חמישי RM5
PC/סנאץ'(כרגע הפסקתי עם הסנאץ' עקב בעיה במרפק, שבוע הבא אחזור כנראה) כמו ביום הראשון..כשאני עושה סנאץ' זה 6 סינגלים של משקל מקסימלי.
יד קדמית 3X8

יום חמישי/שישי-
סקוואט 4X5 משקלים עולים, סט חמישי 3 חזרות משקל שיא, סט שישי 8 חזרות של הסט השלישי
בנץ' פרס אותה עבודה כמו בסקוואט
PC משקלים מקסימליים, עבודה כמו ביום ראשון, מנסה לעשות סינגלים עם משקל חדש
יד אחורית 3X10(כרגע אני לא עושה עקב בעייה במרפק)

בקיצר אני מרגיש, בעיקר ביום חמישי, שזה יותר מדי..אני שחוט אחריי האימונים..ואם עוד איכשהו יום ראשון ושלישי זה סבבה, היום האחרון זה קטסטרופה.
טיפים לשינוי?תודה!

כמה זמן לוקח לך לסיים אימון? אתה ישן טוב? באיזה תוספים נעזר, אם בכלל? תנסה להתחיל מ2 אימונים וכשהגוף יתרגל תוסיף את היום השלישי.

• פותח/ת השרשור
סבבה
בן 21, ישן בין 6-8 שעות
משקל נכון להיום 105. משקלי עבודה מקסימליים שלי הם 160 סקוואט ל3 חזרות, בנץ' 95 ל5, פרס 60 ל5, פווארקלין 85 ל5 ודדליפט 152 ל5.
היסטוריית אימונים- התחלתי להתאמן בפברואר..עשיתי SS עד שהגעתי ל140 סקוואט ומשם החלטתי לעבור ללינארית..כבר חודש וחצי +- בלינארית.
מבחינת תזונה...אני לא יודע להגיד בדיוק כמה קלוריות אני אוכל, אבל אני עולה במשקל..מתסף בקריאטין, מולטי ויטמין, אבקת חלבון ובטא אלנין(בקרוב נגמר אז הבטא אלנין זמני).
אני מסיים אימון בין שעה לשעה וחצי.

- - - עידכון הודעה - - -

סבבה
בן 21, ישן בין 6-8 שעות
משקל נכון להיום 105. משקלי עבודה מקסימליים שלי הם 160 סקוואט ל3 חזרות, בנץ' 95 ל5, פרס 60 ל5, פווארקלין 85 ל5 ודדליפט 152 ל5.
היסטוריית אימונים- התחלתי להתאמן בפברואר..עשיתי SS עד שהגעתי ל140 סקוואט ומשם החלטתי לעבור ללינארית..כבר חודש וחצי +- בלינארית.
מבחינת תזונה...אני לא יודע להגיד בדיוק כמה קלוריות אני אוכל, אבל אני עולה במשקל..מתסף בקריאטין, מולטי ויטמין, אבקת חלבון ובטא אלנין(בקרוב נגמר אז הבטא אלנין זמני).
חשוב לציין שאני עולה במשקל הגוף שלי בקצב של קילו +- לשבוע ומשקלי העבודה שלי בסקוואט ובדדליפט עולים בין 10 ל15 ק"ג בחודש לחמישיות.
בפרס ובבנץ'..קצת בעייתי...אני מעט פצוע במרפק, למרות שאני חוזר לעצמי..

סבבה
בן 21, ישן בין 6-8 שעות

- - - עידכון הודעה - - -

חשוב לציין שאני עולה במשקל הגוף שלי בקצב של קילו +- לשבוע ומשקלי העבודה שלי בסקוואט ובדדליפט עולים בין 10 ל15 ק"ג בחודש לחמישיות.
בפרס ובבנץ'..קצת בעייתי...אני מעט פצוע במרפק, למרות שאני חוזר לעצמי..
רגע, רגע. משקל הגוף שלך עולה בערך בקילו לשבוע והסקוואט והדדליפט שלך עולים ב10-15 קילו לחמישיות בחודש כשהם כבר דיי הרבה מעבר ל3 פלטות? אז מה בעצם הבעייה?
Don't try to fix it if it's not broken.

אגב,
המספרים שלך מעלים חשד לסקוואט שלא שובר מקביל.

ובלי קשר, העלאת סרטוני טכניקה תוכל לשפר אותך מהבחינה הזו.

• פותח/ת השרשור
רגע, רגע. משקל הגוף שלך עולה בערך בקילו לשבוע והסקוואט והדדליפט שלך עולים ב10-15 קילו לחמישיות בחודש כשהם כבר דיי הרבה מעבר ל3 פלטות? אז מה בעצם הבעייה?
Don't try to fix it if it's not broken.

אגב,
המספרים שלך מעלים חשד לסקוואט שלא שובר מקביל.

ובלי קשר, העלאת סרטוני טכניקה תוכל לשפר אותך מהבחינה הזו.
כן אני מניח שלא תאמין לי במאהא חוז שאני שובר מקביל עד שתראה בעצמך בסרטון 😃
אעלה בקרוב..
אני לא עובד לבד ולקח לי די הרבה זמן להגיע למצב שאני עושה סקוואט כזה. איפסתי די הרבה פעמים את המוט כדי לעבוד על הטכניקה.
לגביי המשקל שאני עולה פר חודש- בממוצע אני העליתי 20 קילו לחודש מתחילת האימונים שלי. מאז שאני עושה לינארית העליתי 7.5 קילו לחודש, בחודש שעבר והחודש אני אנסה לסגור 10 קילו לחודש.
דדליפט אותו הסיפור.

תראה אני רוצה לתקן את זה בעיקר כי אני מרגיש שחוט ברמה אחרת, בעיקר ביום השלישי, זה אשכרה פוגע לי בתרגיל השלישי שאני עושה באימון. למרות שאני שותה CRAZE לפניי אימון, אני מגיע מרוכז לתרגיל אבל מרגיש כאילו אני רץ על מיכל ריק.

אגב, למה לדעתך אני עולה מהר מדי?הבנתי שהמטרה הסופית של לינארית זה לעלות פעם בשבוע..ראיתי אנשים פה שסיימו SS עם 160, אין סיבה לא להתקדם ככה בלינארית. או שאני טועה?

נערך לאחרונה:
כן אני מניח שלא תאמין לי במאהא חוז שאני שובר מקביל עד שתראה בעצמך בסרטון 😃
אעלה בקרוב..
אני לא עובד לבד ולקח לי די הרבה זמן להגיע למצב שאני עושה סקוואט כזה. איפסתי די הרבה פעמים את המוט כדי לעבוד על הטכניקה.
לגביי המשקל שאני עולה פר חודש- בממוצע אני העליתי 20 קילו לחודש מתחילת האימונים שלי. מאז שאני עושה לינארית העליתי 7.5 קילו לחודש, בחודש שעבר והחודש אני אנסה לסגור 10 קילו לחודש.
דדליפט אותו הסיפור.

תראה אני רוצה לתקן את זה בעיקר כי אני מרגיש שחוט ברמה אחרת, בעיקר ביום השלישי, זה אשכרה פוגע לי בתרגיל השלישי שאני עושה באימון. למרות שאני שותה CRAZE לפניי אימון, אני מגיע מרוכז לתרגיל אבל מרגיש כאילו אני רץ על מיכל ריק.

אגב, למה לדעתך אני עולה מהר מדי?הבנתי שהמטרה הסופית של לינארית זה לעלות פעם בשבוע..ראיתי אנשים פה שסיימו SS עם 160, אין סיבה לא להתקדם ככה בלינארית. או שאני טועה?
אין דבר כזה מתקדם מהר מידי. הלוואי שהייתי יכול להוסיף 20 קילו לסקוואט שלי כל יום. זה פשוט לא המצב.
המטרה של הליניארית היא להתקדם פעם בשבוע, כי כבר מיצית את האפשרות שלך להתקדם מאימון לאימון \ פעמיים בשבוע (כלומר - מיצית את SS).
אין שום בעייה עם תוכנית קשה, כל עוד היא מביאה את התוצאות הדרושות - ובמקרה שלך, היא עונה על הצרכים.
אנשים שונים מסיימים תוכניות שונות במשקלים שונים. יש עדויות לליפטרים שהתחילו את SS על 140, ומשם התקדמו כל אימון. אין לך מה להסיק מזה. זה לגיטימי לחלוטין לסיים SS על איזור ה130-140.
בכל מקרה, תעלה סרטוני טכניקה על מנת לשפר את זה - כי תמיד יש מה לשפר, ותמשיך להתקדם. אל תתקן את מה שלא שבור.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה מתקדם מהר מידי. הלוואי שהייתי יכול להוסיף 20 קילו לסקוואט שלי כל יום. זה פשוט לא המצב.
המטרה של הליניארית היא להתקדם פעם בשבוע, כי כבר מיצית את האפשרות שלך להתקדם מאימון לאימון \ פעמיים בשבוע (כלומר - מיצית את SS).
אין שום בעייה עם תוכנית קשה, כל עוד היא מביאה את התוצאות הדרושות - ובמקרה שלך, היא עונה על הצרכים.
אנשים שונים מסיימים תוכניות שונות במשקלים שונים. יש עדויות לליפטרים שהתחילו את SS על 140, ומשם התקדמו כל אימון. אין לך מה להסיק מזה. זה לגיטימי לחלוטין לסיים SS על איזור ה130-140.
בכל מקרה, תעלה סרטוני טכניקה על מנת לשפר את זה - כי תמיד יש מה לשפר, ותמשיך להתקדם. אל תתקן את מה שלא שבור.

בהצלחה.
תודה על התשובות!
ושאלה אחרונה..קצת לא קשורה..לגביי הפרונט סקוואט..זה הגיוני שהקושי העיקרי הוא בלייצב את המוט על הכתפיים??

תודה על התשובות!
ושאלה אחרונה..קצת לא קשורה..לגביי הפרונט סקוואט..זה הגיוני שהקושי העיקרי הוא בלייצב את המוט על הכתפיים??

אצל כל אחד הקושי הוא אחר אבל כן יש קושי גדול בלהחזיק את המוט על הכתף (לפחות אצלי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית