הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כלוב חצי פתוח או סגור לסקוואט

• פותח/ת השרשור anutkk
  • פורסם בתאריך

anutkk

משתמש מתחיל
236
2
נק' מוניטין:
-20
236
2
אני מתכוון לזה-

אני מתכוון מה יותר טוב,בטיחותי, והכי חשוב יחזיק לי לאורך זמן...

מבחינת איכות ואורך חיים, זה לא משנה איזה סוג אתה לוקח אלא מה האיכות של הבניה, אם זה נבנה טוב זה יכול להחזיק גם 20 שנה בלי בעיה.
פתוח או סגור? לדעתי עדיף סגור, יותר בטוח.

התמונה שהבאת היא של חצי כלוב גרוע ביותר, מוטות ביטחון קצרי בטירוף.
לך על משהו בסגנון של הדברים הבאים:
23vkvg0.jpg
images

Legend-3226-Pro-series-power-cage.jpg

מבחינת בטיחות כלוב סגור הכי בטוח, עלות אני לא יודע.

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שרק התמונה שהבאתי (החצי כלוב) נכנס לי לחדר או כלוב סגור של בודי סוליד, הבעיה היא שהכלוב יקר בטירוף יש הבדל בין חצי כלוב לכלוב סגור הבדל של כמעט 700 שקל...

הבעיה היא שרק התמונה שהבאתי (החצי כלוב) נכנס לי לחדר או כלוב סגור של בודי סוליד, הבעיה היא שהכלוב יקר בטירוף יש הבדל בין חצי כלוב לכלוב סגור הבדל של כמעט 700 שקל...
לך לרתח עם התיכנונים ויצא לך גם יותר זול מהחצי כלוב.
אני לא הייתי מתקרב לחצי כלוב.

אם אין לך מקום עד כדי כך מה אתה בדיוק מצפה לעשות במכון בייתי? במקרה הטוב יהיו לך דמבלים שתוכל להרים בנוחות, גם למכון ביתי יש דרישות.

• פותח/ת השרשור
רשמתי שיש לי מקום גם לחצי כלוב וגם לכלוב שלם.

רק רשמתי שיש הבדל של כמעט 700 ששקל במחירים.

בטיחות היא מעל הכל במיוחד שאם אתה מתאמן בבית לבד, לכן כלוב סגור בלבד. אפשרי פתוח למרות שהוא זול יותר אבל שווה להוסיף עוד כסף בשביל הבטיחות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית