הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעלי הרמת משקולות

• פותח/ת השרשור Edward
  • פורסם בתאריך

Edward

משתמש פעיל
906
497
נק' מוניטין:
3,529
906
497
טוב , אני מעוניין לרכוש נעלי הרמת משקולות והגעתי למסקנה שהAdidas Power Perfect II הם המושלמות - הבעיה ? כל מקום שהמחיר נורמלי - אין משלוח לארצנו הקטנטונת או שאין מידה או שאנערף , השאלה היא האם יש איזשהו אתר שאתם מכירים אמין + הוגן במחירים לנעליים (גם לא נעול ספציפית על הדגם הזה , הבנתי שאם אני מוצא את הPP I או אפילו Adidas Ironwork III זה יהיה זול יותר והם גם מושלמות לי) .

תודה ,ושבת המלכה לכולם 😵‍💫🥊

יש לך את buy2usa אתה שולח את הנעליים למחסן שלהם בארה"ב והם שולחים אליך לארץ(מחירים סבבה) באוניה או במטוס לבחירתך והנעליים מגיעות עד הבית עם שליח.
קצת כאב ראש אבל שווה את זה אם אתה רוצה נעל מסויימת

יש לך גם את מאסטופ שיצא לי להזמין מהם פעם או פעמיים.
יש לך גם את shipto שדובר עלייה קצת בפורום, אני מניח שהנעליים לא שוקלות הרבה אז זה לא יצא יקר במיוחד, והבנתי שהייתרון האדיר שבאתר הזה, הוא שאתה ממלא את הצהרת המכס, ככה שאתה יכול לרשום שערך הנעליים הוא 74$ ולא תשלם מע"מ או מכס.

יש לך גם את מאסטופ שיצא לי להזמין מהם פעם או פעמיים.
יש לך גם את shipto שדובר עלייה קצת בפורום, אני מניח שהנעליים לא שוקלות הרבה אז זה לא יצא יקר במיוחד, והבנתי שהייתרון האדיר שבאתר הזה, הוא שאתה ממלא את הצהרת המכס, ככה שאתה יכול לרשום שערך הנעליים הוא 74$ ולא תשלם מע"מ או מכס.

זה במקרה ולא מדפיסים לך קבלה, אם אתה שולח משהו עם קבלה מודפסת ומצהיר ערך שונה סביר להניח שיעשו לך הרבה בלאגן/יתקעו את החבילה, בכלל במכס יש בדיקה מאוד קפדנית היום בגלל כל ההברחות של טלפונים סלולריים, אנשים מצהירים עליהם בתור MP3 ב60 דולר ובפועל זה אייפון 5.

לא הייתי מסתבך עם זה, עדיף לשלם 80 שקל מע"מ לפי החוק מאשר שיחרימו לך חבילה שעלתה 600 שקל.

מה...?
עבר חוק שאין מכס או מע"מ עד 1200 ש"ח, למה שישלם מע"מ על נעליים שלא יעברו את ה-500-600?

מה...?
עבר חוק שאין מכס או מע"מ עד 1200 ש"ח, למה שישלם מע"מ על נעליים שלא יעברו את ה-500-600?

מוניטין שלילי, אל תדבר סתם, אני מזמין מחו"ל על בסיס שבועי.
אם הזמנת פעמיים ולא שילמת יצא לך במזל, למרות שהיום מקפידים גם על חבילות קטנות.
ציטוט של החוק: "הסכום הפטור ממע"מ ביבוא אישי לכל הפריטים הוא עד לסכום של $75 (מלבד מוצרי טבק, אלכוהול וטלפונים ניידים)."
מע"מ=18% ולא קשור למכס!

אם כבר פתחת את הנושא, מה הנעל המומלצת לאנשים נמוכים 1.62 שעושים LB ?

כל נעל עם עקב של עד 0.75 אינץ' תהיה מצויינת לLB

נערך לאחרונה:
שימו לב, מדובר על ערך המוצרים, מחיר המשלוח אינו נרשם על החבילה ככה שהוא לא רלוונטי.
אם ערך\שווי המוצרים עומד על 75$ ומעלה ישנו תשלום של מע"מ, שהוא נכון להיום 18%.

שימו לב, מדובר על ערך המוצרים, מחיר המשלוח אינו נרשם על החבילה ככה שהוא לא רלוונטי.
אם ערך\שווי המוצרים עומד על 75$ ומעלה ישנו תשלום של מע"מ, שהוא נכון להיום 18%.

אם מדובר בחברת שילוח כמו BUY2USA אז גם מחיר המשלוח בתוך ארה"ב נכלל במע"מ, ניסיתי לדבר מיליון פעם ואי אפשר לשנות את זה אצלם, סתם שתכיר...

אם מדובר בחברת שילוח כמו BUY2USA אז גם מחיר המשלוח בתוך ארה"ב נכלל במע"מ, ניסיתי לדבר מיליון פעם ואי אפשר לשנות את זה אצלם, סתם שתכיר...
מה? למה לעזאזל הם עושים את זה?!
זה בכלל חוקי?! כוסשלאמא שלהם מה זה העקיצה המסריחה הזאת?? ;azban

מה? למה לעזאזל הם עושים את זה?!
זה בכלל חוקי?! כוסשלאמא שלהם מה זה העקיצה המסריחה הזאת?? ;azban
כן זה חוקי, והם ישימו עלינו זין כי הם עסק ישראלי והם לא רוצים להסתבך כאן עם הרשויות.
בגלל זה הם אף פעם לא יכתבו שזה מתנה או יתנו לך לבחור איזה מחיר לרשום בהצהרה של המכס.

אבל מחיר המשלוח לא מצויין על החבילה, אז אנחנו יכולים להגיד שהמשלוח חינם ושימצצו.

שאלה:
נגיד שהדולר הוא 4 שקלים בשביל לעגל - זה אומר שמשלמים מע"מ על חבילות של 300 שקל ומעלה. זה אומר שאם אני מזמין חבילה ב350 שקל, אני משלם 18%*350=63 ש"ח, או שאני משלם מע"מ רק על מה שמעבר ל300 ש"ח, כלומר 50*18%=9 ש"ח
זה כמו במדרגות מס, שאתה משלם רק על מה שמעבר, או שזה על הכל? זה פרט דיי חשוב בשביל לדעת אם להזמין ב74$ או 76$...

אגב, בשנה האחרונה יצא לי לעשות המון הזמנות שערך המוצרים היה מעל 75$ (באיזור ה80$-90$, עם משלוח באיזור ה120$), ולא חוייבתי בכלום. אין לי מושג אם זה סתם פוקס, אבל השאלה שלי תעזור לי לדעת אם לתכנן שזה יהיה 74$ בשביל לא להסתמך על המזל.

תודה לעוזרים.

נערך לאחרונה:
אבל מחיר המשלוח לא מצויין על החבילה, אז אנחנו יכולים להגיד שהמשלוח חינם ושימצצו.
הרבה מקומות לא מדפיסים לך קבלה חיצונית למשלוחים בתוך ארה"ב ואז צריך להעלות את הקבלה מהפייפל ושם אין לך מה לזייף, לא הייתי רוצה שיתפסו אותי על זיוף הצהרה שמעתי על אנשים שנקנסו ב200 דולר "דמי כופר" על שטויות כאלה במכס.
שאלה:
נגיד שהדולר הוא 4 שקלים בשביל לעגל - זה אומר שמשלמים מע"מ על חבילות של 300 שקל ומעלה. זה אומר שאם אני מזמין חבילה ב350 שקל, אני משלם 18%*350=63 ש"ח, או שאני משלם מע"מ רק על מה שמעבר ל300 ש"ח, כלומר 50*18%=9 ש"ח
זה כמו במדרגות מס, שאתה משלם רק על מה שמעבר, או שזה על הכל? זה פרט דיי חשוב בשביל לדעת אם להזמין ב74$ או 76$...

תודה לעוזרים.
אתה משלם מחיר מלא, אם יצא לך 76 אתה תשלם 18% מה76(שזה 13.68) לעומת עם תקנה ב74.90 ולא תשלם שקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית