היי, אני חדש באתר ויחסית גם בכל הנושא של פיתוח הגוף. בן 21 שוקל 82 קילו גובה 175.
BMR:1790
RMR:2150
אני גם אחרי ירידה יחסית משמעותית במשקל אז יש כמות של עודפי עור.
אחרי קריאה די מעמיקה של הרבה מאמרים בפורטל ותגובות פה בפורום, יש לי כמה שאלות בקשר לתכנית אימונים ודיאטה.
הבעיה העיקרית זה שאני חייל בקרבי ככה שאין גישה ממש לחדר כושר.
התכנית אימונים:
אימוני כוח:
אירובי:
א. קילומטראז' שבועי:10 (מתכנן כל שבוע להעלות ב10% כמו שראיתי שכתוב במאמר)
ב. ימי אימוני: ראשון, שלישי ושישי(לעבוד במתכונת מנוחה הזאת אם שינוי אולי בימים עקב אילוצים של הצבא)
ג. בשבת פעם בשבועיים לעשות בריכות.
השאלות שלי:
1.התוכנית של האימוני כוח האם לשנות משהו?
2.עקב זה שאין לי מכונה יעודית לכפיפות גו לעשות כפיפות בטן רגילות?אם כן כמה סטים וחזרות?
3.האם להוסיף פינגוינים ושכיבות שמיכה לחלק מהתוכנית?אם כמה כמה סטים וחזרות?
4.קראתי את המאמר על החימום..אבל בכל זאת אם אפשר לקבל המלצה על איזה חימום לעשות.
5.האם להוסיף במשקל ההתחלתי כבר?נראה לי המשקלים האלה יהיו נמוכים לי. השאלה אם זה לא יפגע להתחיל ממשקל יותר גבוה?.
6.איזה סוג שחייה עדיף לאימון בריכה?והאם להגדיל את כמות הפעמים שאני מבצע אימון זה?
תזונה:
החלטתי ללכת על דיאטת דלת פחמימות, זה בערך הערכים שראיתי שאני צריך לפי מהמאמרים בפורטל(תקנו אותי אם אני טועה)
קלוריות:1700
חלבון 2 גרם פר משקל גוף: 2*80 = 160
פחמימות: במהלך השבוע דיאטה דלת פחמימות - 15 גרם לערך.(עד 5% מהתפריט) ביום שני העמסת פחמימות: 150-200 גרם
שומנים: - 50-60% שומן
ברזל - 15 מ"ג ברזל
סיבים תזונתים - 25-35 גרם ביום
סידן - 1500 מ"ג ביום
ויטמין C - גרם ביום
1. לשנות משהו?
2.איזה מוצרי מאכל טובים כדי לעמוד בערכים האלה?(חזה עוף, טונה במים?)(בגלל שאני בצבא עדיף דברים שאפשר לשמור במקרר עם מקפיא קטן ושלא יתקלקלו)
3.את הפחמימות ביום יום זה טוב אם אני אצרוך רק מירקות?וביום של העמסה איזה סוג פחמימות עדיף?
4.האם את האימונים ההאירובים והאימוני כוח לעשות באותו יום או שעדיף שיצא בימים לא חופפים?
5.אם באותו יום מה לעשות קודם אירובי או כוח(ראיתי תגובות שונות בנושא בחיפוש בפורום)
תמונה שמתי בפורום המתאים אם מישהו יוכל להכנס ולהעריך א.ש אני מאוד אעריך.(הם די גבוהיים לצערי)
מצטער על החפירה ותודה רבה!😛
BMR:1790
RMR:2150
אני גם אחרי ירידה יחסית משמעותית במשקל אז יש כמות של עודפי עור.
אחרי קריאה די מעמיקה של הרבה מאמרים בפורטל ותגובות פה בפורום, יש לי כמה שאלות בקשר לתכנית אימונים ודיאטה.
הבעיה העיקרית זה שאני חייל בקרבי ככה שאין גישה ממש לחדר כושר.
התכנית אימונים:
אימוני כוח:
אירובי:
א. קילומטראז' שבועי:10 (מתכנן כל שבוע להעלות ב10% כמו שראיתי שכתוב במאמר)
ב. ימי אימוני: ראשון, שלישי ושישי(לעבוד במתכונת מנוחה הזאת אם שינוי אולי בימים עקב אילוצים של הצבא)
ג. בשבת פעם בשבועיים לעשות בריכות.
השאלות שלי:
1.התוכנית של האימוני כוח האם לשנות משהו?
2.עקב זה שאין לי מכונה יעודית לכפיפות גו לעשות כפיפות בטן רגילות?אם כן כמה סטים וחזרות?
3.האם להוסיף פינגוינים ושכיבות שמיכה לחלק מהתוכנית?אם כמה כמה סטים וחזרות?
4.קראתי את המאמר על החימום..אבל בכל זאת אם אפשר לקבל המלצה על איזה חימום לעשות.
5.האם להוסיף במשקל ההתחלתי כבר?נראה לי המשקלים האלה יהיו נמוכים לי. השאלה אם זה לא יפגע להתחיל ממשקל יותר גבוה?.
6.איזה סוג שחייה עדיף לאימון בריכה?והאם להגדיל את כמות הפעמים שאני מבצע אימון זה?
תזונה:
החלטתי ללכת על דיאטת דלת פחמימות, זה בערך הערכים שראיתי שאני צריך לפי מהמאמרים בפורטל(תקנו אותי אם אני טועה)
קלוריות:1700
חלבון 2 גרם פר משקל גוף: 2*80 = 160
פחמימות: במהלך השבוע דיאטה דלת פחמימות - 15 גרם לערך.(עד 5% מהתפריט) ביום שני העמסת פחמימות: 150-200 גרם
שומנים: - 50-60% שומן
ברזל - 15 מ"ג ברזל
סיבים תזונתים - 25-35 גרם ביום
סידן - 1500 מ"ג ביום
ויטמין C - גרם ביום
1. לשנות משהו?
2.איזה מוצרי מאכל טובים כדי לעמוד בערכים האלה?(חזה עוף, טונה במים?)(בגלל שאני בצבא עדיף דברים שאפשר לשמור במקרר עם מקפיא קטן ושלא יתקלקלו)
3.את הפחמימות ביום יום זה טוב אם אני אצרוך רק מירקות?וביום של העמסה איזה סוג פחמימות עדיף?
4.האם את האימונים ההאירובים והאימוני כוח לעשות באותו יום או שעדיף שיצא בימים לא חופפים?
5.אם באותו יום מה לעשות קודם אירובי או כוח(ראיתי תגובות שונות בנושא בחיפוש בפורום)
תמונה שמתי בפורום המתאים אם מישהו יוכל להכנס ולהעריך א.ש אני מאוד אעריך.(הם די גבוהיים לצערי)
מצטער על החפירה ותודה רבה!😛
נערך לאחרונה: