הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר של וינגייט

גם בהדר יוסף, שזה מקום של ספורטאים יש חדר משקולנים+קרוספיט מדהים- התאמנתי שם שבוע שעבר ואני אתחיל להתאמן שם באופן קבוע פעם בשבוע לפחות (זה רחוק לי מהבית אבל קרוב לי מאד לעבודה) לצרכים שלי או למשקולנים זה חד"כ מדהים , אני חושב שגם פווארליפטרים לא ייתלוננו שם (למרות שאין כלוב סגור ולא ראק אבל יש מוטות ומי שיודע יכול להכשל ולזרוק את המשקל אחורה) בכל מקרה להלן תמונת המחשה קטנה - מה שלא רואים זה את המתח (שהוא ריג ענק של איזה 10-12 מטר), עוד מליון מוטות-באמפרים רגילים ושל אליקו- יש גם משקולות אליקו שהם לא באמפרים

60701_10153001531435652_1129969950_n.jpg

אני דווקא לא חושב ככה, לפחות לא לגמרי.
כל עוד הטווח תנועה מלא וכו' וכו', לג פרס זה אחד התרגילים היותר טובים. הוא לא סקוואט ולא דדליפט, אפילו לא קרוב, אבל הוא יעיל בהרבה מקרים שאין אחד מהם או את שניהם (פציעות או חוסר ציוד) ועבודת רגליים מעולה למבוגרים שלא מוכנים ללמוד סקוואט כמו אמא שלי.

לא טענתי שהתרגיל מיותר, אבל הרבה מאוד אנשים עושים לו abuse ומעמיסים את כל החד"כ שם.
באחד האימונים מישהו ניגש אלי אחרי PR בסקוואט ושאל אותי כמה אני עושה בלג פרס, אמרתי לו שאני לא יודע כי אף פעם לא עשיתי. אולי מתישהוא בעתיד הוא ישתלב אצלי כתרגיל עזר אבל בינתיים לא מצאתי לו מקום.

לא טענתי שהתרגיל מיותר, אבל הרבה מאוד אנשים עושים לו abuse ומעמיסים את כל החד"כ שם.
באחד האימונים מישהו ניגש אלי אחרי PR בסקוואט ושאל אותי כמה אני עושה בלג פרס, אמרתי לו שאני לא יודע כי אף פעם לא עשיתי. אולי מתישהוא בעתיד הוא ישתלב אצלי כתרגיל עזר אבל בינתיים לא מצאתי לו מקום.
בנוגע לזה אני מסכים.
הכי יעיל זה כמו במכון הקודם שלי, מכונת לג פרס עם פלטות מובנות כמו כל המכונות, בתנאי שיש מספיק משקל ולא כמו אצלי ששמתי כמעט את כל המכונה באימונים הראשונים שלי.

לא קראתי טוב חשבתי שרשמת שההישגי יותר טוב מאקטיב חיפה והכי טוב בארץ, טעות שלי.
זה מכון שמיועד רק ל-PL ול-BB רציניים.
אני ארחיב כדי לפרט כל מה שיש שם, כי צריכים להתייחס ממש לפרטים הקטנים בשביל באמת להבין מה יש שם ולראות שזה עדיף על ווינגייט הישגי ועל אקטיב, כי בכל זאת הם מכונים מטורפים וצריכים הרבה בשביל להתעלות עליהם 😃
יש מעל 10 טון חופשיים בצורת דאמבלים פלטות ומוטות.
טראפ באר דדליפט, מוט טרייספס אולימפי (הכוונה באורך כמו של מוט רגיל), בנץ' ששורד אפילו 750 ק"ג, שרשראות, כלוב ממש איכותי, המון מוטות מיוחדים כולם ברמה ממש גבוהה, 170 דאמבלים עד 50 ק"ג (אפשר להוסיף על חלקם עד 60). פלטות אליקו ובאמפר פלייטס אחרות, יש 8 זוגות פלטות של 50 ק"ג, מכונת GHR.
אין דבר כזה בלי דדליפט או בלי סקוואט. מי שאומר דבר כזה למנהל המכון (שהוא המאמן היחיד) מקבל כאפה ועף מהמכון.
כל המתאמנים הם ברמה מטורפת- מרי ישראל, אלופי אירופה, פאוורליפטרים ברמה בינלאומית וזה פשוט מכון של מפלצות.
המאמן עם תואר שני בספורט מאונברסיטה בכירה ברוסיה שהוא היה מרצה שם. הבחור הזה מתאים לך תוכנית ונותן לך מעקב אישי.
פאוורליפטרים עובדים עם סרגיי פיניאצ'ב- אלוף אירופה והעולם בפאוורליפטינג בגילאי 45-50, משהו כזה (זקן אבל מפלצת) עם 270 בנץ' ו-340.5 סקואט ב-2011 (התחזק מאז בוודאות). הוא מתאים תוכניות וכו'.
מוזיקת מטאל כמעט תמיד ומחיר ממש זול ביחס לכל זה- 190 לחודש.
ושוב, אולי הכי חשוב- כולם חברים של כולם, לא רבים על פלטות, כל הפלטות חוזרות למקום מי שלא מחזיר למקום 3 פעמים עף מהמכון, כולם רציניים וברמה גבוהה.
זה נמצא בבת ים במעיין מרתף כזה (ליד בניין 19 ברחוב ההגנה, מצד שמאל, יש מדרגות למטה יורדים ומגיעים למכון).
יש לך סרטון של המכון. לא רואים שם לגמרי את הפלטות וכל המוטות המיוחדים (למרות שיש אחלה טעימה מהם) אבל לפחות רואים שבכל פינה יש דאמבלים ובאמת זה מגיע ל-170 😃
אתה גר בבן גוריון לא? זה איזה 40 דקות הליכה ברגל לכיוון.
ועם כמה שהמכון אחלה מבחינת ציוד הוא נראה קטן וצפוף

אתה גר בבן גוריון לא? זה איזה 40 דקות הליכה ברגל לכיוון.
ועם כמה שהמכון אחלה מבחינת ציוד הוא נראה קטן וצפוף
אני גר ליד קריית שרת.
ויש מקום כל עוד אתה לא בא כשממש עמוס.

עדיין, זה לא הופך את הדרך לקצרה יותר.
אתה מגיע לשם באוטובוס או ברגל?
אוטובוס.
יש לי 3 קווים שמגיעים 3-4 דקות משם והתחנות במרחק 2-3 דקות מהבית ועוד קו אחד שהתחנה דקה מהבית והוא מגיע 10 דקות משם (אולי אפילו 8)

אוטובוס.
יש לי 3 קווים שמגיעים 3-4 דקות משם והתחנות במרחק 2-3 דקות מהבית ועוד קו אחד שהתחנה דקה מהבית והוא מגיע 10 דקות משם (אולי אפילו 8)
אוטובוסים בשיא החום\קור לא פרקטי בכלל.
במיוחד כשאתה גר באיזור שיש לך 2 מכוני כושר לא רעים בכלל כנראה במרחק הליכה (Private Gym \ ימית 2000 שהוא בכלל מצויין.)
אבל העיקר שאתה נהנה מהמקום 😃

אוטובוסים בשיא החום\קור לא פרקטי בכלל.
במיוחד כשאתה גר באיזור שיש לך 2 מכוני כושר לא רעים בכלל כנראה במרחק הליכה (Private Gym \ ימית 2000 שהוא בכלל מצויין.)
אבל העיקר שאתה נהנה מהמקום 😃
שניהם הם 10 דקות הליכה.
בכל מקרה- פרייבט ג'ים מעולה אבל הוא מאד צפוף, במיוחד בשעות העומס ויש צורך במדרגות אירובי בשביל לשבור מקביל, וזה סיכון רציני.
ימית 2000 סרגיי אמר לי לא ללכת, הוא אמר שיבלבלו לי את השכל ולא יתנו לבצע סקוואט או דדליפט בשקט, מה גם שזה יוצא לי בסביבות 280-305 ש"ח לחודש לעומת 175 ש"ח לחודש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית