נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
- פותח/ת השרשור
אולי עוד תקבל ניהול.אני מפציץ ומשקיע?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי עוד תקבל ניהול.אני מפציץ ומשקיע?
אפדרין זה לא חוקי איך שלא תסתכל על זהבמקצוע כמו כדורגל יש פחות מקום לסמים (מבחינת התרומה) לעומת ספורט אולימפי שמטרתו לקבוע שיאים.. זה לא שזה נקי לגמרי.. תראה את מראדונה..
הרבה היו מפסידים כסף , אותו משקל למה קנביס רפואי לא חוקי כמו באמסטרדם למשל?מעניין מה היה קורה אם היו פשוט מאשרים את כל החומרים שרוצים! קח מה שבא לך העיקר שתעשה תוצאה טובה...
מעניין מה היה קורה אם היו פשוט מאשרים את כל החומרים שרוצים! קח מה שבא לך העיקר שתעשה תוצאה טובה...
אבל אם אי אפשר לעכוף את זה, מה זה שווה?לא יודע אני חושב שזה די מעפן. זה כמו הבגד ים החדש הזה שהיה לפני כמה שנים שהחליטו להוריד אותו.
תמיד אפשר לשפר ביצועים בכל מני דרכים אבל לדעתי אנחנו רוצים לראות לאן הגוף האנושי יכול להגיע בלי עזרים.
זה יגיע למצב שהספורטאים יהיו חצי רובוטים .מעניין מה היה קורה אם היו פשוט מאשרים את כל החומרים שרוצים! קח מה שבא לך העיקר שתעשה תוצאה טובה...
ומה הם היום?זה יגיע למצב שהספורטאים יהיו חצי רובוטים .
זה יגיע למצב שהספורטאים יהיו רובוטים .
תיקנתיומה הם היום?
בכל תחרות- תחרות סבב היהלום/ זהב / אליפות אירופה/ עולם/אולימפידה או כל תחרות בינלאומית אחרת עושים בדיקת שתן/דם לכל 3 הראשונים + בדיקות אקראיות.שאלה למי שיודע,
ליוסאין בולט עשו בדיקה אי פעם? (לא בהכרח באולימפיאדה)
הרי ברור לכונו שגם הוא לא נקי.
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2660540