הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע כאבי ראש/גב תחתון מדיבול

mambaahi

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
-2
19
1
שלום.

ראיתי הרבההההה שמתלוננים שהדיבול גורם להם לכאבי ראש ובטח וכאבים ולחצים בגב תחתון.

אז ככה, מנסיוני מי שסובל מהתופעות האלה שיעשה תדבר הבא,
כדור אחרי ארוחת בוקר וכדור שעתיים לפני האימון (אחרי הארוחה של לפני האימון)

כל אחד לפי המינונים שלו. לדוגמא אני לוקח 2 אחרי ארוחת בוקר ו2 שעתיים לפני אימון אחרי האוכל

כל הזמן עשיתי לפי התוכנית הזאת ולא סבלתי משום תופעות של כאבי בטן או ראש או גב. רק טיפה ראש.

היום עשיתי סדר שונה והראש שלי כאב קצת. הבטן שלי הרגשתי כאילו היא מתפוצצת, כאבים בגב התחתון.

בקיצור, תנסו ותבדקו בעצמכם. לפי דעתי זאת הדרך הכי טובה לקחת את זה

אתה לוקח מנקה כבד?
למה אתה מבקש כאן עזרה אם בכל זאת אתה מתכוון ללכת עם הראש בקיר?

כנראה שהוא לא יודע מה זה , liv52 חייב !!!

- - - עידכון הודעה - - -

דרך אגב בדרך כלל משתמשים מתקדמים שלוקחים טסט ודיבול עושים את הדבר הבא כדי לקבל את האפקט הכי טוב לכח במיוחד לדיבול !
טסט 500ew
דיבול 3,4 כדור שעתיים לפני אימון , וזה כדי לקבל את הפיצוץ באימון מניסיון !

שיעשה מה שבא לו , אני חושב שזאת טעות להתחיל ישר מדיבול עוד לפני שבכלל הוא עשה טסט בחיים שלו .
העיקר "לחסוך" את הזריקה המכאיבה ולתת לכבד להנות מהשלל .

אני לא מכיר כאבי בטן ראש וגב תחתון מדיבול כי אני בחיים לא לקחתי דיבול שמוכרים בארץ למעט דיבול רומני(נפוסין) שזה לא נפוסים של וורמודגה!!! ודיבול של בריטיש דיספנסרי שהם לדעתי הכי איכותיים...לגבי מנקי כבד אני משתמש בגדילן מצוי..ואני גם לא מריץ דיבול יותר מ3 שבועות ...זה ההמלצה שלי למי שנוגע בדיבול(מי שנמנע זה הכי טוב!)

שלום.

ראיתי הרבההההה שמתלוננים שהדיבול גורם להם לכאבי ראש ובטח וכאבים ולחצים בגב תחתון.

כל אחד לפי המינונים שלו. לדוגמא אני לוקח 2 אחרי ארוחת בוקר ו2 שעתיים לפני אימון אחרי האוכל

כל הזמן עשיתי לפי התוכנית הזאת ולא סבלתי משום תופעות של כאבי בטן או ראש או גב. רק טיפה ראש.

היום עשיתי סדר שונה והראש שלי כאב קצת. הבטן שלי הרגשתי כאילו היא מתפוצצת, כאבים בגב התחתון.

סלח לי, אבל אתה פשוט לא במקום לחלק המלצות...

שלום.

ראיתי כמה אתה עקשן לגבי הדיבול, אבל אני אומר לך מנסיון שאתה תפגע בעצמך בסוף...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית