קודם כול לפני הכול אני לא מעוניין בכלוב כי אין לי מקום לא בחדר ולא בבית. ואני לא מעוניין להירשם לחדר כושר עקב העומס הרבה שיש בשעות הערב.
ראיתי את הספה הזאת של חברת פאוורטק:
ועכשיו איך הספה הזאת?
ראיתי שאפשר להרכיב עליה מכשירים נוספים,
יש לכם ניסיון עם הספה הזאת? אחרי הכול זאתי ספה אולימפית של חברה טובה.
ועכשיו לקחתי בחשבון את כול ההוצאות זה יצא לי +- 5 אלף כולל מוט ו170 קילו משקולות אולימפיות בציפוי גומי. לא כולל מכשירים נוספים שאפשר להרכיב על הספה, אבל אפשר להוסיף בעתיד, אבל זה משתלם כי לא רק אני משתמש בספה הזו. ומנוי אצלנו עולה 3200+- למכון כושר ברמה טובה, ולא כמו שאר המכונים.
אז מה אתם אומרים על הספה הזאת? אפשר לבצע בה כמעט הכול, וזה כולל בנץ' פרס, סקוואט (בעזרת ספוטר), פשיטת רגליים ועוד...
בקשר לעניין בטיחותי אני יבנה לי אצל מסגר 2 "חמורים" - שאם המוט יפול אז יהיה מי "שיתפוס" אותו.
ראיתי את הספה הזאת של חברת פאוורטק:
ועכשיו איך הספה הזאת?
ראיתי שאפשר להרכיב עליה מכשירים נוספים,
יש לכם ניסיון עם הספה הזאת? אחרי הכול זאתי ספה אולימפית של חברה טובה.
ועכשיו לקחתי בחשבון את כול ההוצאות זה יצא לי +- 5 אלף כולל מוט ו170 קילו משקולות אולימפיות בציפוי גומי. לא כולל מכשירים נוספים שאפשר להרכיב על הספה, אבל אפשר להוסיף בעתיד, אבל זה משתלם כי לא רק אני משתמש בספה הזו. ומנוי אצלנו עולה 3200+- למכון כושר ברמה טובה, ולא כמו שאר המכונים.
אז מה אתם אומרים על הספה הזאת? אפשר לבצע בה כמעט הכול, וזה כולל בנץ' פרס, סקוואט (בעזרת ספוטר), פשיטת רגליים ועוד...
בקשר לעניין בטיחותי אני יבנה לי אצל מסגר 2 "חמורים" - שאם המוט יפול אז יהיה מי "שיתפוס" אותו.
נערך לאחרונה ע"י מנהל: