הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה ותהיות לגבי סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור ozila
  • פורסם בתאריך

ozila

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום לכולם - חדש בפורום
אני בחור בן 33.
מתאמן בערך 7 שנים מסודר.
גובה - 176
משקל - 75
אחוז שומן - 11

סה"כ אני מרוצה מאיך שאני נראה והכל כמובן תלוי בכמה אתה משקיע אבל אני שוקל לקחת סייקל בפעם הראשונה כי אני ממש מרגיש שאני תקוע עם המשקלים במכון.
דיברתי עם אנשים,קראתי המון - מהון להון יש לי חבר שהמליץ לי להתחיל בסייקל טסט בלבד אבל הוא קורא לזה "טסט קצר" כלומר 20 יום הכל ביחד זריקה יום כן יום לא + PCT כמו שצריך.

השאלה שלי היא האם זה הגיוני כזה סייקל קצר והאם זה יעיל בשביל להרוויח קילו או שניים של שריר ?
פשוט בכל מה שקראתי תמיד כתוב שמינימום זמן של סייקל זה בערך 6 שבועות!
אם תוכלו לעזור לי בעצות/הוספות/הורדות אשמח לשמוע.

עוד שאלה - האם זה נכון שכל סייקל הבסיס שלו חייב להיות טסט - ואסור לקחת דברים לבד בלי טסט (כמו אנאבר למשל) ?

אשמח לכל תשובה 😃

דווקא אנאבר זה חומר שאתה יכול להשתמש בו ללא טסט. כמובן שטסט פרופ' רק יכול לעזור לתקופת החיטוב והכל בהתאם לתזונה ולאימונים שלך. הטסט "הקצר" שהוא התכוון אליו נקרא פרופיונאט. ואכן, יום כן-יום לא, מכיוון שהוא נכנס מהר יותר לדם. איזה PCT אתה מתכוון לעשות (תפרט), היכן מתכוון להזריק (רצוי לשנות אזורים) ונשמח גם לדעת איזו חברה. נ.ב. - למה לא טסט אנטט לסייקל ראשון? לא עדיף? בהצלחה.

בתור סייקל ראשון לא הייתי בוחר בחומר קצר כמו פרופ' לבד כי זה עלול להיות קצת שוק עבור הגוף כל-כך הרבה זריקות.
למרות שבפועל עדיף פרופ' על אנטט גם בגלל אורך האסטר וגם בגלל צבירת נוזלים ירודה יותר וגם בגלל שבפרופ' יש פחות פחמנים מה שמשאיר יותר חומר פעיל (כלומר משקל האסטר הוא יותר קטן).

אבל 20 יום זה ליצנות, אל תכנס לזה ל20 יום, לא רק שאתה כמעט לא תראה כלום, ההשבתה של הציר עבור תקופה כל-כך קצרה היא לא כדאית לדעתי.
6 שב' יהיה זמן טוב בהחלט, אם אין לך בעיה עם התדירות.

אני לא יודע מה זה PCT כמו שצריך מבחינתך, אבל אם אתה אומר אז אני איתך.
אנאבר למעשה זה חומר שאפשר לשלב גם בסייקל ראשון.

• פותח/ת השרשור
תודה לתשובות

אבל 20 יום זה ליצנות, אל תכנס לזה ל20 יום
לוקח את זה לתשומת ליבי אביעד תודה.

בגדול נראה לי שטעיתי - זה 2 בקבוקונים של טסט פרופ ואמרו לי שכל בקבוקון זה 10 זריקות אז בחישוב גס זה יוצא 5-6 שבועות - האם זה בסדר ?

לגבי ה PCT זה בדיוק אולי הבעיה שלי - רק להזכירכם - קראתי ממש המון חומר בשנה האחרונה גם פה בפורום בתור משתמש אנונימי וגם באתרים אחרים במיוחד eroids - אז אני חושב שאני בתור מתחיל כן מבין דבר או שניים.
אז לעניין - ה PCT שהבחור אמר לי כיוון שזה טסט קצר זה איזה 10 כדורים של משהו (אדע שמות השבוע ואפרסם) בלבד וזהו !
בנוסף אמרו לי את החשיבות של HCG - אבל שוב בגלל שזה טסט קצר אמרו לי שלי אין צורך.

האם זה נכון ?
האם HCG בתור חלק מה PCT הוא קריטי ?

תודה

תודה לתשובות

לוקח את זה לתשומת ליבי אביעד תודה.

בגדול נראה לי שטעיתי - זה 2 בקבוקונים של טסט פרופ ואמרו לי שכל בקבוקון זה 10 זריקות אז בחישוב גס זה יוצא 5-6 שבועות - האם זה בסדר ?

לגבי ה PCT זה בדיוק אולי הבעיה שלי - רק להזכירכם - קראתי ממש המון חומר בשנה האחרונה גם פה בפורום בתור משתמש אנונימי וגם באתרים אחרים במיוחד eroids - אז אני חושב שאני בתור מתחיל כן מבין דבר או שניים.
אז לעניין - ה PCT שהבחור אמר לי כיוון שזה טסט קצר זה איזה 10 כדורים של משהו (אדע שמות השבוע ואפרסם) בלבד וזהו !
בנוסף אמרו לי את החשיבות של HCG - אבל שוב בגלל שזה טסט קצר אמרו לי שלי אין צורך.

האם זה נכון ?
האם HCG בתור חלק מה PCT הוא קריטי ?

תודה

קראת כל-כך הרבה, אז אתה אמור לדעת שמי שאומר לך שצריך רק עשר כדור (בטח טמוקסיפן {נובלדקס}) לא מבין איך כל העסק עובד.
אתה צריך פרגניל (HCG) אם אתה רוצה התאוששות מהירה ואשכים בריאים, אתה צריך כלומיד אתה צריך טמוקסיפן.

כן, זה סייקל ראשון ההתאוששות מהירה, אבל אתה צריך.
20 זריקות זה בדיוק 6 שב' - זה בסדר.

לעניות דעתי סייקל ראשון היה עדיף הרבה יותר טסט' אנטט רפואי למשך 8 שב'.
אבל זה רק אני.

• פותח/ת השרשור
סבבה - תודה רבה אביעד
אז בהנחה שזה הסייקל שלי - טסט קצר פרופ - 6 שבועות
אתה יכול לתת לי PCT מומלץ מינונים מדויקים וכו ?
באמת שמרוב שקראתי כ"כ הרבה וכל אחד אומר משהו אחר אני כבר משתגע 😲 - אשמח למשהו קונקרטי
שוב תודה

• פותח/ת השרשור
מצורף הטסט פרופ שאני מתעתד לקחת - של חברת biomedics:
האם זו חברה טובה ?
האמת שדיברתי עם עוד גורם חיצוני שאמר לי לטסט ראשון בשום פנים ואופן לא לקחת את המוצר הזה כי זה מוצר חזק וזה יעשה לי חום וכאבים שאני לא אוכל ללכת כמה ימים ואצטרך לשכב במיטה (ואז גם לא אוכל להתאמן אז מה שווה הסייקל)
אודה לכם מאוד לעזרה - כי אני באמת מתחיל לחשוב על כל העניין פעמיים ואולי אלך עם ההצעה של אביעד ואתחיל עפ טסט אנטט.

תודה רבה

tp.jpg

שמעתי דברים טובים מאוד על הברנד הזה בינתיים.
אבל כמו כל דבר פה בארץ, הכל ורוד בהתחלה.

מן הסתם חומרים טובים כואבים. לגבי חום וכאלה, זה תלוי בהמון גורמים.
1. תגובה של מערכת החיסון לחומר זר.
2. רגישות כללית - משתנה מאדם לאדם.
3. כמות החומרים האלכוהוליים בתכשיר
4. סוג השמן.
5. מינון.
6. סוג הקריסטלים בשימוש.

על הדרך שאלת הידעתם.

הידעתם שטסט' פרופ הוא החומר הזול ביותר לייצור מבין כל ההזרקות? כל-כך זול שבקבוקון יכול לעלות לייצור בין 7 שקלים ל 40 ש"ח

כעקרון הכאב בהזרקה זה רק מכמות הממיסים הגבוהה ששמים בטסט פרופ או טסט קצר למעשה האבקה לא תוכל להתמוסס עם כמות קטנה של ממיסים וזאת בעיה
קראתי על זה שהמינונים גבוהים לעומת אנטט שמספיק רק בנזיל אלכוהול במינון נמוך , אז אין מה לעשות צריך לחיות עם זה

תהיו בעניינים שבחברת אורגנון הולנד הרפואי מצוי 10 % בנזיל אלכוהול בסוסטנון עם רמת הכאב הגבוהה

נערך לאחרונה:
Biomedics לקחתי תסוס שלהם ולא עפתי עליו בכלל ...חומר עדין לא משהו בכלל לדעתי...עוד מעט יכתבו פה שהוא לא כואב והוא איכותי ובלה בלה בלה...שורה תחתונה 3 שבועות עם טסט אמורים להרגיש משהו ואצלי זה לא ממש היה שם

סוסטנון הכי טוב שהרגשתי זה רק אורגנון מהולנד , מה שמוכרים בבתי מרקחת בארץ , כמובן בגלל שזה רפואי מרגישים נכון , ואת האמת לא היה אכפת לי הגושים והכאבים קצת סובל בהתחלה אבל העיקר עושה את העבודה

ברור שזה הכי טוב כי זה רפואי אבל יש חברות אנדרגראונד שעובדות אותו דבר בדיוק...פשוט חבל על הכסף של הרפואי ומה גם שיומיים אתה יושב אתה מרגיש כמו תוניסאית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית