הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לקנות אבקת חלבון או לא...

aloniman

משתמש פעיל
889
18
נק' מוניטין:
94
889
18
יש לי התלבטות רצינית..
עוד מעט אני נכנס למסגרת שבה אני יעשה בערך 4 מדסים בשבוע והאוכל מאוד גרוע (הרבה פחמימה).
חד"כ אני לא יוכל כי אני יהיה צעיר (כיתה י' הפלוגה הכי צעירה) ויהיו לי אימונים אחרים שדומים לקרוספיט..
בגלל שהאוכל גרוע הצלחתי לשכנע את אמא שלי לקנות לי מולטי (לקח לי הרבה זמן חח).
העניין הוא שאני לא יכול להתחיל לעשות מסה, אבל יכול להיות שאני יעלה קצת במסת שריר.
אני גם רוצה לעשות שם חיטוב, כי יהיה לי יותר קל לעשות שם מאשר פה.
רצוי לציין שבחופשים יש אימונים בשטח ככה שאני לא ייקח.
אתם אומרים לקנות או שלא?
* אני 14 ואני רוצה לררדת ל11-12.

נערך לאחרונה:
אם קשה לך להגיע לערכי חלבון היומיים שלך, למה לא?
מהמקומות הנכונים זה יצא אף יותר משתלם מאוכל.

• פותח/ת השרשור
אם קשה לך להגיע לערכי חלבון היומיים שלך, למה לא?
מהמקומות הנכונים זה יצא אף יותר משתלם מאוכל.

העניין הוא שזה יקר, לא מספיק שהלימודים עולים 1600 בחודש עכשיו צריך להוציא גם על אבקת חלבון..

העניין הוא שזה יקר, לא מספיק שהלימודים עולים 1600 בחודש עכשיו צריך להוציא גם על אבקת חלבון..
במצטבר אוכל יצא לך יקר יותר סביר להניח (אפשר למצוא במחירים טובים היום אבקות בארץ)

• פותח/ת השרשור
החלטתי שאני ידבר עם הרספ הקודם שלי וישאל איך הוא עושה שם מסה ואז אני יחליט אם לקנות או לא. אפשר לנעול

אתם אומרים יותר משתלם מאוכל. הקטע הוא שאוכל משביע

מאיפה אבקה תביא לך הרגשה של סיפוק

נערך לאחרונה:
לא ממליץ על חיטוב בגיל שלך.

תקנה את הגיינר של דיימטז עם החלבון הגבוה. יש בו גם קלוריות וגם חלבון, בדיוק מה שאתה צריך.

• פותח/ת השרשור
לא ממליץ על חיטוב בגיל שלך.

תקנה את הגיינר של דיימטז עם החלבון הגבוה. יש בו גם קלוריות וגם חלבון, בדיוק מה שאתה צריך.
אני בעברי הייתי 30 אחוז והיום אני 14, אני רוצה לרדת ל12 (כן, בטח תגיד שאני ילד קוביות).
אני בן 15 ד"א

לא קריטי בגיל שלך. תאכל לפי מאזן התחזוקה שלך ועם שגרה כזו תוך חודשיים אתה תראה קוביות ורוב הסיכויים שגם תוסיף קצת שריר. רק אל תיהיה בגירעון. זה מאוד לא בריא בגיל הזה, במיוחד בתקופות של לחץ.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא קריתי בגיל שלך. תאכל לפי מאזן התחזוקה שלך ועם שגרה כזו תוך חודשיים אתה תראה קוביות ורוב הסיכויים שגם תוסיף קצת שריר. רק אל תיהיה בגירעון. זה מאוד לא בריא בגיל הזה, במיוחד בתקופות של לחץ.

אממ סבבה תודה על העזרה.
כרגע אני לא יקנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית