הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Go Active בת-ים

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
נכנסתי לאתר שלהם וישר ראיתי מבצע שעושה רושם שהולך לעשות הרבה באז.

הם מציעים מנוי שנתי ב-139 ש"ח לחודש, חישוב מהיר של 139X12 יוצא 1668

או מנוי חודשי ב-179 ש"ח שאם אני אקח אותו ואשלם כל חודש בשביל מנוי לחצי שנה זה עדיין ייצא לי יותר זול מהחדר כושר שלי.

"הבעיה" עם המקום הזה שצריך אוטובוס בשבילו ולהגיד ת'אמת ? לא מעוניין להוציא עוד סכומי כסף.
אל תתעסק עם זה יותר מדיי, אתה מחפש לעצמך כאבי ראש וחבל.
כל מכון כושר מפוצץ בערבים, גו אקטיב יקרנים ושם בערב זה בכלל סיוט, אני מדבר מניסיון שלי ושל אמא שלי.
אוטובוסים זה סיפור, גם אם זה לא יוצא ממש יקר תחשוב מה יהיה בחורף, בשיא הקור והגשם ללכת לאימון באוטובוס זה לא פרקטי בכלל
וזה תופס גם לגבי החום של הקיץ. במקום להעביר את הבעיה למקום אחר תנסה לפתור אותה בזה שתקדים את השעות שלך ותוכל להנות
משקט באימון.

אגב, זה שימית 2000 גדול יותר זה נכון, אבל בהתאם לזה יש שם יותר מתאמנים אז ככה שהיחס זהה.

נכנסתי לאתר שלהם וישר ראיתי מבצע שעושה רושם שהולך לעשות הרבה באז.

הם מציעים מנוי שנתי ב-139 ש"ח לחודש, חישוב מהיר של 139X12 יוצא 1668

או מנוי חודשי ב-179 ש"ח שאם אני אקח אותו ואשלם כל חודש בשביל מנוי לחצי שנה זה עדיין ייצא לי יותר זול מהחדר כושר שלי.

"הבעיה" עם המקום הזה שצריך אוטובוס בשבילו ולהגיד ת'אמת ? לא מעוניין להוציא עוד סכומי כסף.

יש אופניים בשביל זה

הכיס שלך זה הכיס שלך אבל גו אקטיב בת ים מכון כושר מצויין , יש שם 2 כלובים (שזה נדיר) המון משקולות של 25 ו20. ואיזור משקולות חופשי גדול וכו'.

השיקול הכלכלי , לזה אני כבר לא נכנס.

יש מכון בבת ים שנשקלתי לפני התחרות, אני לא זוכר את שמו, הוא הכי מקצועי שיש, אין מצב למצוא אותו סתם ככה ברחוב, בין המכונים הטובים בארץ למי שאוהב ברזל כבד ובלי בולשיט ומתאמנים ליצנים.

• פותח/ת השרשור
יש מכון בבת ים שנשקלתי לפני התחרות, אני לא זוכר את שמו, הוא הכי מקצועי שיש, אין מצב למצוא אותו סתם ככה ברחוב, בין המכונים הטובים בארץ למי שאוהב ברזל כבד ובלי בולשיט ומתאמנים ליצנים.

מזכיר לי את חדר הכושר הראשון שלי- מכון שאול בחולון. ציוד הכי ישן שיש שנמצא בפאקינג מקלט, ושהמשקולות כבר מעלות חלודה וכל מכשירי האירובי הרוסים חחחח

איזה מכון זה בדיוק? תן מידע איפה, מתי, מה השם, משהו...

• פותח/ת השרשור
אגב, איך התרשמתם מבריזה ?

• פותח/ת השרשור
שמח להודיע ולהכריז שנרשמתי ל-Private Gym

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית