הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיי ופאוול נתפסו על שימוש בחומרים אסורים

ברור שעשו לו בדיקה.. עושים להם כל הזמן בדיקות.. השאלה מתי מוצאים משהו ומתי לא..

אחי יוסאין בולט אמר שהוא רץ מהר בגלל הבטטות שגדלות מהיכן שהוא במקור.

רק אני שמתי לב שקוראים לו גיי חח ..

בכל מקרה זה ממש מעצבן לשמוע את הדברים האלה , אבל איך בדיוק הסמים עוזרים לרוץ יותר מהר?

גם בצבא עושים בדיקות וגם בצבא יש חיילים מקומבנים שמצליחים להוציא גימלים או מה שזה לא יהיה. אני מניח שעם פרוטקציות מתאימות ומספיק כסף אפשר לסדר גם את זה. סתם תאוריה.

- - - עידכון הודעה - - -

בכל מקרה זה ממש מעצבן לשמוע את הדברים האלה , אבל איך בדיוק הסמים עוזרים לרוץ יותר מהר?

יותר מסת שריר? פחות שומן? זה מושלם למרחקים קצרים. יותר אגרסיביות. זה גם יכול להשפיע.

מאיפה אתה יודע שעשו לו בדיקה?
אני מכיר את הספורט האולימפי מבפנים וכל הזמן יש בדיקות... (בתחרויות)

- - - עידכון הודעה - - -

זה עוזר בעיקר לאימונים...

• פותח/ת השרשור
אני מכיר את הספורט האולימפי מבפנים וכל הזמן יש בדיקות... (בתחרויות)
אז אתה לא יודע בוודאות שעשו לו (לבולט ספציפית) בדיקות.
אני שמעתי שהבדיקות האלה לא עקביות ולא מקפידים על זה ב100% (ומאה אחוז אומר שאין אחד שחומק מבדיקה)

אני שמעתי שהבדיקות האלה לא עקביות ולא מקפידים על זה ב100% (ומאה אחוז אומר שאין אחד שחומק מבדיקה)
אה ברור שאני לא יודע בוודאות שעשו לו בדיקה.. אני פשוט משער ש99.9% שעשו לו בדיקות רבות בכל תחרות שהוא מגיע אליה..

אחרי האולימפיאדה אני יודע שעשו לו בדיקה וגם אחרי ביג'ין ולא מצאו כלום .

וואייי לא נכון עד היום חשבתי שהענף האולימפי נקי מסמים.

זה דיי פשוט:
למי שיש יותר כסף, יש יותר אמצעים לרכוש לעצמו פרמקולוגים פרטיים שיעשו לאותו המתמודד התחרותי חומרים שהוועד האולימפי עדיין לא מכיר ובטח שלא יודע לזהות ע"י בדיקות. החומרים שהחבר'ה הללו משתמשים מתקדמים ב 10-20 שנים מהאמצעים שיש לוועד האולימפי מבחינת בדיקות מעבדה. זו אחת הסיבות שהוועד הולימפי משאיר דגימות שתן למשך 20 או 25 שנים כדי לעשות בדיקות עתידיות וכך נתפסים הרבה ספורטאים כיום.

מצחיק אותי שספורטאים בודדים כל הזמן נופלים בבדיקות סמים , אבל שחקני כדורגל \כדורסל מהליגה העולמית נדיר שנופלים .. הרי לעולם לא נשמע את רונלדו או מסי נופלים בבדיקת משפרי ביצועים לא חוקיים ... ככה זה שפיפא וליגת האלופות עומדים מאחוריך...

מצחיק אותי שספורטאים בודדים כל הזמן נופלים בבדיקות סמים , אבל שחקני כדורגל \כדורסל מהליגה העולמית נדיר שנופלים .. הרי לעולם לא נשמע את רונלדו או מסי נופלים בבדיקת משפרי ביצועים לא חוקיים ... ככה זה שפיפא וליגת האלופות עומדים מאחוריך...
במקצוע כמו כדורגל יש פחות מקום לסמים (מבחינת התרומה) לעומת ספורט אולימפי שמטרתו לקבוע שיאים.. זה לא שזה נקי לגמרי.. תראה את מראדונה..

אחרי הזהב הראשון תהיה בטוח שעשו לו בדיקות 😃

• פותח/ת השרשור
זה דיי פשוט:
למי שיש יותר כסף, יש יותר אמצעים לרכוש לעצמו פרמקולוגים פרטיים שיעשו לאותו המתמודד התחרותי חומרים שהוועד האולימפי עדיין לא מכיר ובטח שלא יודע לזהות ע"י בדיקות. החומרים שהחבר'ה הללו משתמשים מתקדמים ב 10-20 שנים מהאמצעים שיש לוועד האולימפי מבחינת בדיקות מעבדה. זו אחת הסיבות שהוועד הולימפי משאיר דגימות שתן למשך 20 או 25 שנים כדי לעשות בדיקות עתידיות וכך נתפסים הרבה ספורטאים כיום.
תודה על התשובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית