עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לדעתי פורמולה פשוטה שאני משתמש איתה היא כזאת.
כדור קפאין (200MG) יודע שלמשקל שלי צריך 400 אבל 200 זה ממוצע בסבבה כזה.
טאורין (3 גרם בערך).
הרבה מוטיווציה.
השילוש הנ"ל מחזיק אותי באימונים ארוכים שאני עושה(מעל 23 סטים זמני מנוחה קצרים ושעה ורבע אימון) כמו מטוס סילון.
לגבי בטא אלאנין זה מיותר לגמרי מכיון שהוא די דומה לקריאטין , צריך תקופה מסוימת לקחת אותו על מנת לקבל תוצאה ומנה אחת בפריי ווארקאוט זה ממש לא יעשה דבר אפקטיבי.
מה טאורין עושה?
שאלה טובה אני יענה לך בקצרה לפי הוראות היצרן נותן פוקוס מנטלי, מקור אנרגיה (יש את זה ברד בולבול אגב) והכי חשוב לטעמי זה השורה הזאת .. השארתי אותה באנגלית על מנת לא לפגוע בתחביר
Cell Volumizer: Similar to Creatine, TAURINE draws water in muscle cells and acts as a cell volumizer; this in turn draws additional nutrients for recovery and growth; increasing cell volume and enhancing muscle fullness
*מה שהכי אהבתי בסיפור הזה שהוא זול רצח רצח משהו כמו 40 שקל בערך ל 133 מנות (אימונים) נשמע טוב לא? 😃
ראיתי באשכול של יוסי שפתח שהמליצו לקחת את זה:
1. קופאין
2. קריאטין מונו
3. בטא אלנין
4. ציטרולין.
אתה אומר גם להוסיף טאורין?
קריאטין כבר יש לי,רק צריך לקנות את השאר
לדעתי כן , זה לא מתנגש עם שאר הדברים שאתה רשמת .
כמה לקחת?לדעתי פורמולה פשוטה שאני משתמש איתה היא כזאת.
כדור קפאין (200MG) יודע שלמשקל שלי צריך 400 אבל 200 זה ממוצע בסבבה כזה.
טאורין (3 גרם בערך).
הרבה מוטיווציה.
השילוש הנ"ל מחזיק אותי באימונים ארוכים שאני עושה(מעל 23 סטים זמני מנוחה קצרים ושעה ורבע אימון) כמו מטוס סילון.
לגבי בטא אלאנין זה מיותר לגמרי מכיון שהוא די דומה לקריאטין , צריך תקופה מסוימת לקחת אותו על מנת לקבל תוצאה ומנה אחת בפריי ווארקאוט זה ממש לא יעשה דבר אפקטיבי.
במבה
הארגנין הזה זה חתיכת ביזבוז כסף , אתה לא תראה מזה כלום לא פאמפ ולא שמאפ, הפאמפ היחידי שאני רואה אצלו זה אצל חברת התוסף שאתה קונה ממנה אותו.😆