הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עצות לגבי שורפי שומן בדגש על קלן

Im A Loco

משתמש מתחיל
66
3
נק' מוניטין:
3
66
3
אהלן , אני רוצה להתחיל להשתמש בשורף שומן . יש לי אופציה להשתמש בקלן ( שזה מה שאני מעדיף ) של חברת סיירוקס שמגיע במינון של 40 mcg לכדור הבנתי זה חברה טובה נכון?
מה שכן , שמתי לב שמישהו פה ציין שלהשתמש בקלן לפרק זמן של שבועיים בלבד זה לא יעיל .
אני די פוחד להשתמש בזה לפרק זמן יותר ארוך למרות כל מה שנאמר שאם אני לוקח Ketotifen זה לא יהיה שום נזק .
השורה התחתונה היא , אם אני מתכנן לקחת רק לשבועיים אין טעם להתחיל? ואם לא אז למה ? הרי זה לא שורף שומן בתכלס , זה מאיץ את המטבוליזם , וגורם לניצול יותר טוב של פחמימות ושומן ואם הקלן משפיע שזה מה שאמור לקרות אז האפקטיביות שלו תתחיל כבר מהיום הראשון לא?

ושאלה אחרונה , אני יודע שבחירת שורף שומן תלויה באיזה אחוז שומן אני נמצא כעת ולאיזה אחוז שומן אני רוצה לרדת , יש שורף שומן אחר שהייתם ממליצים במידה ואני עכשיו באזור ה 14-5 אחוז והמטרה זה 10 , כגון יהומובין או אפדרין?

תודה מראש.

סיירוקס חברה טובה מאוד ומומלצת.
זה לא כדיי לעשות רק שבועיים על קלן, כי עד שתתחיל לראות תוצאות אתה כבר תיצטרך להפסיק.
יהימבין זה לאחוז שומן נמוך [חד סיפרתי], אבל אפדרין הוא אפשרות.

• פותח/ת השרשור
אני אבדוק לגבי האפדרין. לגבי תוצאות אתה מתכוון לתוצאות של הקלן או של החיטוב בכללי? כי אני לא בתחילת החיטוב , והירידה שלי היא בדר"כ די מהירה , וודאי שבשבועיים אי אפשר ממש להתחטב בכללי אבל אני רוצה קצת את הפוש , במידה וקלן עושה את מה שהוא אמור לעשות מהיום הראשון ללקיחתו אני מניח שאולי בכל זאת שווה לנסות לא ?

סיירוקס בסדר גמור, יש תמיד יותר טובים ויקרים, אבל סיירוקס עושה את העבודה.
דעה שלי?
אם אתה לא מריץ סייקל נורמלי עם קטוטיפן תוותר
אפדרין מעולה במרץ ותחושה טובה שיכולה לעזור בחיטוב

• פותח/ת השרשור
אממ אין לי בעיה לוותר אני גם ככה לא נלהב משימוש בכל זה . אבל , אני מנסה להבין את הסיבה למה ? במידה ואני מתכנן חיטוב של חודש וחצי אם אני לוקח קלן בשבועיים הראשונים , מפסיק לשבועיים ואז לוקח עוד פעם למשך שבועיים . משמע כמעט חודש מהחיטוב שלי הייתי במצב של מטבוליזם מואץ וניצול יותר טוב של פחמימות חלבון ושומן שאני צורך , לא כך? אם קלן משפיע אז הוא משפיע מהיום הראשון , זה לא שאני עושה חיטוב של שבועיים וזהו שאני אני מסכים שלא יראו תוצאות , כי פרק זמן החיטוב עצמו הוא מועט , זה לא שקלן מתחיל להשפיע רק אחרי שבוע או שבועיים.
תקן אותי אם אני טועה ..

אתה טועה, כי אתה מתחיל בפירמידה ובכלל, אתה מאיץ את המטבוליזם ואחרי שבועיים מאט אותו ואז שוב מאץ אותו.
אני הייתי מוותר.

• פותח/ת השרשור
שזה לא יראה כמו וויכוח אני מנסה להגיע פשוט לשורש העניין . הרי אני לא עושה את זה באופן קבועה אלא רק בתקופת החיטוב במידה ומהירות המטבוליזם משפיע על הירידה , אז אני לא רואה בעיה כאן .
עושים פירדמיה כי הגוף מתרגל לחומר לא ? לא שהוא לא משפיע במינון של 40 mcg פשוט אחרי כמה ימים מעלים את המינון כדי להמשיך באותה השפעה , לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית