הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מוצרי חלב בחיטוב

Infantry

משתמש מתחיל
280
0
נק' מוניטין:
31
280
0
שלום רב,
האם יש עדיפות להימנע בתקופת החיטוב ממוצרי חלב(חלב, קוטג', כל הגבינות למיניהן)?
ממה שראיתי זה נושא מאוד שנוי במחלוקת, לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה וחד משמעית.

לפי מה שהבנתי, כל הסוכר חלב הוא דבר "לא טוב" לכל עניין האינסולין.. ופשוט כמשמעו לא טוב לתקופת חיטוב.. ובכללי כל עניין ספיחת הנוזלים..(זה פחות נורא, כי הנוזלים חוזרים בסופו של דבר)

הבעיה היחידה שיותר מ50% מהתפריט שלי מורכב ממוצרי חלב, ככה שאצטרך לעשות הסבה במקורות התזונה במידה ובאמת עדיף להימנע מזה.

תודה.

עדיף להמנע בחיטוב הפחמימה במוצרי החלב היא סוכר ותפגע לך בחיטוב.. מה רע בחזה עוף
לאכול 400 גרם חזה עוף ביום לא הכי תענוג..וגם זה לא יכסה את כול כמות החלבון שצריך ביום(אלא אם אתה שוקל 60)

• פותח/ת השרשור
אני אוכל בין 200-300 גרם חזה עוף ביום.. 1-2 סקופים של אבקת חלבון..(משלב את זה עם חלב) ועוד כמה מאכלים עתירי חלבון ודלים בפחמימות..(כמו גבינה צהובה)

השאלה עד כמה זה פוגע? בכללי זה מאוד מעניין הנושא הזה עם כל הרמות אינסולין בדם.. כי אני יודע שיש כאלה שכן מודעים לכך שזה פוגע באחוז מסוים בחיטוב, אבל עדיין ממשיכים לצרוך מוצרי חלב.. כמה זה קריטי אני לא יודע..

זאת באמת התעסקות בקקי, והיה פה כבר באיזשהו אשכול דיבור על אינסולין, ולפי הסימוכין זה לא כזה משנה(נגע יותר בפחמימה ולא בחלב שזה יותר קריטי)

אני אוכל ביום: קוטג' שלם, 2 חתיכות גבנ"צ 22%, 500 מ"ל חלב וסקופ אבקת חלבון וירדתי 12.5 קילו.
הכל תלוי בקלוריות שלך במהלך היום.
עדיף לאכול כמה שפחות פחמימות, במיוחד פחמימות פשוטות(לא משביע ומקפיץ את האינסולין).

שטויות. כל עוד אתה לא רגיש ללקטוז, תתייחס לסוכר שבחלב בדיוק כמו לכל סוכר אחר. אין בעיה עם מוצרי חלב בחיטוב בקיצור.

קיצררררררררררר
קוטג 1 אחוז
בולגרית 5 אחוז
צפתית 5 אחוז
ביצים
הודו
אבקת חלבון
טונה במים
תאכל הכללללללל אני בחיטוב השני שלי ואני אוכל הרבה מוצרי חלב וליגה הכל עוזר לי

אני חושב שצריך להבדיל בין גבינה קוטג וגבנצ למשקה חלב מבחינת ערך גליקמי ופחמימה
גם מבחינה קלורית..
אבל הוא מדבר פה על המנעות ממוצרי חלב..זה לא חדש,זה רץ בעסק והרבה עושים את זה

שלום רב,
האם יש עדיפות להימנע בתקופת החיטוב ממוצרי חלב(חלב, קוטג', כל הגבינות למיניהן)?
ממה שראיתי זה נושא מאוד שנוי במחלוקת, לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה וחד משמעית.

לפי מה שהבנתי, כל הסוכר חלב הוא דבר "לא טוב" לכל עניין האינסולין.. ופשוט כמשמעו לא טוב לתקופת חיטוב.. ובכללי כל עניין ספיחת הנוזלים..(זה פחות נורא, כי הנוזלים חוזרים בסופו של דבר)

הבעיה היחידה שיותר מ50% מהתפריט שלי מורכב ממוצרי חלב, ככה שאצטרך לעשות הסבה במקורות התזונה במידה ובאמת עדיף להימנע מזה.

תודה.

בחיטוב כל מה שמשנה זה המאזן השלילי , גם אם תוכל המון פחמימות אבל אתה במאזן שלילי בסוף אתה שורף שומן (בהנחה שאתה מתאמן ואוכל חלבון) , להיות על דל פחמימה זה טוב בשביל המספרים על המאזניים , בגלל שיש ירידה של נוזלים אז רואים כאילו אתה יורד דיי הרבה במשקל , פרט לזה ואולי באחוזי שומן חד ספרתיים אין שום סיבה מיוחדת להיות בדל פחמימה

לדעתי אפילו כדאי לאכול פחמימות כי אישית אני עוצר את החיטוב כאשר אני מרוצה ממה שאני רואה במראה , ואם אני עד דל פחמימה אז רוב הסיכויים שברגע שאני יחזור לניטרלי אני ירגיש שאני הייתי צריך להוריד עוד איזה 2 קילו

דרך אגב יש מחקר שבדק הקפצת אינסולין וראו שאבקת חלבון מקפיצה יותר מסוכר פשוט , אז זאת גם לא סיבה לא לאכול פחמימה

בחיטוב כל מה שמשנה זה המאזן השלילי , גם אם תוכל המון פחמימות אבל אתה במאזן שלילי בסוף אתה שורף שומן (בהנחה שאתה מתאמן ואוכל חלבון) , להיות על דל פחמימה זה טוב בשביל המספרים על המאזניים , בגלל שיש ירידה של נוזלים אז רואים כאילו אתה יורד דיי הרבה במשקל , פרט לזה ואולי באחוזי שומן חד ספרתיים אין שום סיבה מיוחדת להיות בדל פחמימה

לדעתי אפילו כדאי לאכול פחמימות כי אישית אני עוצר את החיטוב כאשר אני מרוצה ממה שאני רואה במראה , ואם אני עד דל פחמימה אז רוב הסיכויים שברגע שאני יחזור לניטרלי אני ירגיש שאני הייתי צריך להוריד עוד איזה 2 קילו

דרך אגב יש מחקר שבדק הקפצת אינסולין וראו שאבקת חלבון מקפיצה יותר מסוכר פשוט , אז זאת גם לא סיבה לא לאכול פחמימה

אין באבקת חלבון כמעט סוכר למה שזה יקפיץ את האינסולין?;maeq

>תודה, זה מעניין. שים לב שהמסקנה שלך היא לא בדיוק מה שנחקר שם. הניסוח המדויק יותר הוא שתערובת של גלוקוז וחלבון WHEY מעלה את האינסולין יותר מאשר גלוקוז בלבד.

אתה מדבר על הלינק ה -2 ?

אם מורידים פחממות ומורידים מוצרי חלב נשארים בערך רק עם בשר. לא שאני מתנגד לתפריט שכולו בשר אבל לטווח הארוך זה יוצא יקר ולא תמיד זמין..

דווקא לרוב יש קצת סוכר , אצלי זה 4 גרם פחמימה לסקופ

הראו שגם החלבון גורם לשינוי באינסולין
אצלי זה 2 גרם פחמימה.. לא משנה.. זה לא נשמע הגיוני שב-30 גרם אבקה שיש לי 2 גרם פחמימה יהיה הקפצת אינסולין גדולה מ30 גרם סוכר..
וחלבון גורם לשינוי באינסולין אם הגוף מפרק חלבונים מהשרירים בשביל גלוקוז כי יש מחסור בפחמימות.. אם יש מספיק פחמימות אין סיבה שחלבונים יגרמו להקפצת אינסולין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית