הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה החומרים העיקרים בכל ה-PRE WORKOUT?

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
קפאין
קריאטין
בטא אלנין
Arginine
חומצות אמינו נוספות למינהן

לגבי Arginine איזה סוג בדיוק? וזה החומר שבעיקרון נותן את ההרגשה של הפאמפ?

מה עוד?

ממה שאני זוכר כן
ארג'נין יתן לך את תחושת ה "פאמפ"
יש כאלו ששמים גם DMAA אבל זה כבר לא חוקי בכמה מקומוץת

ממה שאני זוכר כן
ארג'נין יתן לך את תחושת ה "פאמפ"
יש כאלו ששמים גם DMAA אבל זה כבר לא חוקי בכמה מקומוץת

לפני שעתיים אני פתחתי פוסט בדיוק עם אותן שאלות.
תחפש תחת השם שלי yossi daga יש שם מעין מיני מדריך.
בנוסף ציטרולין עדיף על ארג'ניין הוא נגזרת איכותית יותר (תקנו אותי אם אני טועה)

עדיף גם להוסיף N-ACETYL (טוב יותר מ L-TYROSIN) זה מאריך את זמן מחצית החיים של הקפאין ונותן לך פוש גם בסוף האימון..

לדעתי פורמולה פשוטה שאני משתמש איתה היא כזאת.

כדור קפאין (200MG) יודע שלמשקל שלי צריך 400 אבל 200 זה ממוצע בסבבה כזה.
טאורין (3 גרם בערך).
הרבה מוטיווציה.
השילוש הנ"ל מחזיק אותי באימונים ארוכים שאני עושה(מעל 23 סטים זמני מנוחה קצרים ושעה ורבע אימון) כמו מטוס סילון.

לגבי בטא אלאנין זה מיותר לגמרי מכיון שהוא די דומה לקריאטין , צריך תקופה מסוימת לקחת אותו על מנת לקבל תוצאה ומנה אחת בפריי ווארקאוט זה ממש לא יעשה דבר אפקטיבי.

במבה

הארגנין הזה זה חתיכת ביזבוז כסף , אתה לא תראה מזה כלום לא פאמפ ולא שמאפ, הפאמפ היחידי שאני רואה אצלו זה אצל חברת התוסף שאתה קונה ממנה אותו.😆

טאורין (3 גרם בערך).
הרבה מוטיווציה.
השילוש הנ"ל מחזיק אותי באימונים ארוכים שאני עושה(מעל 23 סטים זמני מנוחה קצרים ושעה ורבע אימון) כמו מטוס סילון.

לגבי בטא אלאנין זה מיותר לגמרי מכיון שהוא די דומה לקריאטין , צריך תקופה מסוימת לקחת אותו על מנת לקבל תוצאה ומנה אחת בפריי ווארקאוט זה ממש לא יעשה דבר אפקטיבי.

מה טאורין עושה?

מה טאורין עושה?

שאלה טובה אני יענה לך בקצרה לפי הוראות היצרן נותן פוקוס מנטלי, מקור אנרגיה (יש את זה ברד בולבול אגב) והכי חשוב לטעמי זה השורה הזאת .. השארתי אותה באנגלית על מנת לא לפגוע בתחביר

Cell Volumizer: Similar to Creatine, TAURINE draws water in muscle cells and acts as a cell volumizer; this in turn draws additional nutrients for recovery and growth; increasing cell volume and enhancing muscle fullness

*מה שהכי אהבתי בסיפור הזה שהוא זול רצח רצח משהו כמו 40 שקל בערך ל 133 מנות (אימונים) נשמע טוב לא? 😃

שאלה טובה אני יענה לך בקצרה לפי הוראות היצרן נותן פוקוס מנטלי, מקור אנרגיה (יש את זה ברד בולבול אגב) והכי חשוב לטעמי זה השורה הזאת .. השארתי אותה באנגלית על מנת לא לפגוע בתחביר

Cell Volumizer: Similar to Creatine, TAURINE draws water in muscle cells and acts as a cell volumizer; this in turn draws additional nutrients for recovery and growth; increasing cell volume and enhancing muscle fullness

*מה שהכי אהבתי בסיפור הזה שהוא זול רצח רצח משהו כמו 40 שקל בערך ל 133 מנות (אימונים) נשמע טוב לא? 😃

ראיתי באשכול של יוסי שפתח שהמליצו לקחת את זה:

1. קופאין
2. קריאטין מונו
3. בטא אלנין
4. ציטרולין.

אתה אומר גם להוסיף טאורין?
קריאטין כבר יש לי,רק צריך לקנות את השאר

ראיתי באשכול של יוסי שפתח שהמליצו לקחת את זה:

1. קופאין
2. קריאטין מונו
3. בטא אלנין
4. ציטרולין.

אתה אומר גם להוסיף טאורין?
קריאטין כבר יש לי,רק צריך לקנות את השאר

לדעתי כן , זה לא מתנגש עם שאר הדברים שאתה רשמת .

אני לא מבין אותכם .אתם מעדיפים לקנות את כל החומרים האלו אחד אחד.
לערבב אותם כל פעם לפניי האימון . לדאוג שבכולם ישאר חומר .

ובסוף גם לקחת את הסיכון על הגוף שלכם שאתם עשיתם את העירבוב הנכון ?

לא כדאי להשקיע עוד 100 שקל בחודש ?

טאורין (3 גרם בערך).
הרבה מוטיווציה.

במבה

הארגנין הזה זה חתיכת ביזבוז כסף , אתה לא תראה מזה כלום לא פאמפ ולא שמאפ, הפאמפ היחידי שאני רואה אצלו זה אצל חברת התוסף שאתה קונה ממנה אותו.😆
כמה לקחת?
אומרים שצריך 1-3 גרם לפני אימון

אני רוצה להגיע להסכמה אחרונה, היו כאן קולות שאמרו שלא שווה להרכיב הן מסיבה בריאותית והן מסיבה פיננסית, בנוגע לפיננסי כל החומרים עולים בקרוב 400 שקל, 140 במקרה הטוב מפורמולה רגילה שלא עושה את העבודה ומספיקה ל30 מנות.
בנוגע לבריאותי מה ההבדל בין יצירת פורמולה ביתית להבדיל מקנויה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית